Маншон скоростен лост с м конци

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Маншон скоростен лост с м конци

Мнение от bum_bum » 25 Дек 2013, 14:36

Поддръжката на кожата е като звука от генерацията, баса от музиката и картината на телевизора ако се сещате за какво говоря :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 25 Дек 2013, 19:15

С две ръце препоръчвам в кв Хаджи Димитър до европата тапицера много съм доволен от там ! :ok: тези от ebay ми седят някак не на място.. :banghead: а на тапицера отиваш и си избираш и е не повече от 20 лв :angel:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 25 Дек 2013, 21:16

bum_bum написа:Поддръжката на кожата е като звука от генерацията, баса от музиката и картината на телевизора ако се сещате за какво говоря :mhihi:

Много добре ти схванах замисъла ,сега остава да кажеш ,най-добрият препарат кой е и от къде да се вземе ! :mhihi:
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 25 Дек 2013, 22:58

Мокри кърпички Casablanca от Кауфланд :mhihi:
Действат безупречно 2 пъти месечно!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Дек 2013, 23:43

///M Rider написа:
bum_bum написа:Поддръжката на кожата е като звука от генерацията, баса от музиката и картината на телевизора ако се сещате за какво говоря :mhihi:

Много добре ти схванах замисъла ,сега остава да кажеш ,най-добрият препарат кой е и от къде да се вземе ! :mhihi:

http://www.meguiars.com/en/automotive/products/g18616-gold-class-leather-conditioner/

Е тоя ползвам и още два, едното е един син гел за почистване и един бял за подхранване с алое вера ама ги няма на сайта им, явно са стар модел вече :mhihi: Ползвал съм и тая слонската мас преди години ама много сложно беше с поръчката и не ми се занимава. А и тя веднъж на няколко години е достатъчна. Тия ги взимах от cleeanyourcar.co.uk

Със сигурност на някой про уолетър тия ще му се сторят като плюнка но за мен си ми се виждат супер, особено сравнени с разните търтъли по бензиностанциите, кърпички и разни такива. Ползвал съм и Зайно и са по-добре ама и цената е по-друга :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 26 Дек 2013, 10:11

Овлажняващ крем за ръце :mrgreen:
След почистване с леко мокър парцал /или множество мокри кърпички/ да поумекне кожата, минавам с крем и втривам с ръце хубаво. Оставям да изсъхне добре и да попие поне няколко часа. Държи минимум месец еластична и свежа кожата :yes:
На този фокус ме светнаха още 2005 година. Работих горе на Бистрица в един филм и декора беше в поле и прахоляк. Тогава един пич ми намаза БМВто с някакъв бабин крем в тубичка за под левче :confused: , но с нужните качества. В най-големия пек лятото и от далече салонът светеше като перла и дори не събираше толкова прахоляк. Може да се сетите, защо маста върши такава работа. А къде я ползваха: В предаването Бързи и Шумни купиха едни Астън Мартин рядък от 3х някоя си година и не беше мит доста години. Тоя шефа водещия си плати на някакъв 3500 долара да му измие колата и пича намаза салона с тази мас. Накрая ефекта беше - УАУ :bowdown:
Ако не се ориентирате - Въпросът е крема да не е от тези гъстите /като свинска мас/, а да изглежда пухкав и мек /като заквасена сметана/. След нанасянето като дръпне и попие става бонбон. Ако сложите такъв гъст, изгледжа зас*ано мазно, но пак ще попие и доста време ще трябва да дръпне.
За последно си купих един от флауфланд за под 5 кинта кръгла хоризонтална кутийка с мириз на кокос. Просто чудесен :mhihi: Вече 3ти път третирам от края на лятото и е на половин опаковка :)
Само е кофти един факт! Един път намазах с някакъв гъст и не чаках - та ми се бяха отбелязали и орелефили топките по кожата на седлото и се застоя така доста време. Бие на очи и жена ми ме разсипа да ме ебава заради това :mrgreen: ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Мнение от 00700 » 26 Дек 2013, 10:23

bum_bum написа:Няма къде да се реже, той е като конус и ако го отрежеш няма да пасне долу :mhihi:

Може отгоре да се среже малко и ще пасне. С желание всичко става. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Мнение от 00700 » 26 Дек 2013, 10:26

///M Rider написа:
00700 написа:С кърпички на Касабланка си поддържам салона от доста време и съм доволен. Преди пробвах какви ли не други препарати. Има ги във Фантастико, не навсякъде ги продават: https://www.google.bg/search?q=casablan ... 592%3B1944. ;)

Нали след употребата с тея кърпички не стой постоянно лъскава и мазна кожата ?! Не мисля ,че ще е приятно като седнеш на седалката и да се свличаш надолу постоянно ! :mhihi:

Всичко е въпрос на избор. Доволен съм от тях. Ползвал съм и други продукти. Най-добрият вариант е да се почисти кожата с тях и след това да се нанесе мляко за кожа. Ефекта е добър и кожата не е суха. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Дек 2013, 12:11

00700 написа:
bum_bum написа:Няма къде да се реже, той е като конус и ако го отрежеш няма да пасне долу :mhihi:

Може отгоре да се среже малко и ще пасне. С желание всичко става. :mhihi:

Горе е точно колкото да излезе лоста. Може да се резне макс половин см.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Дек 2013, 18:34

Я цяла тема 4 страници за моя маншон :)
Та и мене не ми харесаха нещо толкова меките и смачканите, както и да ги мажеш и квото и да ги правиш седят като дъвкани и изплюти :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 29 Дек 2013, 0:44

b00st написа:Я цяла тема 4 страници за моя маншон :)
Та и мене не ми харесаха нещо толкова меките и смачканите, както и да ги мажеш и квото и да ги правиш седят като дъвкани и изплюти :mhihi:

Ако твоя е този от първата снимка на първата страница мога да кажа, че стои много добре и веднага чакам оферта, въпреки, че съм поръчал два от английско. Ако съм ти откраднал снимката :lol: , сори.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 29 Дек 2013, 10:21

Аз се чудя защо сменяте оригиналната с тая евтино изглаждаща и извадена като след изпране кожа!? Какво ви пречи да отидете на шивач и да ви нашие М конци на старата :dunno:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Дек 2013, 11:45

Много от старите са прокъсани или захабени.

Пък и оригиналната е скъпо изглеждащ но евтин винил. Тази евтино изглеждащата е естествена кожа :mhihi: Кожата просто иска малко време и грижа и е далеч по-добра от винила.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 29 Дек 2013, 14:32

оригинална има и от естествена, а другата с имитацията си е грозна, въпреки че и тя е оем

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Дек 2013, 15:18

Може, както и Лилов каза. Аз не съм виждал естествена, а само винил. На вид прилича на кожа и 99% от хората биха го сметнали за такава. Същата е и на ръчната и на подлакътника.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36