Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Anthony_J написа:Е, той иска да го разбере по трудния начин, като повечето от нас. Без да се усети ще получи една тежка контузия, която ще го извади от залата за 5-6 месеца и после ще знае. Лошото е, че повечето хора почват точно така да тренират и като се счупят се отказват завинаги, даже почват да говорят колко гадно нещо е фитнеса. Всички сме минали по този път, ама сега поне има интернет и ако човек има желание, може да прочете много информация и да се предпази. За начинаещ 3-4 дни седмично са повече от достатъчно. Пък и за напреднал също, стига да не гони спортни резултати.
Колега чак пък достатъчно 3-4 дни айде сега

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е, сега ще кажете, че тези които успяваме по 2-3 пъти си губим времето... Не съм съгласен, важното е човек да се чувства добре. 3 дни в залата, 2-3 на колелото вкъщи и съм си екстра. Същността на думата фитнес е да си във форма, не обсъждаме само бодибилдинг и културизъм.
Never mistake motion for action...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
thewolf написа:Anthony_J написа:Е, той иска да го разбере по трудния начин, като повечето от нас. Без да се усети ще получи една тежка контузия, която ще го извади от залата за 5-6 месеца и после ще знае. Лошото е, че повечето хора почват точно така да тренират и като се счупят се отказват завинаги, даже почват да говорят колко гадно нещо е фитнеса. Всички сме минали по този път, ама сега поне има интернет и ако човек има желание, може да прочете много информация и да се предпази. За начинаещ 3-4 дни седмично са повече от достатъчно. Пък и за напреднал също, стига да не гони спортни резултати.
Колега чак пък достатъчно 3-4 дни айде сега. Начинаещ до 6 месеца да, после абсурд ако искаш резултати, каквито и да са те
Абсолютно достатъчно са. Зависи как тренираш и какви са ти целите. Както казах, ако се готвиш за състезания, тогава може да тренираш и двуразово. Когато го правиш за да си здрав, силен, издръжлив и в добра форма, тогава и 3 пъти седмично стигат. Аз съм на 43, цяло лято карам колело в града и планината, в залата ходя 3 пъти седмично, тренировките са ми високо интензивни и са максимум 1 час, пък смятам, че имам резултати, при това точно такива, каквито търся. Който иска да живее във фитнеса, негова си работа. Със сигурност съм в много по-добра форма от тълпите 20-25 годишни, които седят в залата всеки ден по 2-3 часа и обсъждат прахчета, хапченца и колко му била станала на Гошо ръката, щото си купил протеин.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Anthony_J написа:thewolf написа:Anthony_J написа:Е, той иска да го разбере по трудния начин, като повечето от нас. Без да се усети ще получи една тежка контузия, която ще го извади от залата за 5-6 месеца и после ще знае. Лошото е, че повечето хора почват точно така да тренират и като се счупят се отказват завинаги, даже почват да говорят колко гадно нещо е фитнеса. Всички сме минали по този път, ама сега поне има интернет и ако човек има желание, може да прочете много информация и да се предпази. За начинаещ 3-4 дни седмично са повече от достатъчно. Пък и за напреднал също, стига да не гони спортни резултати.
Колега чак пък достатъчно 3-4 дни айде сега. Начинаещ до 6 месеца да, после абсурд ако искаш резултати, каквито и да са те
Абсолютно достатъчно са. Зависи как тренираш и какви са ти целите. Както казах, ако се готвиш за състезания, тогава може да тренираш и двуразово. Когато го правиш за да си здрав, силен, издръжлив и в добра форма, тогава и 3 пъти седмично стигат. Аз съм на 43, цяло лято карам колело в града и планината, в залата ходя 3 пъти седмично, тренировките са ми високо интензивни и са максимум 1 час, пък смятам, че имам резултати, при това точно такива, каквито търся. Който иска да живее във фитнеса, негова си работа. Със сигурност съм в много по-добра форма от тълпите 20-25 годишни, които седят в залата всеки ден по 2-3 часа и обсъждат прахчета, хапченца и колко му била станала на Гошо ръката, щото си купил протеин.
Ако тренираш за здраве са достатъчни, за успехи за малко

Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:05, променена общо 1 път
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Е, сега ще кажете, че тези които успяваме по 2-3 пъти си губим времето... Не съм съгласен, важното е човек да се чувства добре. 3 дни в залата, 2-3 на колелото вкъщи и съм си екстра. Същността на думата фитнес е да си във форма, не обсъждаме само бодибилдинг и културизъм.
Така да колега. 1 ден тренировка също не е губене на време. Просто момчетата искаха съвет щото има застой. На 45 не се говори за мускулно развитие а за форма ии здраве.
Колеги нека се похваля малко с баща ми,мисля че е за пример за малки и големи.Това лято да е жив и здрав ще прави 49:)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Много добра форма. Ами колега Недио, като те учи баща ти как се тренира, слушай го. Като гледам клека върху топката за равновесие и стабилност, би трябвало да е състезател по някакъв спорт. Ако с това се занимава професионално, то тогава от формата му зависят мачовете. Похвално.
Не е състезател колега.На времето е тренирал борба,ама до там те всички са тренирали в ученическите години,но по голям маняк на тема трениране от него не познавам.По цял ден стой и мисли тренировки и упражнения, и целогодишно е на диета.Просто има уникална воля.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
thewolf написа:Leon написа:Е, сега ще кажете, че тези които успяваме по 2-3 пъти си губим времето... Не съм съгласен, важното е човек да се чувства добре. 3 дни в залата, 2-3 на колелото вкъщи и съм си екстра. Същността на думата фитнес е да си във форма, не обсъждаме само бодибилдинг и културизъм.
Така да колега. 1 ден тренировка също не е губене на време. Просто момчетата искаха съвет щото има застой. На 45 не се говори за мускулно развитие а за форма ии здраве.

Never mistake motion for action...
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Недио написа:Не е състезател колега.На времето е тренирал борба,ама до там те всички са тренирали в ученическите години,но по голям маняк на тема трениране от него не познавам.По цял ден стой и мисли тренировки и упражнения, и целогодишно е на диета.Просто има уникална воля.
Все пак кажи какво взима. Ясно е, че това само с хранене не се получава. Иначе за формата един дълбок

- thewolf
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Недио написа:Не е състезател колега.На времето е тренирал борба,ама до там те всички са тренирали в ученическите години,но по голям маняк на тема трениране от него не познавам.По цял ден стой и мисли тренировки и упражнения, и целогодишно е на диета.Просто има уникална воля.
Все пак кажи какво взима. Ясно е, че това само с хранене не се получава. Иначе за формата един дълбок
Колега, получава се ама не за 1 ден както ти искаш.
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:06, променена общо 1 път
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ако обичаш не ми обяснявай аз какво искам, а изчакай колегата да отговори, след което си развивай теориите. Плюс това не питам само за хормонални препарати, а за добавки като цяло извън нормалното хранене.

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Изглежда супер!Без добавки (хормонални и хранителни) няма как да изглежда толкова чист и напомпен. 

- thewolf
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Ако обичаш не ми обяснявай аз какво искам, а изчакай колегата да отговори, след което си развивай теориите. Плюс това не питам само за хормонални препарати, а за добавки като цяло извън нормалното хранене.
Ок питай колега

- thewolf
- младши ентусиаст
-
thewolf написа:In_Memoriam написа:Ако обичаш не ми обяснявай аз какво искам, а изчакай колегата да отговори, след което си развивай теориите. Плюс това не питам само за хормонални препарати, а за добавки като цяло извън нормалното хранене.
Ок питай колега

Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:06, променена общо 1 път