Прекъсва само на бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Прекъсва само на бензин
От вчера колата започна да прекъсва много на бензин на всякакви обороти. На празен ход е много нестабилна, при подаване на газ се дави, при задържане на газта оборотите играят и прекъсва, в движение работи на тласъци. Това на газ го няма изобщо - работи перфектно на газ (с инжекцион съм). Заподозрените са:
Филтър
Помпа
Не може да са дюзи, защото всеки ден я карам и на бензин. Някой да е имал подобни проблеми?
Филтър
Помпа
Не може да са дюзи, защото всеки ден я карам и на бензин. Някой да е имал подобни проблеми?
Re: Прекъсва само на бензин
Филтър(горивен)- може да го смениш да не от хубавия ни бензин да се е затлачил с боклуци.
Аз имам подобен проблем само че не на бмв и го прави само когато е студена при теб как е ? може да кажеш и с какъв двигател си и тн.
Аз имам подобен проблем само че не на бмв и го прави само когато е студена при теб как е ? може да кажеш и с какъв двигател си и тн.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
v_p_m написа:Филтър(горивен)- може да го смениш да не от хубавия ни бензин да се е затлачил с боклуци.
Ми прави го винаги, но от вчера - изведнъж се появи, студена-топла няма значение. Двигателят е 318is M44

Съмнява ме да е филтър, защото много изведнъж започна да го прави.
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Може да се е повредил комп. на ГИ. Все пак той осигурява връзката м/у бензиновите дюзи и бензиновия комп.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
kener написа:Може да се е повредил комп. на ГИ. Все пак той осигурява връзката м/у бензиновите дюзи и бензиновия комп.
Хм абосолютно си прав! Ще се провери.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Същия мотор пак с ГИ с подобни проблеми. Оказа се буксата на газовия комп. На външен вид не изглеждаше да е повредена, но след като поставих мостове и директно бих шута на газта всичко се оправи. Разгледай хубаво пиновете и ако има дори само разкривени потърси нова букса. Особено ако е български компа първо от там почни.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Mpower84 написа:Същия мотор пак с ГИ с подобни проблеми. Оказа се буксата на газовия комп. На външен вид не изглеждаше да е повредена, но след като поставих мостове и директно бих шута на газта всичко се оправи. Разгледай хубаво пиновете и ако има дори само разкривени потърси нова букса. Особено ако е български компа първо от там почни.
Български Фобос е. Мисля да я карам на газаджия.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Моя е Megajet. Демек същата работа с друго име. Отивай директно и не ги слушай какво ти говорят. Мостовете на буксата и виж какво се случва.
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Kолега абсолютно същия проблем имах, на газ перфектно работи на бензин се дави и гасне, всички така копче за газта ми казаха или нещо по електрониката да гледам ама се оказа друго. Помпата си се чуваше да работи ама онзи ден имах време огледах цялата кола и установих, че помпата буквално пруска от 2 места ето я и повредената която замених. Препоръчвам да я огледаш добре а и може да замериш какво налягане прави.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
MCPO написа:Kолега абсолютно същия проблем имах, на газ перфектно работи на бензин се дави и гасне, всички така копче за газта ми казаха или нещо по електрониката да гледам ама се оказа друго. Помпата си се чуваше да работи ама онзи ден имах време огледах цялата кола и установих, че помпата буквално пруска от 2 места ето я и повредената която замених. Препоръчвам да я огледаш добре а и може да замериш какво налягане прави.![]()
Не е помпата

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Колега, закачете манометър и вижте какво се случва с горивоподаването. Ако всичко е както трябва, може да изпълниш съвета на Mpower84- Мостовете на буксата и виж какво се случва. Може и в обратна последователност. 

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
При мен е от газовата. Сутрин е ужасно. Като 2Т съм. Ако покарам 30-40 км само на бензин с махнат бушон на газовото колата започва да мърка... В момента като мине на гас и всичко хубаво свърши. На гас работи добре. Все се каня да ида на ДРУГ газаджия, но времето е кът
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
katra_fm написа:При мен е от газовата. Сутрин е ужасно. Като 2Т съм. Ако покарам 30-40 км само на бензин с махнат бушон на газовото колата започва да мърка... В момента като мине на гас и всичко хубаво свърши. На гас работи добре. Все се каня да ида на ДРУГ газаджия, но времето е кът
Два пъти ми казаха, че не е от газовото. Може ли да ми кажете добър сервиз газов да им я оставя и да гледат?
http://www.eurogas-bg.net/faq.php#q3 този много го хвалят в ауди форума http://gazserviz.net/contact.php за този също има положителни мнения
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
v_p_m написа:http://www.eurogas-bg.net/faq.php#q3 този много го хвалят в ауди форума http://gazserviz.net/contact.php за този също има положителни мнения
Благодаря. Мисля така официалния да пробвам, че чистат и дюзи и бензиновата система владеят. http://www.fobosgas.com/page/158/serviz ... vJddrTLpMY
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2