Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Политическа.

Мнение от Nasko_ » 27 Дек 2013, 16:59

bmw maniqk ivo bmw написа:Писна ми да го хвалите тоя тъпунгер Боко тиквата, не разбрахте ли, че и той е крадец?
БСП може да са крадци също но такова съсипване на държавата каквото направиха Герб никога не е имало.
И е много нагло лайната дето той ги е направил за 4 години да ги прехвърля на сегашните!
Aко вярвате още на тая мутра и искате пак да го върнете жална и майка на България.

Ти пък сериозно ли написа тази простотия??? :clap:
И като отправяш обвинения е хубаво да имаш и доказателства?
Щото повече от БСП никой не е крал от България!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Потребител
Аватар
Кара: BMW 528xi F10
Мечтае да кара: БМВ 999 ХI T-POWER

Мнение от BMW_F10_528_XI » 27 Дек 2013, 17:49

bmw maniqk ivo bmw написа:Писна ми да го хвалите тоя тъпунгер Боко тиквата, не разбрахте ли, че и той е крадец?
БСП може да са крадци също но такова съсипване на държавата каквото направиха Герб никога не е имало.
И е много нагло лайната дето той ги е направил за 4 години да ги прехвърля на сегашните!
Aко вярвате още на тая мутра и искате пак да го върнете жална и майка на България.

Жалко,че човек със толкова мнения е написал такава простотия!В такова положение сме и ще става още по лощо до като има хора със такова мислене!Боко тиквата е ясен но кой управлява държавата 20г?Ако сегашните са по по от Боко и все още хора като колегата вярват в това жална ни на всички в България и по добре да емигрираме в някоя страна в която ако ще да ни мразят от колкото да ни тъпчат чужденци в собствената ни държава!
П.П Ако ще ме плюйте колеги но докато има такива мнения аз ще се махна от тая държава,защото вече и аз не виждам срещу какво да се боря и срещу кого! :banghead: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Дек 2013, 18:20

Nasko_ написа:

Ти пък сериозно ли написа тази простотия??? :clap:
И като отправяш обвинения е хубаво да имаш и доказателства?
Щото повече от БСП никой не е крал от България!

Колко много доказателства излезнаха откакто паднаха Герб от власт той ми говори че говоря простотий. :mhihi: :mhihi: В тази тема много се изговори какви неща са правили Герб но някой фенове на вожда повтаряте едни и същи лъжи с надеждата да станат истини но няма да станат.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 27 Дек 2013, 18:28

Давай ги доказателствата. Ама да не са ор сорта Ореховката каза или Бареков каза по тв7

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 27 Дек 2013, 18:52

На мен пък ми писна да чета как Тиквата съсипал държавата :banghead:

Костов не разпродаде всичко в тая държава за стотинки...

Царя и той с неговите и БСП заменки...

От 1945г комунистите съсипват България и има още които не са го разбрали това :banghead:

И говняри като Станишев,местан,крадец като Данчо-ментата ще ми дават ъкъл! Или па оня пачавра Кюстендилска каде взима проценти от всички държавни поръчки в Кюстендилско?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Дек 2013, 18:55

madpetio написа:На мен пък ми писна да чета как Тиквата съсипал държавата :banghead:

Костов не разпродаде всичко в тая държава за стотинки...

Царя и той с неговите и БСП заменки...

От 1945г комунистите съсипват България и има още които не са го разбрали това :banghead:

И говняри като Станишев,местан,крадец като Данчо-ментата ще ми дават ъкъл! Или па оня пачавра Кюстендилска каде взима проценти от всички държавни поръчки в Кюстендилско?

+1 синтезирано, точно и ясно :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Дек 2013, 19:01

ivo bmw, от всичките подслушвания, които е правил, пък всичко което излиза... все той подслушван :mhihi: :mhihi: :mhihi: Провери от 89-та насам кои партии по колко дни са управлявали (май беше поствано и в темата). И както казаха по-горе... доказателства без Ореховката, Бареков или БТВ :lol: Телевизиите в България от много отдавна не са сигурен източник на информация. Бойко може да е крал, може бая неща да не свърши както трябва, ама сегашните никой не може да ги стигне по некадърност, кражби и простотия. Даже не може да ги приближи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 27 Дек 2013, 20:20

bmw maniqk ivo bmw написа:.
Oт далеч си личи, че си потомък на хора, заемали високи постове по онова време! Щото аз друга логика за мисленето ти не виждам! Промиване на мозъци до живот! :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Дек 2013, 22:47

Nasko_ написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:.
Oт далеч си личи, че си потомък на хора, заемали високи постове по онова време! Щото аз друга логика за мисленето ти не виждам! Промиване на мозъци до живот! :)

+1 той плюе по герб още от 1-ят ден в който дойдоха.
иначе и аз питах и другия офанзив по какъв начин ЕС пречат на България да се развива, ама ни гък ни стон, явно за това опорни точки не са спуснали още. така и досега не съм видял нормално обяснение по какъв начин герб са пречили на икономиката.. щото когато се свалят данъци, теглиш от фискалният резерв за инфраструктура, а Standart & Pours ти вдигнат рейтинга значи вървиш по правилният път ;) и комунистите го знаят, затва толкова го мразят Бойко.

няма как запада да подкрепя нереформирали се комунисти и мафиоти и веднага ЕС средставата спират, Stand & Pours свалят рейтинга, инвеститори бягат, за всичко това има факти. цялата мъка на държавата ни се крие в следният цитат от фейсбук

Преди 9.09. 1944 г. ТЕ убиваха и взривяваха църкви. След 9.09.1944 г. ТЕ се изкараха невинни.
След 9.09.1944 г ТЕ продължаваха да убиват, преследват, притискат и мачкат хората, заграбиха им фабрики, земи, имоти.
След 10.10.1989 г. ТЕ станаха демократи и се изкараха пак невинни. След 10.11.1989 г. ТЕ заграбиха всичко, построено преди това от бащите им с откраднатото след 9.09.1944 г.
За последните 25 г. ТЕ 2 пъти фалираха България. ТЕ заграбиха парите на хората, вложени в техните банки. Естествено, изкараха се невинни.
ТЕ създадоха мафията и ТЕ са мафията. ТЕ взеха земята ни чрез заменки. ТЕ създадоха олигархията. ТЕ притежават медиите. Те дават работа в заграбените от тях народни заводи и фирми, и най-ниските заплати в Европа. ТЕ ръководят живота ни в България. ТЕ са мафиотско-просташката престъпна организация БСП. През целият преход БСП/ДПС винаги участват във властта, освен по времето на Костов и Борисов.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 28 Дек 2013, 1:14

acer написа: цялата мъка на държавата ни се крие в следният цитат от фейсбук

Преди 9.09. 1944 г. ТЕ убиваха и взривяваха църкви. След 9.09.1944 г. ТЕ се изкараха невинни.
След 9.09.1944 г ТЕ продължаваха да убиват, преследват, притискат и мачкат хората, заграбиха им фабрики, земи, имоти.
След 10.10.1989 г. ТЕ станаха демократи и се изкараха пак невинни. След 10.11.1989 г. ТЕ заграбиха всичко, построено преди това от бащите им с откраднатото след 9.09.1944 г.
За последните 25 г. ТЕ 2 пъти фалираха България. ТЕ заграбиха парите на хората, вложени в техните банки. Естествено, изкараха се невинни.
ТЕ създадоха мафията и ТЕ са мафията. ТЕ взеха земята ни чрез заменки. ТЕ създадоха олигархията. ТЕ притежават медиите. Те дават работа в заграбените от тях народни заводи и фирми, и най-ниските заплати в Европа. ТЕ ръководят живота ни в България. ТЕ са мафиотско-просташката престъпна организация БСП.През целият преход БСП/ДПС винаги участват във властта, освен по времето на Костов и Борисов.

Хубаво е, когато дописваш последното изречение в нечий коментар (цитата в синьо), да го упоменеш ... иначе мирише на комунистически приоми и демагогия :winky: Не, че ти е за първи път де :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Дек 2013, 4:21

hell's angel написа:

ТЕ създадоха мафията и ТЕ са мафията. ТЕ взеха земята ни чрез заменки. ТЕ създадоха олигархията. ТЕ притежават медиите. Те дават работа в заграбените от тях народни заводи и фирми, и най-ниските заплати в Европа. ТЕ ръководят живота ни в България. ТЕ са мафиотско-просташката престъпна организация БСП.През целият преход БСП/ДПС винаги участват във властта, освен по времето на Костов и Борисов.

Хубаво е, когато дописваш последното изречение в нечий коментар (цитата в синьо), да го упоменеш ... иначе мирише на комунистически приоми и демагогия :winky: Не, че ти е за първи път де :mrgreen:

1944 те рискуваха с и взеха печелившата страна, тогава те рискуваха живота си с пушки докато Вие БЛЯХТЕ.
1989 те ви измамиха и пак им робувате защото вие БЛЯХТЕ...
последните 25 години вие им робувате и уж протестирате, ама без жертви няма победа а вас не ви стиска да дадете жертви - вие жените ви децата ви, ама не европейската "демокрация" е една прията илюзия - преклонена глава сабия не сече и господ нямаше да ги направи овци ако не искаше да ги стрижат.

И така историята се пише от ПОБЕДИТЕЛИТЕ колкото и лоши да са те - има един противоречив паметник в центъра на софия до борисовата градина който увековечава тая мисъл....

И така паметника на някой който е дал 10тки милиона жертви за да е неговото седи много иронично в държава която от 1300 години 700 са робство
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Дек 2013, 5:41

BMW_RIDER написа:
hell's angel написа:

1944 те рискуваха с и взеха печелившата страна, тогава те рискуваха живота си с пушки докато Вие БЛЯХТЕ.
1989 те ви измамиха и пак им робувате защото вие БЛЯХТЕ...
последните 25 години вие им робувате и уж протестирате, ама без жертви няма победа а вас не ви стиска да дадете жертви - вие жените ви децата ви, ама не европейската "демокрация" е една прията илюзия - преклонена глава сабия не сече и господ нямаше да ги направи овци ако не искаше да ги стрижат.

И така историята се пише от ПОБЕДИТЕЛИТЕ колкото и лоши да са те - има един противоречив паметник в центъра на софия до борисовата градина който увековечава тая мисъл....

И така паметника на някой който е дал 10тки милиона жертви за да е неговото седи много иронично в държава която от 1300 години 700 са робство
колеги,много самонадеяно и цинично от ваша страна-най -циничното е,че и вие самите надали осъзнавате колко сте жертви сами по себе си-блажени незнаещите..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Дек 2013, 11:11

Bogat-Beden написа:колеги,много самонадеяно и цинично от ваша страна-най -циничното е,че и вие самите надали осъзнавате колко сте жертви сами по себе си-блажени незнаещите..

ДА цинично и грубо беше и не ми беше приятно да го напиша ама не може да отречеш истината в написаното...
Иначе били обяснил за незнанието ми - защото макар и да съм бил дете 89та по стечение на обстоятелствата знам доста информация от различни източници и то такава която ме съмнява 95% от форума да я знае.

Но както и да е идеята ми е ,че много хора тука роптаят и недоволстват(влкючително и аз) от стари и нови управляващи от режими и незнам какво си. Момчета е го парламента - пробвайте се - ше се радвам да избиете лошите и да ни управлявате достойно
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Дек 2013, 12:19

нещо се обърка, не съм дописвал нищо, така съм го копирал.

иначе човек да се изразява така все едно не е от тая система и не е бездействал като другите, не е много така да се каже коректно, всички сме в кюпа ;)

все пак е добре да се отсява пропагандата, лъжите и кутевите работнички, не казвам че има тука такива.. но определено някои хора се опитват да заблудят аполитичните.
аз просто припомням истината т.е кои са еничарите от 1944-та насам, те гониха и убиваха цвета на нацията, те ни направиха заддунавска губерния.. а като станаха демократи до 2009 изгониха 1.6 предимно млади българи и в работоспособна възраст.

ясно се вижда разликата сега с протеста в Укйрана колко десетки пъти по-масивен е.. ако тези 1.6 млн бяха тука протеста щеше да бъде успешен още първите седмици ;) и не само за бсп-дпс-атака, а за всеки който служи толкова очевадно на мафията.

да искат се действия, но гражданското общество се заражда активно от 2009-та и все повече узрява и узрява ;) в момента ако има референдум кои партии трябва да бъдат забранени дпс и бсп ще бъдат забранени на 100%, ако бсп/дпс продължат така не е изключено хората да го поискат.

ето една снимка пак от фб, не знам дали е колаж, но не напразно й казват сестра галевa. стана така че ненормалното го приемаме за нормално, а това хич не е нормално.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 28 Дек 2013, 12:41

А мислиш ли че чрез това за което май добре ти е платено-да пишеш усилено по политическа линия в този форум ще промениш усещането на хората не само до 2009,ами и за последните 2-3 години???
Всеки си има глава на раменете и може да прецени кога и дали се чуства по-добре.
Всеки се спасява сам в този живот.Чак не мога да повярвам че през 2013 има толкова надъхани хора които вярват че политическата идея може да ти осигури живота.
Това е ужасно закостеняло.Европа и света са отворени от години и всеки може да избира къде да живее,какво да работи и при каква политическа система.
имам съученици и съвипускници живеещи и трудещи се на 5 континента.Като се съберем да се видим всички достигаме до един общ извод-каквото направиш с главата си и двете ръце ,това е и по това си личи колко си успял.
Оставете политиката на тези които нямат друга професия.Освен ако не се натискате и вие за там.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата