пребуксувал съединител на 325 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
пребуксувал съединител на 325 tds
Като се спусках към София съединителя пробуксува изведнъж след Владая, преди Княжево... докарах колата си леко, леко пред вкъщи не беше отказал на 100%....
Преди това не ми е буксувал съединителя (нали напълно разбираемо е да му дойде времето карам съм я доста 8,9 0000 поне само аз, сега е на 290 000), но може ли така от веднъж да избуксува или е нещо друго ?
Незнам какво да я права сега съединител - втора ръка от форума ще се намери + пари за работа, колко ли ще ми стъпи.... Ако не си заслужава няма да я права направо ще я продавам на части или така
, но се пак не искам да се раздялям с нея това е парвата ми кола и двигателя е много добър...
Преди това не ми е буксувал съединителя (нали напълно разбираемо е да му дойде времето карам съм я доста 8,9 0000 поне само аз, сега е на 290 000), но може ли така от веднъж да избуксува или е нещо друго ?
Незнам какво да я права сега съединител - втора ръка от форума ще се намери + пари за работа, колко ли ще ми стъпи.... Ако не си заслужава няма да я права направо ще я продавам на части или така

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: пребуксувал съединител на 325 tds
Как ще я хвърляш колата заради съединителя бе
Съединител само нов,че тия дето са из форума втора ръка са си изпяли песента.150-200 лв да е най-много и за работа още 150 да дадеш.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Колега, филмирал си се нещо... Сменяш си съединителя и готово. Всеки хубав - Люк или Закс. Труда е към 100-150лв. Момента е удобен да се хвърли едно око на долната помпа на съединителя, ако случайно е почнала да омаслява. Можеш да си я смениш по всяко време нея, но умира изведнъж в най-неподходящия момент
и при най-леките признаци е желателно да се подмени.

- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за бързите отговори, значи съединителя е заминал със сигурност... Тази цена е добра, но ако изкочи нещо друго покрай него не си заслужава, защото от имам ръжди по купето - вежди и капачки, тях не ги оправям (не ми е рентабилно, а скоро си купих нова кола и няма да имам никакви пари поне още месец, два)
И наистина не си заслужава да купувам втора употреба, ако трябва да дам 100-150лв за смяна и да се пре*бе веднага след смяната...
И наистина не си заслужава да купувам втора употреба, ако трябва да дам 100-150лв за смяна и да се пре*бе веднага след смяната...
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
И все пак каква марка да търся, какво ще ме посъветвате, имам приятел който работи в склад за аточасти и ми ги дава с добра отстъпка... утре ще му звънна да знам за колко пари може да си го взема...
Трябва ли да се взима още нещо към него, или си върви комплект ?
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
kiret0 написа:И все пак каква марка да търся, какво ще ме посъветвате, имам приятел който работи в склад за аточасти и ми ги дава с добра отстъпка... утре ще му звънна да знам за колко пари може да си го взема...
Luk е марката,ама щом и купето е тръгнало и имаш нова кола аз бих я метнал на части или бих я продал така.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
GecataBMW-E46 написа:kiret0 написа:И все пак каква марка да търся, какво ще ме посъветвате, имам приятел който работи в склад за аточасти и ми ги дава с добра отстъпка... утре ще му звънна да знам за колко пари може да си го взема...
Luk е марката,ама щом и купето е тръгнало и имаш нова кола аз бих я метнал на части или бих я продал така.
+1 колегите от форума в раздел магазини имат на цена около 165 лв. / това е цена за комплект / + 100 за труд и си готов

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
kiret0 написа:Като се спусках към София съединителя пробуксува изведнъж след Владая, преди Княжево... докарах колата си леко, леко пред вкъщи не беше отказал на 100%....
Незнам какво да я права сега съединител - втора ръка от форума ще се намери + пари за работа, колко ли ще ми стъпи.... Ако не си заслужава няма да я права направо ще я продавам на части или така, но се пак не искам да се раздялям с нея това е парвата ми кола и двигателя е много добър...
Сигурен ли си, че проблема идва от износен съединител?
Погледни си маркуча за обратната нафта на 6-ти цилиндър и огледай внимателно има ли нафта около инжектора.
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
Сигурен ли си, че проблема идва от износен съединител?
Погледни си маркуча за обратната нафта на 6-ти цилиндър и огледай внимателно има ли нафта около инжектора.[/quote]
Не съм сигурен вчера се стъмни и не съм гледал нищо само я паркирах.... и на мен ми е много чудно как от веднъж ще се скапе като преди това нямаше симптоми никакви да е трагнал... отделя си, подавам газ и колата си върви доста добре-никакво напразно форсиране не съм усетил и за момент!
Ще я огледам днеска и ще кажа ако има нафта където казваш....
Погледни си маркуча за обратната нафта на 6-ти цилиндър и огледай внимателно има ли нафта около инжектора.[/quote]
Не съм сигурен вчера се стъмни и не съм гледал нищо само я паркирах.... и на мен ми е много чудно как от веднъж ще се скапе като преди това нямаше симптоми никакви да е трагнал... отделя си, подавам газ и колата си върви доста добре-никакво напразно форсиране не съм усетил и за момент!
Ще я огледам днеска и ще кажа ако има нафта където казваш....
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
.....може да се окаже, че е омаслен. И е добре да си сигурен къде е проблема, да няма после такъв проблем и с новия съединител.
Никой не мое ма връне на селу!
- rezo_vip
- Потребител
-
- Кара: 328ci
- Мечтае да кара: E46 ///M3 CSL
- Детайли за колата: m52tu
Аз имам подобен проблем със 318тдс съединителя ми боксува ,но само във високите обороти (над 3.5-4к) 

11 мнения
• Страница 1 от 1