Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от thewolf » 12 Фев 2014, 10:46

Anthony_J написа:Е, той иска да го разбере по трудния начин, като повечето от нас. Без да се усети ще получи една тежка контузия, която ще го извади от залата за 5-6 месеца и после ще знае. Лошото е, че повечето хора почват точно така да тренират и като се счупят се отказват завинаги, даже почват да говорят колко гадно нещо е фитнеса. Всички сме минали по този път, ама сега поне има интернет и ако човек има желание, може да прочете много информация и да се предпази. За начинаещ 3-4 дни седмично са повече от достатъчно. Пък и за напреднал също, стига да не гони спортни резултати.

Колега чак пък достатъчно 3-4 дни айде сега :). Начинаещ до 6 месеца да, после абсурд ако искаш резултати, каквито и да са те
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Фев 2014, 11:17

Е, сега ще кажете, че тези които успяваме по 2-3 пъти си губим времето... Не съм съгласен, важното е човек да се чувства добре. 3 дни в залата, 2-3 на колелото вкъщи и съм си екстра. Същността на думата фитнес е да си във форма, не обсъждаме само бодибилдинг и културизъм.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 12 Фев 2014, 12:01

thewolf написа:
Anthony_J написа:Е, той иска да го разбере по трудния начин, като повечето от нас. Без да се усети ще получи една тежка контузия, която ще го извади от залата за 5-6 месеца и после ще знае. Лошото е, че повечето хора почват точно така да тренират и като се счупят се отказват завинаги, даже почват да говорят колко гадно нещо е фитнеса. Всички сме минали по този път, ама сега поне има интернет и ако човек има желание, може да прочете много информация и да се предпази. За начинаещ 3-4 дни седмично са повече от достатъчно. Пък и за напреднал също, стига да не гони спортни резултати.

Колега чак пък достатъчно 3-4 дни айде сега :). Начинаещ до 6 месеца да, после абсурд ако искаш резултати, каквито и да са те

Абсолютно достатъчно са. Зависи как тренираш и какви са ти целите. Както казах, ако се готвиш за състезания, тогава може да тренираш и двуразово. Когато го правиш за да си здрав, силен, издръжлив и в добра форма, тогава и 3 пъти седмично стигат. Аз съм на 43, цяло лято карам колело в града и планината, в залата ходя 3 пъти седмично, тренировките са ми високо интензивни и са максимум 1 час, пък смятам, че имам резултати, при това точно такива, каквито търся. Който иска да живее във фитнеса, негова си работа. Със сигурност съм в много по-добра форма от тълпите 20-25 годишни, които седят в залата всеки ден по 2-3 часа и обсъждат прахчета, хапченца и колко му била станала на Гошо ръката, щото си купил протеин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от thewolf » 12 Фев 2014, 12:18

Anthony_J написа:
thewolf написа:

Абсолютно достатъчно са. Зависи как тренираш и какви са ти целите. Както казах, ако се готвиш за състезания, тогава може да тренираш и двуразово. Когато го правиш за да си здрав, силен, издръжлив и в добра форма, тогава и 3 пъти седмично стигат. Аз съм на 43, цяло лято карам колело в града и планината, в залата ходя 3 пъти седмично, тренировките са ми високо интензивни и са максимум 1 час, пък смятам, че имам резултати, при това точно такива, каквито търся. Който иска да живее във фитнеса, негова си работа. Със сигурност съм в много по-добра форма от тълпите 20-25 годишни, които седят в залата всеки ден по 2-3 часа и обсъждат прахчета, хапченца и колко му била станала на Гошо ръката, щото си купил протеин.

Ако тренираш за здраве са достатъчни, за успехи за малко :)
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:05, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от thewolf » 12 Фев 2014, 12:22

Leon написа:Е, сега ще кажете, че тези които успяваме по 2-3 пъти си губим времето... Не съм съгласен, важното е човек да се чувства добре. 3 дни в залата, 2-3 на колелото вкъщи и съм си екстра. Същността на думата фитнес е да си във форма, не обсъждаме само бодибилдинг и културизъм.

Така да колега. 1 ден тренировка също не е губене на време. Просто момчетата искаха съвет щото има застой. На 45 не се говори за мускулно развитие а за форма ии здраве.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 12 Фев 2014, 12:45

Колеги нека се похваля малко с баща ми,мисля че е за пример за малки и големи.Това лято да е жив и здрав ще прави 49:)
1374762_4999869294993_1024819364_n.jpg
1471369_10200300841244156_401538383_n.jpg

1653595_10200719609233094_1861531621_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от thewolf » 12 Фев 2014, 12:52

Много добра форма. Ами колега Недио, като те учи баща ти как се тренира, слушай го. Като гледам клека върху топката за равновесие и стабилност, би трябвало да е състезател по някакъв спорт. Ако с това се занимава професионално, то тогава от формата му зависят мачовете. Похвално.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 12 Фев 2014, 12:59

Не е състезател колега.На времето е тренирал борба,ама до там те всички са тренирали в ученическите години,но по голям маняк на тема трениране от него не познавам.По цял ден стой и мисли тренировки и упражнения, и целогодишно е на диета.Просто има уникална воля.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Фев 2014, 13:53

thewolf написа:
Leon написа:Е, сега ще кажете, че тези които успяваме по 2-3 пъти си губим времето... Не съм съгласен, важното е човек да се чувства добре. 3 дни в залата, 2-3 на колелото вкъщи и съм си екстра. Същността на думата фитнес е да си във форма, не обсъждаме само бодибилдинг и културизъм.

Така да колега. 1 ден тренировка също не е губене на време. Просто момчетата искаха съвет щото има застой. На 45 не се говори за мускулно развитие а за форма ии здраве.

:yes:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 12 Фев 2014, 14:00

Недио написа:Не е състезател колега.На времето е тренирал борба,ама до там те всички са тренирали в ученическите години,но по голям маняк на тема трениране от него не познавам.По цял ден стой и мисли тренировки и упражнения, и целогодишно е на диета.Просто има уникална воля.

Все пак кажи какво взима. Ясно е, че това само с хранене не се получава. Иначе за формата един дълбок :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от thewolf » 12 Фев 2014, 14:25

In_Memoriam написа:
Недио написа:Не е състезател колега.На времето е тренирал борба,ама до там те всички са тренирали в ученическите години,но по голям маняк на тема трениране от него не познавам.По цял ден стой и мисли тренировки и упражнения, и целогодишно е на диета.Просто има уникална воля.

Все пак кажи какво взима. Ясно е, че това само с хранене не се получава. Иначе за формата един дълбок :bowdown:

Колега, получава се ама не за 1 ден както ти искаш.
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:06, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 12 Фев 2014, 14:33

Ако обичаш не ми обяснявай аз какво искам, а изчакай колегата да отговори, след което си развивай теориите. Плюс това не питам само за хормонални препарати, а за добавки като цяло извън нормалното хранене.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 12 Фев 2014, 14:37

Изглежда супер!Без добавки (хормонални и хранителни) няма как да изглежда толкова чист и напомпен. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от thewolf » 12 Фев 2014, 14:50

In_Memoriam написа:Ако обичаш не ми обяснявай аз какво искам, а изчакай колегата да отговори, след което си развивай теориите. Плюс това не питам само за хормонални препарати, а за добавки като цяло извън нормалното хранене.

Ок питай колега :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от thewolf » 12 Фев 2014, 14:59

thewolf написа:
In_Memoriam написа:Ако обичаш не ми обяснявай аз какво искам, а изчакай колегата да отговори, след което си развивай теориите. Плюс това не питам само за хормонални препарати, а за добавки като цяло извън нормалното хранене.

Ок питай колега :)
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:06, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата