23.09.06(Събота)-Посещение при сираците от Гуцал в Д. Баня

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 29 Сеп 2006, 15:56

ЕЛИ"Да закараме киното при тях"....Имах предвид да се измисли някакъв начин да се доразвие идеята на Лита....Написах с какво разполагам със филми....И при така поставените от теб обстоятелства излиза че аз мога да им дам филми за гледане-ще дам!Съжелявям но не знаех че децата имат ДВД :uups: Дано коментара ми да не ти се струва "излишен".Съжелявям ако това те е изнервило но си мисля че начина е тоя първо с идеи и после кой кво може :!:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 29 Сеп 2006, 16:16

furnata написа:ЕЛИ"Да закараме киното при тях"....Имах предвид да се измисли някакъв начин да се доразвие идеята на Лита....Написах с какво разполагам със филми....И при така поставените от теб обстоятелства излиза че аз мога да им дам филми за гледане-ще дам!Съжелявям но не знаех че децата имат ДВД :uups: Дано коментара ми да не ти се струва "излишен".Съжелявям ако това те е изнервило но си мисля че начина е тоя първо с идеи и после кой кво може :!:

Не ме е изнервило. Мислим по въпроса, но като цяло трябва да внимаваме какво пишем по тази и подобни теми, защото както вече казах децата имат интернет, знаят за форума и го посещават често. Нека обмисляме всяка дума, за да не ни разбират погрешно и за да не им мътим и без това обърканите им мозъчета. Ние ги обичаме и ще направим каквото можем за да ни приемат като истински приятели, за да могат да имат нашето доверие. Другото с кино или без е без значение.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 29 Сеп 2006, 16:36

Eli написа:
furnata написа:ЕЛИ"Да закараме киното при тях"....Имах предвид да се измисли някакъв начин да се доразвие идеята на Лита....Написах с какво разполагам със филми....И при така поставените от теб обстоятелства излиза че аз мога да им дам филми за гледане-ще дам!Съжелявям но не знаех че децата имат ДВД :uups: Дано коментара ми да не ти се струва "излишен".Съжелявям ако това те е изнервило но си мисля че начина е тоя първо с идеи и после кой кво може :!:

Не ме е изнервило. Мислим по въпроса, но като цяло трябва да внимаваме какво пишем по тази и подобни теми, защото както вече казах децата имат интернет, знаят за форума и го посещават често. Нека обмисляме всяка дума, за да не ни разбират погрешно и за да не им мътим и без това обърканите им мозъчета. Ние ги обичаме и ще направим каквото можем за да ни приемат като истински приятели, за да могат да имат нашето доверие. Другото с кино или без е без значение.

ок
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Окт 2006, 16:45

Днес бяхме дотам :) едно то момиченцата имаше рожден ден , изкарахме повече от невероятно. Децата са страхотни, и самото им присъствие те прави щастлив, толкова са добродушни и очарователни, запленяват те неусетно, особенно когато детската ръчичка те води да ти покаже кой с какво се е сдобил, на кой зъбчето е паднало, или кой какво е боядисал, сготвил, поправил :) Макар и деца, те са големи , в пълния контекст на думата, умеят много повече неща от мой познати...
Нямам време да доразказвам , но питаха специално и мн поздрави на Любо, Ели, Иво и Андрей :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 02 Окт 2006, 18:02

Лита написа: Днес бяхме дотам :) едно то момиченцата имаше рожден ден , изкарахме повече от невероятно. Децата са страхотни, и самото им присъствие те прави щастлив, толкова са добродушни и очарователни, запленяват те неусетно, особенно когато детската ръчичка те води да ти покаже кой с какво се е сдобил, на кой зъбчето е паднало, или кой какво е боядисал, сготвил, поправил :) Макар и деца, те са големи , в пълния контекст на думата, умеят много повече неща от мой познати...
Нямам време да доразказвам , но питаха специално и мн поздрави на Любо, Ели, Иво и Андрей :)

Tрябваше да напишете , че ще ходите ,аз бях там в района , можеше и аз да дойда.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Окт 2006, 8:42

///sasho написа:
Лита написа: Днес бяхме дотам :) едно то момиченцата имаше рожден ден , изкарахме повече от невероятно. Децата са страхотни, и самото им присъствие те прави щастлив, толкова са добродушни и очарователни, запленяват те неусетно, особенно когато детската ръчичка те води да ти покаже кой с какво се е сдобил, на кой зъбчето е паднало, или кой какво е боядисал, сготвил, поправил :) Макар и деца, те са големи , в пълния контекст на думата, умеят много повече неща от мой познати...

Tрябваше да напишете , че ще ходите ,аз бях там в района , можеше и аз да дойда.

Тогава ела следващия път , ако имаш време и желание заповядай това ще е по-другата неделя ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 03 Окт 2006, 14:40

Днес в 18:30 ще проведем малка работна среща на която ще уточним следващото ни посещение и евентуално да заведем децата на барбекю някъде сред природата. Нека хората, които имат идеи или могат да помогна с нещо да заповядат. Срещата ще се сътои от 18:30 на бензиностанция OMV - Дружба.
За тези които не знаят къде е това: Бензиностанцията се намира в непосредствена близост до моста, който води до летището. Ако се спускате от Младост към Дружба ще я видите долу в ниското точно пред вас ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 03 Окт 2006, 14:52

нямам възможност да присъствам, но с удоволствие се присъединявам към идеята да заведем децата някъде, така че - бройте ме и мен, само пишете после какво сте решили. само да е през уикендите де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Окт 2006, 16:22

X-citer написа:Днес в 18:30 ще проведем малка работна среща на която ще уточним следващото ни посещение и евентуално да заведем децата на барбекю някъде сред природата. Нека хората, които имат идеи или могат да помогна с нещо да заповядат. Срещата ще се сътои от 18:30 на бензиностанция OMV - Дружба.
За тези които не знаят къде е това: Бензиностанцията се намира в непосредствена близост до моста, който води до летището. Ако се спускате от Младост към Дружба ще я видите долу в ниското точно пред вас ;)

:yes:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 03 Окт 2006, 17:24

Малка промяна за часа на срещата 19.20 ОМВ Дружба
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 03 Окт 2006, 21:24

Срещата протече нормално. Кратко, точно и креативно. В момента съм зверски уморен и едвам гледам, затова утре ще пусна подробна информация за нещата, които обсъдихме и начинанията, които ще осъществим.
Сега отивам да припадна защото нещо май ме е хванала пролетната умора :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Окт 2006, 8:55

бе добре, че имам нет на релейката ;)
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Окт 2006, 9:06

Дано да се съберат повече хора този път :P
п.с. Забравих да кажа , че на 10 и 15 май беше две от момичетата имат рожд. дни Може да им пратим картичка 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Jenna » 04 Окт 2006, 16:19

еее Искам и аз да дойда, тъкмо9 виждам че има и други мацки , надявам се че има място и за мене :)
I taught your boyfriend that thing you like...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Окт 2006, 23:11

Jenna написа:еее Искам и аз да дойда, тъкмо9 виждам че има и други мацки , надявам се че има място и за мене :)

Разбира се, че има :P Няма да сме 2-3 момичета, защото и няколко мой приятелки искат да дойдат :))

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия