Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Политическа.
bmw maniqk ivo bmw написа:Писна ми да го хвалите тоя тъпунгер Боко тиквата, не разбрахте ли, че и той е крадец?
БСП може да са крадци също но такова съсипване на държавата каквото направиха Герб никога не е имало.
И е много нагло лайната дето той ги е направил за 4 години да ги прехвърля на сегашните!
Aко вярвате още на тая мутра и искате пак да го върнете жална и майка на България.
Ти пък сериозно ли написа тази простотия???

И като отправяш обвинения е хубаво да имаш и доказателства?
Щото повече от БСП никой не е крал от България!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- BMW_F10_528_XI
- Потребител
-
- Кара: BMW 528xi F10
- Мечтае да кара: БМВ 999 ХI T-POWER
bmw maniqk ivo bmw написа:Писна ми да го хвалите тоя тъпунгер Боко тиквата, не разбрахте ли, че и той е крадец?
БСП може да са крадци също но такова съсипване на държавата каквото направиха Герб никога не е имало.
И е много нагло лайната дето той ги е направил за 4 години да ги прехвърля на сегашните!
Aко вярвате още на тая мутра и искате пак да го върнете жална и майка на България.
Жалко,че човек със толкова мнения е написал такава простотия!В такова положение сме и ще става още по лощо до като има хора със такова мислене!Боко тиквата е ясен но кой управлява държавата 20г?Ако сегашните са по по от Боко и все още хора като колегата вярват в това жална ни на всички в България и по добре да емигрираме в някоя страна в която ако ще да ни мразят от колкото да ни тъпчат чужденци в собствената ни държава!
П.П Ако ще ме плюйте колеги но докато има такива мнения аз ще се махна от тая държава,защото вече и аз не виждам срещу какво да се боря и срещу кого!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Nasko_ написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Писна ми да го хвалите тоя тъпунгер Боко тиквата, не разбрахте ли, че и той е крадец?
Ти пък сериозно ли написа тази простотия???![]()
И като отправяш обвинения е хубаво да имаш и доказателства?
Щото повече от БСП никой не е крал от България!
Колко много доказателства излезнаха откакто паднаха Герб от власт той ми говори че говоря простотий.

- Petrolhead
- Потребител
-
Давай ги доказателствата. Ама да не са ор сорта Ореховката каза или Бареков каза по тв7
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
На мен пък ми писна да чета как Тиквата съсипал държавата
Костов не разпродаде всичко в тая държава за стотинки...
Царя и той с неговите и БСП заменки...
От 1945г комунистите съсипват България и има още които не са го разбрали това
И говняри като Станишев,местан,крадец като Данчо-ментата ще ми дават ъкъл! Или па оня пачавра Кюстендилска каде взима проценти от всички държавни поръчки в Кюстендилско?

От 1945г комунистите съсипват България и има още които не са го разбрали това

И говняри като Станишев,местан,крадец като Данчо-ментата ще ми дават ъкъл! Или па оня пачавра Кюстендилска каде взима проценти от всички държавни поръчки в Кюстендилско?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
madpetio написа:На мен пък ми писна да чета как Тиквата съсипал държавата![]()
От 1945г комунистите съсипват България и има още които не са го разбрали това![]()
+1 синтезирано, точно и ясно

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ivo bmw, от всичките подслушвания, които е правил, пък всичко което излиза... все той подслушван
Провери от 89-та насам кои партии по колко дни са управлявали (май беше поствано и в темата). И както казаха по-горе... доказателства без Ореховката, Бареков или БТВ
Телевизиите в България от много отдавна не са сигурен източник на информация. Бойко може да е крал, може бая неща да не свърши както трябва, ама сегашните никой не може да ги стигне по некадърност, кражби и простотия. Даже не може да ги приближи.

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Oт далеч си личи, че си потомък на хора, заемали високи постове по онова време! Щото аз друга логика за мисленето ти не виждам! Промиване на мозъци до живот!bmw maniqk ivo bmw написа:.

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Nasko_ написа:Oт далеч си личи, че си потомък на хора, заемали високи постове по онова време! Щото аз друга логика за мисленето ти не виждам! Промиване на мозъци до живот!bmw maniqk ivo bmw написа:.
+1 той плюе по герб още от 1-ят ден в който дойдоха.
иначе и аз питах и другия офанзив по какъв начин ЕС пречат на България да се развива, ама ни гък ни стон, явно за това опорни точки не са спуснали още. така и досега не съм видял нормално обяснение по какъв начин герб са пречили на икономиката.. щото когато се свалят данъци, теглиш от фискалният резерв за инфраструктура, а Standart & Pours ти вдигнат рейтинга значи вървиш по правилният път

няма как запада да подкрепя нереформирали се комунисти и мафиоти и веднага ЕС средставата спират, Stand & Pours свалят рейтинга, инвеститори бягат, за всичко това има факти. цялата мъка на държавата ни се крие в следният цитат от фейсбук
Преди 9.09. 1944 г. ТЕ убиваха и взривяваха църкви. След 9.09.1944 г. ТЕ се изкараха невинни.
След 9.09.1944 г ТЕ продължаваха да убиват, преследват, притискат и мачкат хората, заграбиха им фабрики, земи, имоти.
След 10.10.1989 г. ТЕ станаха демократи и се изкараха пак невинни. След 10.11.1989 г. ТЕ заграбиха всичко, построено преди това от бащите им с откраднатото след 9.09.1944 г.
За последните 25 г. ТЕ 2 пъти фалираха България. ТЕ заграбиха парите на хората, вложени в техните банки. Естествено, изкараха се невинни.
ТЕ създадоха мафията и ТЕ са мафията. ТЕ взеха земята ни чрез заменки. ТЕ създадоха олигархията. ТЕ притежават медиите. Те дават работа в заграбените от тях народни заводи и фирми, и най-ниските заплати в Европа. ТЕ ръководят живота ни в България. ТЕ са мафиотско-просташката престъпна организация БСП. През целият преход БСП/ДПС винаги участват във властта, освен по времето на Костов и Борисов.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
acer написа: цялата мъка на държавата ни се крие в следният цитат от фейсбук
Преди 9.09. 1944 г. ТЕ убиваха и взривяваха църкви. След 9.09.1944 г. ТЕ се изкараха невинни.
След 9.09.1944 г ТЕ продължаваха да убиват, преследват, притискат и мачкат хората, заграбиха им фабрики, земи, имоти.
След 10.10.1989 г. ТЕ станаха демократи и се изкараха пак невинни. След 10.11.1989 г. ТЕ заграбиха всичко, построено преди това от бащите им с откраднатото след 9.09.1944 г.
За последните 25 г. ТЕ 2 пъти фалираха България. ТЕ заграбиха парите на хората, вложени в техните банки. Естествено, изкараха се невинни.
ТЕ създадоха мафията и ТЕ са мафията. ТЕ взеха земята ни чрез заменки. ТЕ създадоха олигархията. ТЕ притежават медиите. Те дават работа в заграбените от тях народни заводи и фирми, и най-ниските заплати в Европа. ТЕ ръководят живота ни в България. ТЕ са мафиотско-просташката престъпна организация БСП.През целият преход БСП/ДПС винаги участват във властта, освен по времето на Костов и Борисов.
Хубаво е, когато дописваш последното изречение в нечий коментар (цитата в синьо), да го упоменеш ... иначе мирише на комунистически приоми и демагогия

Ubi dubium, ibi libertas
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
hell's angel написа:acer написа: цялата мъка на държавата ни се крие в следният цитат от фейсбук
ТЕ създадоха мафията и ТЕ са мафията. ТЕ взеха земята ни чрез заменки. ТЕ създадоха олигархията. ТЕ притежават медиите. Те дават работа в заграбените от тях народни заводи и фирми, и най-ниските заплати в Европа. ТЕ ръководят живота ни в България. ТЕ са мафиотско-просташката престъпна организация БСП.През целият преход БСП/ДПС винаги участват във властта, освен по времето на Костов и Борисов.
Хубаво е, когато дописваш последното изречение в нечий коментар (цитата в синьо), да го упоменеш ... иначе мирише на комунистически приоми и демагогияНе, че ти е за първи път де
1944 те рискуваха с и взеха печелившата страна, тогава те рискуваха живота си с пушки докато Вие БЛЯХТЕ.
1989 те ви измамиха и пак им робувате защото вие БЛЯХТЕ...
последните 25 години вие им робувате и уж протестирате, ама без жертви няма победа а вас не ви стиска да дадете жертви - вие жените ви децата ви, ама не европейската "демокрация" е една прията илюзия - преклонена глава сабия не сече и господ нямаше да ги направи овци ако не искаше да ги стрижат.
И така историята се пише от ПОБЕДИТЕЛИТЕ колкото и лоши да са те - има един противоречив паметник в центъра на софия до борисовата градина който увековечава тая мисъл....
И така паметника на някой който е дал 10тки милиона жертви за да е неговото седи много иронично в държава която от 1300 години 700 са робство
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
колеги,много самонадеяно и цинично от ваша страна-най -циничното е,че и вие самите надали осъзнавате колко сте жертви сами по себе си-блажени незнаещите..BMW_RIDER написа:hell's angel написа:acer написа: цялата мъка на държавата ни се крие в следният цитат от фейсбук
Хубаво е, когато дописваш последното изречение в нечий коментар (цитата в синьо), да го упоменеш ... иначе мирише на комунистически приоми и демагогияНе, че ти е за първи път де
1944 те рискуваха с и взеха печелившата страна, тогава те рискуваха живота си с пушки докато Вие БЛЯХТЕ.
1989 те ви измамиха и пак им робувате защото вие БЛЯХТЕ...
последните 25 години вие им робувате и уж протестирате, ама без жертви няма победа а вас не ви стиска да дадете жертви - вие жените ви децата ви, ама не европейската "демокрация" е една прията илюзия - преклонена глава сабия не сече и господ нямаше да ги направи овци ако не искаше да ги стрижат.
И така историята се пише от ПОБЕДИТЕЛИТЕ колкото и лоши да са те - има един противоречив паметник в центъра на софия до борисовата градина който увековечава тая мисъл....
И така паметника на някой който е дал 10тки милиона жертви за да е неговото седи много иронично в държава която от 1300 години 700 са робство
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Bogat-Beden написа:колеги,много самонадеяно и цинично от ваша страна-най -циничното е,че и вие самите надали осъзнавате колко сте жертви сами по себе си-блажени незнаещите..
ДА цинично и грубо беше и не ми беше приятно да го напиша ама не може да отречеш истината в написаното...
Иначе били обяснил за незнанието ми - защото макар и да съм бил дете 89та по стечение на обстоятелствата знам доста информация от различни източници и то такава която ме съмнява 95% от форума да я знае.
Но както и да е идеята ми е ,че много хора тука роптаят и недоволстват(влкючително и аз) от стари и нови управляващи от режими и незнам какво си. Момчета е го парламента - пробвайте се - ше се радвам да избиете лошите и да ни управлявате достойно
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
нещо се обърка, не съм дописвал нищо, така съм го копирал.
иначе човек да се изразява така все едно не е от тая система и не е бездействал като другите, не е много така да се каже коректно, всички сме в кюпа
все пак е добре да се отсява пропагандата, лъжите и кутевите работнички, не казвам че има тука такива.. но определено някои хора се опитват да заблудят аполитичните.
аз просто припомням истината т.е кои са еничарите от 1944-та насам, те гониха и убиваха цвета на нацията, те ни направиха заддунавска губерния.. а като станаха демократи до 2009 изгониха 1.6 предимно млади българи и в работоспособна възраст.
ясно се вижда разликата сега с протеста в Укйрана колко десетки пъти по-масивен е.. ако тези 1.6 млн бяха тука протеста щеше да бъде успешен още първите седмици
и не само за бсп-дпс-атака, а за всеки който служи толкова очевадно на мафията.
да искат се действия, но гражданското общество се заражда активно от 2009-та и все повече узрява и узрява
в момента ако има референдум кои партии трябва да бъдат забранени дпс и бсп ще бъдат забранени на 100%, ако бсп/дпс продължат така не е изключено хората да го поискат.
ето една снимка пак от фб, не знам дали е колаж, но не напразно й казват сестра галевa. стана така че ненормалното го приемаме за нормално, а това хич не е нормално.
иначе човек да се изразява така все едно не е от тая система и не е бездействал като другите, не е много така да се каже коректно, всички сме в кюпа

все пак е добре да се отсява пропагандата, лъжите и кутевите работнички, не казвам че има тука такива.. но определено някои хора се опитват да заблудят аполитичните.
аз просто припомням истината т.е кои са еничарите от 1944-та насам, те гониха и убиваха цвета на нацията, те ни направиха заддунавска губерния.. а като станаха демократи до 2009 изгониха 1.6 предимно млади българи и в работоспособна възраст.
ясно се вижда разликата сега с протеста в Укйрана колко десетки пъти по-масивен е.. ако тези 1.6 млн бяха тука протеста щеше да бъде успешен още първите седмици

да искат се действия, но гражданското общество се заражда активно от 2009-та и все повече узрява и узрява

ето една снимка пак от фб, не знам дали е колаж, но не напразно й казват сестра галевa. стана така че ненормалното го приемаме за нормално, а това хич не е нормално.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
А мислиш ли че чрез това за което май добре ти е платено-да пишеш усилено по политическа линия в този форум ще промениш усещането на хората не само до 2009,ами и за последните 2-3 години???
Всеки си има глава на раменете и може да прецени кога и дали се чуства по-добре.
Всеки се спасява сам в този живот.Чак не мога да повярвам че през 2013 има толкова надъхани хора които вярват че политическата идея може да ти осигури живота.
Това е ужасно закостеняло.Европа и света са отворени от години и всеки може да избира къде да живее,какво да работи и при каква политическа система.
имам съученици и съвипускници живеещи и трудещи се на 5 континента.Като се съберем да се видим всички достигаме до един общ извод-каквото направиш с главата си и двете ръце ,това е и по това си личи колко си успял.
Оставете политиката на тези които нямат друга професия.Освен ако не се натискате и вие за там.
Всеки си има глава на раменете и може да прецени кога и дали се чуства по-добре.
Всеки се спасява сам в този живот.Чак не мога да повярвам че през 2013 има толкова надъхани хора които вярват че политическата идея може да ти осигури живота.
Това е ужасно закостеняло.Европа и света са отворени от години и всеки може да избира къде да живее,какво да работи и при каква политическа система.
имам съученици и съвипускници живеещи и трудещи се на 5 континента.Като се съберем да се видим всички достигаме до един общ извод-каквото направиш с главата си и двете ръце ,това е и по това си личи колко си успял.
Оставете политиката на тези които нямат друга професия.Освен ако не се натискате и вие за там.