Задно крило (спойлер)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
///MapTo написа:БОРКО-ЧИПА написа:за мен най подходящо крилце е това(лип спойлер) всичко друго е кич
съгласен съм,но нещо не ми харесва устойчивоста му..един приятел има такова и колко се разлепя не е истина...включително черния силикон не го държи...
Видийка му е майката братче

---
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ще стане мн грозно според мен...смисъл,ти ше го прикриеш по някакъв начин,но после като ти дойде друг акъл и го свалиш??3 дупки в багажника..
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
БОРКО-ЧИПА написа:за мен най подходящо крилце е това(лип спойлер) всичко друго е кич
Това е

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:ще стане мн грозно според мен...смисъл,ти ше го прикриеш по някакъв начин,но после като ти дойде друг акъл и го свалиш??3 дупки в багажника..
Ами така е малко.... не знам дали и силикона няма да остави някакви дори и минимални следи, но като цяло с лепене работата е малко афиф. Представи си да се откърти на магистралата от силната струя въздух и да направи някоя беля на тоя зад тебе, остави срама... Единствения начин според мен е да го хванеш здраво и да кажеш на следващия да не го маха.... макар, че май могат да се китосат дупките, ама пак трябва да се боядисва след това...
---
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Освен липа,друг спойлер едва ли бих си сложил,въпреки че има доста
добри оригинални спойлери тип "пейки"

добри оригинални спойлери тип "пейки"

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
А дали трябава да сменяш документацията на колата, като сложиш спойлер, тип "пейка"? Така де, на онея алуминиевите се събират 3 бабки плюс плетките им и май местата в колата стават 7+1, пък ако са по-спортни бабетата си отива към D категория

---
аз имам някакъв реплика на Rieger. Според мен точно този тип изглежда малко старомодно,но свикнал съм колата така и не ми се занимава да го махам иначе едва ли бих сложил втори път. Има някаква красота, но всичко трябва да е много добре вързано т.е. с останалите детайли на колата
никакви документи нямам, не съм вадил и не мисля да вадя ... то само това да съм сменил, че да му вадя документ
като гледам тази снимка на колата от преди много ме е яд, че полицаите ме накараха да смъкна фолиото от стъклата
никакви документи нямам, не съм вадил и не мисля да вадя ... то само това да съм сменил, че да му вадя документ

като гледам тази снимка на колата от преди много ме е яд, че полицаите ме накараха да смъкна фолиото от стъклата
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Благодаря на колегите които цъкнаха по един отговор
оказа се че повечето от вас го смятат за естетика и малко по-малко за кич.За мен щом няма практическо приложение (в нашия случай )няма да си слагам а бех на кантар.Пак благодаря че ми помогнахте да си затвърдя мнението.Моля модовете -заключччччччч!

НЕВОЛЯТА УЧИ........

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2