Маншон скоростен лост с м конци
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Маншон скоростен лост с м конци
Поддръжката на кожата е като звука от генерацията, баса от музиката и картината на телевизора ако се сещате за какво говоря 

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
С две ръце препоръчвам в кв Хаджи Димитър до европата тапицера много съм доволен от там !
тези от ebay ми седят някак не на място..
а на тапицера отиваш и си избираш и е не повече от 20 лв 

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
bum_bum написа:Поддръжката на кожата е като звука от генерацията, баса от музиката и картината на телевизора ако се сещате за какво говоря
Много добре ти схванах замисъла ,сега остава да кажеш ,най-добрият препарат кой е и от къде да се вземе !

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

Мокри кърпички Casablanca от Кауфланд
Действат безупречно 2 пъти месечно!

Действат безупречно 2 пъти месечно!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
///M Rider написа:bum_bum написа:Поддръжката на кожата е като звука от генерацията, баса от музиката и картината на телевизора ако се сещате за какво говоря
Много добре ти схванах замисъла ,сега остава да кажеш ,най-добрият препарат кой е и от къде да се вземе !
http://www.meguiars.com/en/automotive/products/g18616-gold-class-leather-conditioner/
Е тоя ползвам и още два, едното е един син гел за почистване и един бял за подхранване с алое вера ама ги няма на сайта им, явно са стар модел вече

Със сигурност на някой про уолетър тия ще му се сторят като плюнка но за мен си ми се виждат супер, особено сравнени с разните търтъли по бензиностанциите, кърпички и разни такива. Ползвал съм и Зайно и са по-добре ама и цената е по-друга

Овлажняващ крем за ръце
След почистване с леко мокър парцал /или множество мокри кърпички/ да поумекне кожата, минавам с крем и втривам с ръце хубаво. Оставям да изсъхне добре и да попие поне няколко часа. Държи минимум месец еластична и свежа кожата
На този фокус ме светнаха още 2005 година. Работих горе на Бистрица в един филм и декора беше в поле и прахоляк. Тогава един пич ми намаза БМВто с някакъв бабин крем в тубичка за под левче
, но с нужните качества. В най-големия пек лятото и от далече салонът светеше като перла и дори не събираше толкова прахоляк. Може да се сетите, защо маста върши такава работа. А къде я ползваха: В предаването Бързи и Шумни купиха едни Астън Мартин рядък от 3х някоя си година и не беше мит доста години. Тоя шефа водещия си плати на някакъв 3500 долара да му измие колата и пича намаза салона с тази мас. Накрая ефекта беше - УАУ
Ако не се ориентирате - Въпросът е крема да не е от тези гъстите /като свинска мас/, а да изглежда пухкав и мек /като заквасена сметана/. След нанасянето като дръпне и попие става бонбон. Ако сложите такъв гъст, изгледжа зас*ано мазно, но пак ще попие и доста време ще трябва да дръпне.
За последно си купих един от флауфланд за под 5 кинта кръгла хоризонтална кутийка с мириз на кокос. Просто чудесен
Вече 3ти път третирам от края на лятото и е на половин опаковка
Само е кофти един факт! Един път намазах с някакъв гъст и не чаках - та ми се бяха отбелязали и орелефили топките по кожата на седлото и се застоя така доста време. Бие на очи и жена ми ме разсипа да ме ебава заради това

След почистване с леко мокър парцал /или множество мокри кърпички/ да поумекне кожата, минавам с крем и втривам с ръце хубаво. Оставям да изсъхне добре и да попие поне няколко часа. Държи минимум месец еластична и свежа кожата

На този фокус ме светнаха още 2005 година. Работих горе на Бистрица в един филм и декора беше в поле и прахоляк. Тогава един пич ми намаза БМВто с някакъв бабин крем в тубичка за под левче

Ако не се ориентирате - Въпросът е крема да не е от тези гъстите /като свинска мас/, а да изглежда пухкав и мек /като заквасена сметана/. След нанасянето като дръпне и попие става бонбон. Ако сложите такъв гъст, изгледжа зас*ано мазно, но пак ще попие и доста време ще трябва да дръпне.
За последно си купих един от флауфланд за под 5 кинта кръгла хоризонтална кутийка с мириз на кокос. Просто чудесен

Само е кофти един факт! Един път намазах с някакъв гъст и не чаках - та ми се бяха отбелязали и орелефили топките по кожата на седлото и се застоя така доста време. Бие на очи и жена ми ме разсипа да ме ебава заради това

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
bum_bum написа:Няма къде да се реже, той е като конус и ако го отрежеш няма да пасне долу
Може отгоре да се среже малко и ще пасне. С желание всичко става.

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
///M Rider написа:00700 написа:С кърпички на Касабланка си поддържам салона от доста време и съм доволен. Преди пробвах какви ли не други препарати. Има ги във Фантастико, не навсякъде ги продават: https://www.google.bg/search?q=casablan ... 592%3B1944.
Нали след употребата с тея кърпички не стой постоянно лъскава и мазна кожата ?! Не мисля ,че ще е приятно като седнеш на седалката и да се свличаш надолу постоянно !
Всичко е въпрос на избор. Доволен съм от тях. Ползвал съм и други продукти. Най-добрият вариант е да се почисти кожата с тях и след това да се нанесе мляко за кожа. Ефекта е добър и кожата не е суха.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
00700 написа:bum_bum написа:Няма къде да се реже, той е като конус и ако го отрежеш няма да пасне долу
Може отгоре да се среже малко и ще пасне. С желание всичко става.
Горе е точно колкото да излезе лоста. Може да се резне макс половин см.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Я цяла тема 4 страници за моя маншон 
Та и мене не ми харесаха нещо толкова меките и смачканите, както и да ги мажеш и квото и да ги правиш седят като дъвкани и изплюти

Та и мене не ми харесаха нещо толкова меките и смачканите, както и да ги мажеш и квото и да ги правиш седят като дъвкани и изплюти

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
b00st написа:Я цяла тема 4 страници за моя маншон
Ако твоя е този от първата снимка на първата страница мога да кажа, че стои много добре и веднага чакам оферта, въпреки, че съм поръчал два от английско. Ако съм ти откраднал снимката

Аз се чудя защо сменяте оригиналната с тая евтино изглаждаща и извадена като след изпране кожа!? Какво ви пречи да отидете на шивач и да ви нашие М конци на старата 

Мъжът струва точно толкова,
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Много от старите са прокъсани или захабени.
Пък и оригиналната е скъпо изглеждащ но евтин винил. Тази евтино изглеждащата е естествена кожа
Кожата просто иска малко време и грижа и е далеч по-добра от винила.
Пък и оригиналната е скъпо изглеждащ но евтин винил. Тази евтино изглеждащата е естествена кожа

оригинална има и от естествена, а другата с имитацията си е грозна, въпреки че и тя е оем
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Може, както и Лилов каза. Аз не съм виждал естествена, а само винил. На вид прилича на кожа и 99% от хората биха го сметнали за такава. Същата е и на ръчната и на подлакътника.