23.09.06(Събота)-Посещение при сираците от Гуцал в Д. Баня
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
ЕЛИ"Да закараме киното при тях"....Имах предвид да се измисли някакъв начин да се доразвие идеята на Лита....Написах с какво разполагам със филми....И при така поставените от теб обстоятелства излиза че аз мога да им дам филми за гледане-ще дам!Съжелявям но не знаех че децата имат ДВД
Дано коментара ми да не ти се струва "излишен".Съжелявям ако това те е изнервило но си мисля че начина е тоя първо с идеи и после кой кво може 

НЕВОЛЯТА УЧИ........

furnata написа:ЕЛИ"Да закараме киното при тях"....Имах предвид да се измисли някакъв начин да се доразвие идеята на Лита....Написах с какво разполагам със филми....И при така поставените от теб обстоятелства излиза че аз мога да им дам филми за гледане-ще дам!Съжелявям но не знаех че децата имат ДВДДано коментара ми да не ти се струва "излишен".Съжелявям ако това те е изнервило но си мисля че начина е тоя първо с идеи и после кой кво може
Не ме е изнервило. Мислим по въпроса, но като цяло трябва да внимаваме какво пишем по тази и подобни теми, защото както вече казах децата имат интернет, знаят за форума и го посещават често. Нека обмисляме всяка дума, за да не ни разбират погрешно и за да не им мътим и без това обърканите им мозъчета. Ние ги обичаме и ще направим каквото можем за да ни приемат като истински приятели, за да могат да имат нашето доверие. Другото с кино или без е без значение.

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Eli написа:furnata написа:ЕЛИ"Да закараме киното при тях"....Имах предвид да се измисли някакъв начин да се доразвие идеята на Лита....Написах с какво разполагам със филми....И при така поставените от теб обстоятелства излиза че аз мога да им дам филми за гледане-ще дам!Съжелявям но не знаех че децата имат ДВДДано коментара ми да не ти се струва "излишен".Съжелявям ако това те е изнервило но си мисля че начина е тоя първо с идеи и после кой кво може
Не ме е изнервило. Мислим по въпроса, но като цяло трябва да внимаваме какво пишем по тази и подобни теми, защото както вече казах децата имат интернет, знаят за форума и го посещават често. Нека обмисляме всяка дума, за да не ни разбират погрешно и за да не им мътим и без това обърканите им мозъчета. Ние ги обичаме и ще направим каквото можем за да ни приемат като истински приятели, за да могат да имат нашето доверие. Другото с кино или без е без значение.
ок
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Гост
-
Днес бяхме дотам
едно то момиченцата имаше рожден ден , изкарахме повече от невероятно. Децата са страхотни, и самото им присъствие те прави щастлив, толкова са добродушни и очарователни, запленяват те неусетно, особенно когато детската ръчичка те води да ти покаже кой с какво се е сдобил, на кой зъбчето е паднало, или кой какво е боядисал, сготвил, поправил
Макар и деца, те са големи , в пълния контекст на думата, умеят много повече неща от мой познати...
Нямам време да доразказвам , но питаха специално и мн поздрави на Любо, Ели, Иво и Андрей

Нямам време да доразказвам , но питаха специално и мн поздрави на Любо, Ели, Иво и Андрей

Лита написа: Днес бяхме дотамедно то момиченцата имаше рожден ден , изкарахме повече от невероятно. Децата са страхотни, и самото им присъствие те прави щастлив, толкова са добродушни и очарователни, запленяват те неусетно, особенно когато детската ръчичка те води да ти покаже кой с какво се е сдобил, на кой зъбчето е паднало, или кой какво е боядисал, сготвил, поправил
Макар и деца, те са големи , в пълния контекст на думата, умеят много повече неща от мой познати...
Нямам време да доразказвам , но питаха специално и мн поздрави на Любо, Ели, Иво и Андрей![]()
Tрябваше да напишете , че ще ходите ,аз бях там в района , можеше и аз да дойда.
- Гост
-
///sasho написа:Лита написа: Днес бяхме дотамедно то момиченцата имаше рожден ден , изкарахме повече от невероятно. Децата са страхотни, и самото им присъствие те прави щастлив, толкова са добродушни и очарователни, запленяват те неусетно, особенно когато детската ръчичка те води да ти покаже кой с какво се е сдобил, на кой зъбчето е паднало, или кой какво е боядисал, сготвил, поправил
Нямам време да доразказвам , но питаха специално и мн поздрави на Любо, Ели, Иво и Андрей![]()
Tрябваше да напишете , че ще ходите ,аз бях там в района , можеше и аз да дойда.
Тогава ела следващия път , ако имаш време и желание заповядай това ще е по-другата неделя

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Днес в 18:30 ще проведем малка работна среща на която ще уточним следващото ни посещение и евентуално да заведем децата на барбекю някъде сред природата. Нека хората, които имат идеи или могат да помогна с нещо да заповядат. Срещата ще се сътои от 18:30 на бензиностанция OMV - Дружба.
За тези които не знаят къде е това: Бензиностанцията се намира в непосредствена близост до моста, който води до летището. Ако се спускате от Младост към Дружба ще я видите долу в ниското точно пред вас
За тези които не знаят къде е това: Бензиностанцията се намира в непосредствена близост до моста, който води до летището. Ако се спускате от Младост към Дружба ще я видите долу в ниското точно пред вас

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
нямам възможност да присъствам, но с удоволствие се присъединявам към идеята да заведем децата някъде, така че - бройте ме и мен, само пишете после какво сте решили. само да е през уикендите де.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
X-citer написа:Днес в 18:30 ще проведем малка работна среща на която ще уточним следващото ни посещение и евентуално да заведем децата на барбекю някъде сред природата. Нека хората, които имат идеи или могат да помогна с нещо да заповядат. Срещата ще се сътои от 18:30 на бензиностанция OMV - Дружба.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Срещата протече нормално. Кратко, точно и креативно. В момента съм зверски уморен и едвам гледам, затова утре ще пусна подробна информация за нещата, които обсъдихме и начинанията, които ще осъществим.
Сега отивам да припадна защото нещо май ме е хванала пролетната умора
Сега отивам да припадна защото нещо май ме е хванала пролетната умора

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5