ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2024г.
Модератор: Общи модератори
- hrisito
- Потребител
-
- Кара: 523i
Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2013г.
Искърското дефиле го ремонтират, защото ще спират участък между Ботевград и Ребърково (неофициална информация от местни хора). До колкото знам ремонта ще е до към октомври - ноември тази година, но ще видим. Знам че до към 19-20.08.2013 се налага заобикаляне през Искрец, защото ремонтират и мост в Своге
Извинявам се ако темата не е за тук, но да не пускам нова.Някой има ли представа как е положението на Калотина?През Македония дали също е тежък трафика?
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Мой приятел пътува преди няколко дни през Калотина каза че всичко е нормално с минаването нямало е чакане!
А аз на свой ред да попитам някой минавал ли е скоро през Връшка чука към Сърбия.
Трябва ли ми зелена карта от застрахователя за да изляза през границата.
Ще бъда в Белоградчик тия дни и се чудя дали да не отскоча до Сърбия ...
Ъпдейт:
Вчера сутринта(25.09) към 10-10:30 минах през Връшка чука съвсем спокойна обстановка нямаше никакъв трафик.
Днес се върнах към България през Калотина имаше трафик на излизане от България около 15-20 коли на опашка, но минаваха бързо.
Надявам се да съм бил полезен.
А аз на свой ред да попитам някой минавал ли е скоро през Връшка чука към Сърбия.
Трябва ли ми зелена карта от застрахователя за да изляза през границата.
Ще бъда в Белоградчик тия дни и се чудя дали да не отскоча до Сърбия ...
Ъпдейт:
Вчера сутринта(25.09) към 10-10:30 минах през Връшка чука съвсем спокойна обстановка нямаше никакъв трафик.
Днес се върнах към България през Калотина имаше трафик на излизане от България около 15-20 коли на опашка, но минаваха бързо.
Надявам се да съм бил полезен.

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Колеги налага ми се тази вечер спешно да тръгна от София за Шумен
Някои знае ли във Велико Търново оправен ли е тоя замотания пътен възел или се минава още през "околовръстното"?

Някои знае ли във Велико Търново оправен ли е тоя замотания пътен възел или се минава още през "околовръстното"?
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Здравейте, колеги!
На 7ми пътуваме за Чифлик(Троян) от София.
Някой може ли да ми даде инфо за пътя, как е -що е, С GPS ще карам понеже не съм ходил преди,така че основно питам за кофти участъци и евентуално ако навали сняг как е проходимостта на пътя.
Благодаря предварително!
На 7ми пътуваме за Чифлик(Троян) от София.
Някой може ли да ми даде инфо за пътя, как е -що е, С GPS ще карам понеже не съм ходил преди,така че основно питам за кофти участъци и евентуално ако навали сняг как е проходимостта на пътя.
Благодаря предварително!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Здравейте колеги,
ще пътувам за Никулден към Банско през Хаинбоаз -> Пловдив -> Банско. Някаква актуална информация за пътя може ли да дадете? Има ли обилен сняг, почистен ли е пътя и ски пистите отворени ли са

ще пътувам за Никулден към Банско през Хаинбоаз -> Пловдив -> Банско. Някаква актуална информация за пътя може ли да дадете? Има ли обилен сняг, почистен ли е пътя и ски пистите отворени ли са

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
doomy525 написа:Здравейте колеги,
ще пътувам за Никулден към Банско през Хаинбоаз -> Пловдив -> Банско. Някаква актуална информация за пътя може ли да дадете? Има ли обилен сняг, почистен ли е пътя и ски пистите отворени ли са![]()
![]()
Пробвай писта Дракон Калояново

- the_dentist
- Потребител
-
- Кара: 323ci
Здраейте колеги, налага се да пътувам от Пловдив до Боровец и искам да ми предложете що годе добър маршрут, че ми е малко ниска колата и не искам да събирам части
. Благодаря предварително, а и ако някой случайно е бил в близките дни да сподели за зимните условия в момента. 

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
the_dentist написа:Здраейте колеги, налага се да пътувам от Пловдив до Боровец и искам да ми предложете що годе добър маршрут, че ми е малко ниска колата и не искам да събирам части. Благодаря предварително, а и ако някой случайно е бил в близките дни да сподели за зимните условия в момента.
Боровец си е разчистен с изключение на окръжните улици към по-далечните хотели. Няма да имаш никакви проблеми,предполагам си сложил зимните гуми

Иначе края на седмицата за студентския празник чакаме сняг,така че колегите дето ще идват, бих ги посъветвал, ако са с летни гуми хич да не тръгват.

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Здравейте колеги, в неделя (15.12) ще пътувам от Плевен до Пловдив да взема една врата и после на връщане същия ден. Някой има ли представа за състоянието на проходите, днес разбрах само че Шипка е в лошо състояние, имало много лед отстрани и не е чистено. Вариантите са ми през Беклемето, ако не са го затворили вече и през Прохода на републиката (хаинбоаз).
Всякаква информация по темата ще ми е полезно, благодаря предварително
Всякаква информация по темата ще ми е полезно, благодаря предварително

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Здравейте, колеги, утре ми се налага да пътувам от София до Берковица някой може ли да ми каже как е пътя и по - точно Петрохан ?

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Denischo написа:Здравейте, колеги, утре ми се налага да пътувам от София до Берковица някой може ли да ми каже как е пътя и по - точно Петрохан ?
Колегата сигурно си е свършил работа, ама все пак. Няма сняг, но трябва да се внимава, ако се пътува рано сутринта или по-късно вечер, че на някои завои има по малко лед. Като цяло пътят е добре.
- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
daddy_ написа:Denischo написа:Здравейте, колеги, утре ми се налага да пътувам от София до Берковица някой може ли да ми каже как е пътя и по - точно Петрохан ?
Колегата сигурно си е свършил работа, ама все пак. Няма сняг, но трябва да се внимава, ако се пътува рано сутринта или по-късно вечер, че на някои завои има по малко лед. Като цяло пътят е добре.
Свърших си работата, колега

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Някой да е минавал скоро Разградско,Поповско да сподели текущата ситуация каква е? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Според мен всичко е проходимо. Тъкмо се прибирам от Стара загора, кротко каране 80-100 без притеснение се подържат. Главните артерии са чисти, даже на места сухи
но второ и трето-степенните са си със сняг, но проходими без проблем
edit : казаха, че в Силистренска и Шуменска област движенията за ППС са забранени. Имало снежна буря, но в другите райони на страната е чисто и проходимо. Доколко е така

edit : казаха, че в Силистренска и Шуменска област движенията за ППС са забранени. Имало снежна буря, но в другите райони на страната е чисто и проходимо. Доколко е така

enjoy life and drink cold beer