FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
Мъж си пие биричката и гледа телевизия, когато жена му се прибира вкъщи. Той я пита:
- Жена, прибра ли колата в гаража?
- Да, отчасти...
- Жена, прибра ли колата в гаража?
- Да, отчасти...
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
За малко да я купя
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Бяхме неразделни. Един път му викам: Тишоу, дай да идем до съседното село, бате ти Никола да удари нещо. Съгласен бил. Подпрях една дъска у предната седалка на старата осемдесятка и той се покатери връз нея(да не е бебе да го нося). По пътя пиехме кутийки Ариана, пеейки гръмогласно Файтинг Дъ Уърлд на Меноуър. И е на… катаджиите долни изскочиха от една хралупа и ни спряха. Идва няк’ва и ми вика документи и нам още к’во за проверка. Огледах я прецизно: изпънато тяло, свежа леко загоряла кожа, тънък врат с възбуждащи артерии, а над него две устни като презрели ягоди с подкрепление от зелени очи. Рекох, че документи и пари не давам, но мога да и предложа нещо за смучене. Тая отвърна че съм пиян простак и ще ми пише акт. Тъкмо да тръгне бясна към патрулката, погледът и се стовари в забилия нокти в кенчето Тишо. Пита к’во е туй. Рекох, че е самовар. Катаджийката каза, че не съм особено остроумен и че това и приличало на пиян таралеж. Казах, че е познала, а тя ме попита за името му. Запознах ги, а тя добави, че по му подхождало да се казва Свилен(все едно аз съм му измислил името, а не техните). Как да е… обърнах и внимание върху факта, че ще е по-добре да я изчукам отколкото да се занимаваме с прилагането на закона и присъщите му документални формалности. Тая ми заяви, че мъжът и бил от директорите на ВиК(!?) и че никога не би си легнала с горски дивак като мен. Обясних и прилежно, че хич няма да я карам да си ляга, а само ще я одупя на предния капак. Представляващата държавата дама рече: „ъм добре”. Бутнах Аудито в храстите. Заобикаляйки колата, си измих чатала с шишето вода от задната седалка. Целуваше ме плътно, държейки с дясната ръка кура ми. После слезе и го пое в устата си – невроните ми аварираха да си предават удоволствието от мократа свирка. Набързо я обърнах, щото щях да свърша(демек да се изложа) и бой във вече врящата и от възбуда п****. Свършихме… да-а… как само свършихме – беше ми изтръгнала чистачките и радиатора на парното. Гледахме се дълго… сълза падна от зеленото и око…не можела да бъде с мен… всичко беше ясно… потеглих, единствено малкият ми бодлив приятел разбра, колко ме е заболяло. Прибрахме се, пихме без да говорим. На другия ден заминах да бачкам на поредния строеж.
Майка ми писа, че ежът наебал прилежно всички твари по двора. Тишо почина след две години. Погребах го с две кутийки Ариана под малките му мишнички и цигара бяло Виктори(още падам от смях, като се сетя, колко непохватно пушеше). Един звяр ми беше най-добър приятел... Никога няма да те забравя Тихомире !! Челядта му още обикаля двора…
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Юруш на V-6 таците
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5cxm9m

Никой не мое ма връне на селу!
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Из фейса:
Статус на 12 годишна : Много е неловко докато правиш орална любов , да ти падне млечен зъб..
И едно клипче на едно нашо момче:
http://vbox7.com/play:4641b3639b&start=276

Статус на 12 годишна : Много е неловко докато правиш орална любов , да ти падне млечен зъб..
И едно клипче на едно нашо момче:
http://vbox7.com/play:4641b3639b&start=276
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Пинтев написа:Айде малко смях с Къци
http://vbox7.com/play:96ab3034cd
това момченце е колега във форума

- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
Идеалният мъж се прибира рано, изчиства, измива чиниите, готви, приготвя масата и с нетърпение чака, да се прибере другият гей... 

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."