ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2024г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 523i

Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2013г.

Мнение от hrisito » 10 Авг 2013, 22:26

Искърското дефиле го ремонтират, защото ще спират участък между Ботевград и Ребърково (неофициална информация от местни хора). До колкото знам ремонта ще е до към октомври - ноември тази година, но ще видим. Знам че до към 19-20.08.2013 се налага заобикаляне през Искрец, защото ремонтират и мост в Своге

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от destiny » 02 Сеп 2013, 18:30

Извинявам се ако темата не е за тук, но да не пускам нова.Някой има ли представа как е положението на Калотина?През Македония дали също е тежък трафика?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 23 Сеп 2013, 16:12

Мой приятел пътува преди няколко дни през Калотина каза че всичко е нормално с минаването нямало е чакане!

А аз на свой ред да попитам някой минавал ли е скоро през Връшка чука към Сърбия.
Трябва ли ми зелена карта от застрахователя за да изляза през границата.
Ще бъда в Белоградчик тия дни и се чудя дали да не отскоча до Сърбия ...

Ъпдейт:

Вчера сутринта(25.09) към 10-10:30 минах през Връшка чука съвсем спокойна обстановка нямаше никакъв трафик.
Днес се върнах към България през Калотина имаше трафик на излизане от България около 15-20 коли на опашка, но минаваха бързо.
Надявам се да съм бил полезен. :yes:
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 31 Окт 2013, 16:55

Колеги налага ми се тази вечер спешно да тръгна от София за Шумен :confused:
Някои знае ли във Велико Търново оправен ли е тоя замотания пътен възел или се минава още през "околовръстното"?
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 02 Дек 2013, 19:50

Здравейте, колеги!

На 7ми пътуваме за Чифлик(Троян) от София.

Някой може ли да ми даде инфо за пътя, как е -що е, С GPS ще карам понеже не съм ходил преди,така че основно питам за кофти участъци и евентуално ако навали сняг как е проходимостта на пътя.

Благодаря предварително!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 02 Дек 2013, 20:07

Здравейте колеги,
ще пътувам за Никулден към Банско през Хаинбоаз -> Пловдив -> Банско. Някаква актуална информация за пътя може ли да дадете? Има ли обилен сняг, почистен ли е пътя и ски пистите отворени ли са :mhihi: :smoke: :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 03 Дек 2013, 0:43

doomy525 написа:Здравейте колеги,
ще пътувам за Никулден към Банско през Хаинбоаз -> Пловдив -> Банско. Някаква актуална информация за пътя може ли да дадете? Има ли обилен сняг, почистен ли е пътя и ски пистите отворени ли са :mhihi: :smoke: :mrgreen:

Пробвай писта Дракон Калояново :smoke:

Потребител
Аватар
Кара: 323ci

Мнение от the_dentist » 03 Дек 2013, 18:53

Здраейте колеги, налага се да пътувам от Пловдив до Боровец и искам да ми предложете що годе добър маршрут, че ми е малко ниска колата и не искам да събирам части :D . Благодаря предварително, а и ако някой случайно е бил в близките дни да сподели за зимните условия в момента. :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 03 Дек 2013, 18:59

the_dentist написа:Здраейте колеги, налага се да пътувам от Пловдив до Боровец и искам да ми предложете що годе добър маршрут, че ми е малко ниска колата и не искам да събирам части :D . Благодаря предварително, а и ако някой случайно е бил в близките дни да сподели за зимните условия в момента. :driving:

Боровец си е разчистен с изключение на окръжните улици към по-далечните хотели. Няма да имаш никакви проблеми,предполагам си сложил зимните гуми :winky:
Иначе края на седмицата за студентския празник чакаме сняг,така че колегите дето ще идват, бих ги посъветвал, ако са с летни гуми хич да не тръгват.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 12 Дек 2013, 18:23

Здравейте колеги, в неделя (15.12) ще пътувам от Плевен до Пловдив да взема една врата и после на връщане същия ден. Някой има ли представа за състоянието на проходите, днес разбрах само че Шипка е в лошо състояние, имало много лед отстрани и не е чистено. Вариантите са ми през Беклемето, ако не са го затворили вече и през Прохода на републиката (хаинбоаз).

Всякаква информация по темата ще ми е полезно, благодаря предварително :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 18 Дек 2013, 14:03

Здравейте, колеги, утре ми се налага да пътувам от София до Берковица някой може ли да ми каже как е пътя и по - точно Петрохан ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 23 Дек 2013, 0:50

Denischo написа:Здравейте, колеги, утре ми се налага да пътувам от София до Берковица някой може ли да ми каже как е пътя и по - точно Петрохан ?

Колегата сигурно си е свършил работа, ама все пак. Няма сняг, но трябва да се внимава, ако се пътува рано сутринта или по-късно вечер, че на някои завои има по малко лед. Като цяло пътят е добре.

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 23 Дек 2013, 23:13

daddy_ написа:
Denischo написа:Здравейте, колеги, утре ми се налага да пътувам от София до Берковица някой може ли да ми каже как е пътя и по - точно Петрохан ?

Колегата сигурно си е свършил работа, ама все пак. Няма сняг, но трябва да се внимава, ако се пътува рано сутринта или по-късно вечер, че на някои завои има по малко лед. Като цяло пътят е добре.

Свърших си работата, колега :) Мерси все пак :)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Яну 2014, 16:03

Някой да е минавал скоро Разградско,Поповско да сподели текущата ситуация каква е? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 29 Яну 2014, 22:30

Според мен всичко е проходимо. Тъкмо се прибирам от Стара загора, кротко каране 80-100 без притеснение се подържат. Главните артерии са чисти, даже на места сухи :roll: но второ и трето-степенните са си със сняг, но проходими без проблем :bchug:

edit : казаха, че в Силистренска и Шуменска област движенията за ППС са забранени. Имало снежна буря, но в другите райони на страната е чисто и проходимо. Доколко е така :dunno:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата