E34 525turbo> E34 528turbo
Модератор: bum_bum
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: E34 525turbo> E34 528turbo
ico318 написа:ако шайбата ти е ф230мм,вероятно ще имаш около 0,35 още от празен ход,веднага след натискане на педала,и ще подминава с малко 0,4 нагоре в оборотите,но ти няма да го ползваш там-ще ти развърта и по-рано турбото.измислено ли е вече управлението на компресора?какво ще се случва при пускане на педала за газ,както и при покачване на оборотите,когато итъна е излишен и сработва турбото?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Браво много интересно! Действаш със замах, успех!
Клапана след горния въздушен филтър какъв ще е и как ще се управлява?
Ще слагаш ли електромагнит на ролката на компресора?

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Някъде из моята тема има карта на компресора, по нея може да се сметне горе долу точно, кога и колко ще надува.
е21 345 0-402м 12.18

- slavianko
- старши ентусиаст
-
b2 написа:Браво много интересно! Действаш със замах, успех!![]()
Клапана ще си се управлява съвсем сам. Като има налягане то ще го държи затворен. Когато търборо започне да спулва и да не му стига дебита на чарджъра вакума ще го отвори сам. Само още не съм измислил как ще я направя тая клапа но и тя ще стане. Иначе компресора си кма фабрично електромагнит. Кеф ми включен кеф ми изключен

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
правиш отделна ремъчна шайба за компресора или ще го върти тази за пистовия ремък на колата?каква предавка е предвидена?шайбата на компресора е ф93мм.,а колко ще е задвижващата?като се отвори този клапан/може да е голям дросел с махната пружина и външно вакуумно управление,вместо оригиналното жило/,какво става с компресора?продължава да върти или ще ползваш по някакъв начин ел.съединителя?на празен ход как ще работи?
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
да вземеш да нарисуваш още 2 цилиндъра на схемата
Иначе успех ... мисля че можеш да минеш през мегата нещо като прекъсвач, над примерно 4000 оборота да цъка съединителя на компресора да го изключи

Иначе успех ... мисля че можеш да минеш през мегата нещо като прекъсвач, над примерно 4000 оборота да цъка съединителя на компресора да го изключи

- slavianko
- старши ентусиаст
-
ico318 написа:правиш отделна ремъчна шайба за компресора или ще го върти тази за пистовия ремък на колата?каква предавка е предвидена?шайбата на компресора е ф93мм.,а колко ще е задвижващата?като се отвори този клапан/може да е голям дросел с махната пружина и външно вакуумно управление,вместо оригиналното жило/,какво става с компресора?продължава да върти или ще ползваш по някакъв начин ел.съединителя?на празен ход как ще работи?
Правя отделна ремъчна шайба която ще е на хидравликата че ми е най близо.

Мислил съм го с голям дросел амаот де такъв голям ? Входа на турбото е ф105

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Въпроса е точно че не трябва да наривам една шапка с пари. Ще го мисля тия дни та дано ми роди нещо главата.bum_bum написа:То има от кво такъв дросел ама са мноо пара.
Днес пък си взех ей това парче дурал и докато чаках да ми го одрежат на ножовката тайничко си поплаках заради цената. 90 кинта само за суров материал. И стругаря ми обяви едни 50-60 кинта та и той ме "зарадва"

slavianko написа:...И стругаря ми обяви едни 50-60 кинта та и той ме "зарадва"
Занеси му и чертеж на профила, за да не му се налага да размишлява над него...

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Postman написа:slavianko написа:...И стругаря ми обяви едни 50-60 кинта та и той ме "зарадва"
Занеси му и чертеж на профила, за да не му се налага да размишлява над него...
Ти вярваш ли ми че днес точно над това размишлявахме ? Много ти благодаря за чертежчето

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Малко по малко нареждам пъзела. 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Търси се гъвкав маркуч на ф76 с който да свържа филтъра към чарджъра. От къде мога да си закупя такова чудо ?
Напиши смукателен маркуч в гугугъл и току виж си намерил необходимото.
Е такъв
Ма не знам кой са фирмите във вашият район.Ако хич няма пиши да купим от тук и да ти пратя.
Е такъв

Ма не знам кой са фирмите във вашият район.Ако хич няма пиши да купим от тук и да ти пратя.

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
slavianko написа:Търси се гъвкав маркуч на ф76 с който да свържа филтъра към чарджъра. От къде мога да си закупя такова чудо ?