За ел. стаклата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

За ел. стаклата

Мнение от PNR » 02 Окт 2006, 12:26

имам еди проблем с ел стаклата :
flober написа:някои може ли да ми помогне , прозореца от страната на шофьора слиза и се ка4ва само на интрвали трагва и след 5 см. сира и трябва да пусна коп4ето и пак да го натисна и още 5 см. и така докато го затворя или отворя каква може да е при4ината ?

на този адрес има вапрос за сащия проблем но никой не е дал отговор от какво е дали някой може дами помогне

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5733
PNR@abv.bg
София
0888779546

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Re: За ел. стаклата

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 02 Окт 2006, 15:30

otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 02 Окт 2006, 18:16

tsurata написа:otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!

Я обясни по подробно ако обичаш че и при мен е така
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 02 Окт 2006, 20:23

furnata написа:
tsurata написа:otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!

АМИ неодавна го оправих тоя проблем типичен за наште купета.Проблема е вътре в машинката за ел стъклата ,разнитва се ,разглабя се пласмасовата машинка ,за която е закрепено моторчето и вътре има зъбни колела ,от които 1но е пласмасово и то се изяжда обикновено както се сещаш и само то се сменя и работата се оправя (само трябва да си намериш колеленцето щот нз дали ще стане на фреза -и такъв вариант има )
надявам се да съм бил полезен!!! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

ami

Мнение от PNR » 02 Окт 2006, 20:56

сигурен ли си че е от това препорачай ми от каде мога да си закупя такова нещо мног още сам ти благодарен благодаряти мн предварително :):):)

имам и още едно вапросче стаклата дали ще започнат да се качват сами както трябва като се натисне и да се качат сами догоре и после така и занадоло
PNR@abv.bg
София
0888779546

ентусиаст
Аватар

Re: ami

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 03 Окт 2006, 9:58

PNR написа:сигурен ли си че е от това препорачай ми от каде мога да си закупя такова нещо мног още сам ти благодарен благодаряти мн предварително :):):)

имам и още едно вапросче стаклата дали ще започнат да се качват сами както трябва като се натисне и да се качат сами догоре и после така и занадоло

еми точно такова колело не се продава за съжаление .продава се целия механизъм примерно 2ра употреба щот за ново ми искаха 400++ лв и се сменя само тази част ! и тоя механизъм има значение дали е за модел преди или след '93 година колата -различни са машинките!
на 2рия въпрос: ще се вдигат но не сами а с 1но продължително задържане на копчето ,а не на няколко етапа както е било!

Потребител
Аватар

Мнение от sasho81 » 03 Окт 2006, 10:23

И аз имам проблеми с ел. стъклото на шофьорската врата.Някой знае ли един добър сервиз в София, където поправят такива неща?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 03 Окт 2006, 11:09

Аз ел. стъклата ги псувам откакто съм си купила колата. На шофьорската смених моторчето защото спираше да реагира изобщо, даже един път ми блокира отворено до половината :help: Ходих при едни момчета, приятели на баща ми, уж го оправиха, пак блокира. Всъщност обяснението им, че са криви шините и че евентуално след смяна на шините. Освен това и двете понякога като ги качвам в един момент спира и слиза малко надолу. Трябва да го "лъжеш" и да го качиш на интервали. Накрая ще си сложа врътки :bcry:

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 03 Окт 2006, 11:33

tsurata написа:
furnata написа:

АМИ неодавна го оправих тоя проблем типичен за наште купета.Проблема е вътре в машинката за ел стъклата ,разнитва се ,разглабя се пласмасовата машинка ,за която е закрепено моторчето и вътре има зъбни колела ,от които 1но е пласмасово и то се изяжда обикновено както се сещаш и само то се сменя и работата се оправя (само трябва да си намериш колеленцето щот нз дали ще стане на фреза -и такъв вариант има )

Нямаш ли нещо снимчици че се смахвам вече с тия джамове :?:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 03 Окт 2006, 15:07

furnata написа:
tsurata написа:
furnata написа:

Нямаш ли нещо снимчици че се смахвам вече с тия джамове :?:

имам 1на разглобена машинка трябва да я намеря и да направя снимки ,ако още си седи в гаража ще снимам до края на седмицата !

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 03 Окт 2006, 15:39

:yes:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 05 Окт 2006, 22:59

eto :
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 05 Окт 2006, 23:09

Изображение

това ти трябва !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 06 Окт 2006, 9:48

Добре де а ти как го направи колелцето на струг ли що ли :help:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 06 Окт 2006, 10:48

furnata написа:Добре де а ти как го направи колелцето на струг ли що ли :help:

извадих късмет ,колегата "nqkoisi" ми продаде 1на машинка ,на която и беше изгоряло моторчето и всичко останало даже и колелото беше наред и само него взех ...;)
м/у другото ако намериш добър стругар/фрезист може да ти о направи -поне така ми беше казал 1ин на мен ама само на приказки нз иначе дали става щот не ми се и наложи!така че попитай в сф трябва да има добри в тази област!(цената беше нещо около 20 лв)
Успех!!!

Следваща

Назад към E36