FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

Мнение от doomy525 » 14 Яну 2014, 2:23

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е91 320d, e46 325i
Мечтае да кара: M3 E92

Мнение от kinetism » 14 Яну 2014, 8:47

Мъж си пие биричката и гледа телевизия, когато жена му се прибира вкъщи. Той я пита:
- Жена, прибра ли колата в гаража?
- Да, отчасти...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил
Детайли за колата: 120D

Мнение от Evanko » 14 Яну 2014, 11:28

За малко да я купя
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 14 Яну 2014, 12:40

:mhihi: Бях в отпуска, когато за пореден път попаднах в гореспоменатата блаженна ситуация – сън до обед, после малко помагам из двора, позакърпя нещо по къщата и вечерта съм сам с бутилката домашна, звуците от забравена някъде радиоточка и далечно преминаващия влак. По залез в градината нахлуваше един таралеж. Хранех го с котешка храна и нощни пеперуди, които убивах с чехъла си. Подразбрах, че се казва Тихомир. Беше голям колкото хандбална топка… често си представях как го шутирам с кеф и ежа прелита през хорските дворове. Една вечер реших да го почерпя с бира, изпървом Тишката подходи с недоверие – обикаляше стъклената паничка душейки пивото. Постепенно обаче взе да я облизва, а накрая вече лочеше с кеф. Така се сприятелихме – Тишо идваше надвечер, майка слагаше две салати(в неговата имаше и пеперуди), ракия за мен и бира за него, ежът се покатерваше по плетения стол и се почвахме. Като му говорех спираше да тъпче – гледаше сериозно обмисляйки казаното, после леко побутваше бирената си паничка в знак на одобрение и очакваше да кажа наздраве за да отпие. Аз уж съм металист, но любимата ми музика е народната. Пускам му на нашия „Заблеяло ми агънце” – мъжки сълзи се стичаха по петнистата му муцунка(жално му било за агънцето), после яко Слеър – Тишката куфее много смешно, но всеотдайно. Прибирането му е зор – по Луната разбира колко е часа, ако е минало 24(явно жена му се сърди), хвърля вилицата и тръгва наобратно – дращи надолу по стола, като винаги пада. Поема по пътеката към дома си, но под влиянието на алкохола походката му е твърде нехарактерна за таралеж – при всяка стъпка дланите му сочат тържественно напред, което съчетано с безредието на крачките(щото не знае кое му е крак, кое ръка и функциите им отредени от Бог) си заслужава да се види.

Бяхме неразделни. Един път му викам: Тишоу, дай да идем до съседното село, бате ти Никола да удари нещо. Съгласен бил. Подпрях една дъска у предната седалка на старата осемдесятка и той се покатери връз нея(да не е бебе да го нося). По пътя пиехме кутийки Ариана, пеейки гръмогласно Файтинг Дъ Уърлд на Меноуър. И е на… катаджиите долни изскочиха от една хралупа и ни спряха. Идва няк’ва и ми вика документи и нам още к’во за проверка. Огледах я прецизно: изпънато тяло, свежа леко загоряла кожа, тънък врат с възбуждащи артерии, а над него две устни като презрели ягоди с подкрепление от зелени очи. Рекох, че документи и пари не давам, но мога да и предложа нещо за смучене. Тая отвърна че съм пиян простак и ще ми пише акт. Тъкмо да тръгне бясна към патрулката, погледът и се стовари в забилия нокти в кенчето Тишо. Пита к’во е туй. Рекох, че е самовар. Катаджийката каза, че не съм особено остроумен и че това и приличало на пиян таралеж. Казах, че е познала, а тя ме попита за името му. Запознах ги, а тя добави, че по му подхождало да се казва Свилен(все едно аз съм му измислил името, а не техните). Как да е… обърнах и внимание върху факта, че ще е по-добре да я изчукам отколкото да се занимаваме с прилагането на закона и присъщите му документални формалности. Тая ми заяви, че мъжът и бил от директорите на ВиК(!?) и че никога не би си легнала с горски дивак като мен. Обясних и прилежно, че хич няма да я карам да си ляга, а само ще я одупя на предния капак. Представляващата държавата дама рече: „ъм добре”. Бутнах Аудито в храстите. Заобикаляйки колата, си измих чатала с шишето вода от задната седалка. Целуваше ме плътно, държейки с дясната ръка кура ми. После слезе и го пое в устата си – невроните ми аварираха да си предават удоволствието от мократа свирка. Набързо я обърнах, щото щях да свърша(демек да се изложа) и бой във вече врящата и от възбуда п****. Свършихме… да-а… как само свършихме – беше ми изтръгнала чистачките и радиатора на парното. Гледахме се дълго… сълза падна от зеленото и око…не можела да бъде с мен… всичко беше ясно… потеглих, единствено малкият ми бодлив приятел разбра, колко ме е заболяло. Прибрахме се, пихме без да говорим. На другия ден заминах да бачкам на поредния строеж.

Майка ми писа, че ежът наебал прилежно всички твари по двора. Тишо почина след две години. Погребах го с две кутийки Ариана под малките му мишнички и цигара бяло Виктори(още падам от смях, като се сетя, колко непохватно пушеше). Един звяр ми беше най-добър приятел... Никога няма да те забравя Тихомире !! Челядта му още обикаля двора…
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Яну 2014, 17:15

Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 14 Яну 2014, 23:22

Изображение :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Лада 2101
Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Мнение от integrale4life » 15 Яну 2014, 0:09

:mhihi: :mhihi:

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 15 Яну 2014, 0:18

Из фейса: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Статус на 12 годишна : Много е неловко докато правиш орална любов , да ти падне млечен зъб..

И едно клипче на едно нашо момче:
http://vbox7.com/play:4641b3639b&start=276
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 15 Яну 2014, 14:37

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 15 Яну 2014, 17:11

Айде малко смях с Къци
http://vbox7.com/play:96ab3034cd
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 15 Яну 2014, 19:41

Пинтев написа:Айде малко смях с Къци
http://vbox7.com/play:96ab3034cd

това момченце е колега във форума :mhihi: ама не помня кого

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: 1m coupe

Мнение от rowz » 15 Яну 2014, 20:03

Идеалният мъж се прибира рано, изчиства, измива чиниите, готви, приготвя масата и с нетърпение чака, да се прибере другият гей... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46

Мнение от raid » 15 Яну 2014, 22:43

Изображение
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

Потребител
Аватар

Мнение от sunday » 16 Яну 2014, 1:26

Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

Потребител
Аватар

Мнение от alabamass » 16 Яну 2014, 6:25

Изображение
Изображение
Изображение
Windows 7, i7-960 3.2 MHz system, 12GB ram, 2 TB HDD and a NVIDIA GTX 560 1 GB video.ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата