Маншон скоростен лост с м конци

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Re: Маншон скоростен лост с м конци

Мнение от ///M Rider » 22 Дек 2013, 23:15

Ето обещаните снимки ,снимах ги във гаража със светкавица . И за това са станали някакво никакво ,но се вижда :
Picture 013.JPG
Picture 014.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 24 Дек 2013, 14:14

Твоя като този от постнатата от мен снимка ли е. Нещо взех да се разочаровам-много набръчкано стои, особено този за ръчната. На ОЕМ маншона за скоростния лост има шев само от едната страна- при м конците, на твоя виждам шев и отпред.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Мнение от 00700 » 24 Дек 2013, 18:30

baitun написа:Твоя като този от постнатата от мен снимка ли е. Нещо взех да се разочаровам-много набръчкано стои, особено този за ръчната. На ОЕМ маншона за скоростния лост има шев само от едната страна- при м конците, на твоя виждам шев и отпред.

Прояви въображение. Поизрежи го където трябва. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2013, 19:07

Няма къде да се реже, той е като конус и ако го отрежеш няма да пасне долу :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от baitun » 24 Дек 2013, 20:23

А бре момци, така изглежда яко набръчкано, явно ще се реже ако пристигне маншон като този на колегата, чак взех да се плаша :D .
Добре, че ще го видя след празниците :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2013, 20:27

Не е омекнал. По принцип не седи така.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Rider » 24 Дек 2013, 20:51

baitun написа:Твоя като този от постнатата от мен снимка ли е. Нещо взех да се разочаровам-много набръчкано стои, особено този за ръчната. На ОЕМ маншона за скоростния лост има шев само от едната страна- при м конците, на твоя виждам шев и отпред.

Точно ,като този дето си постнал е ! Има си само от едната страна М конци. И да бум бум е прав ,още не се е опънала кожата ,за това стои така набръчкано ! И двата калъфа съм ги извадил нови от опаковката ,не са били слагани на друга кола преди .
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!

ентусиаст
Аватар

Мнение от baitun » 24 Дек 2013, 22:19

Сигурно има тема по въпроса, но нека да повдигнем въпрос и тук.
Дайте хубав препарат за поддръжка на кожа и да е на сравнително добра цена-до 40-50лв. Гледах вчера по Дискавъри мажат 50 годишна кожа със слонска мас. Чак сега се ядосвам, че не отстрелях вчера слона :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Rider » 24 Дек 2013, 22:59

baitun написа:Сигурно има тема по въпроса, но нека да повдигнем въпрос и тук.
Дайте хубав препарат за поддръжка на кожа и да е на сравнително добра цена-до 40-50лв. Гледах вчера по Дискавъри мажат 50 годишна кожа със слонска мас. Чак сега се ядосвам, че не отстрелях вчера слона :lol:

Виж това си е идея . И аз бих искал да знам нещо по въпроса ,че скоро ще се сдобия и с кожено рекаро .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2013, 23:25

Слонска мас имат Суис Уокс. Ама цената за 100мл е 30-тина долара или поне толкова беше преди 4-5 години. Иначе наистина върши чудеса. Всеки качествен препарат върши добра работа. Тия от бензиностанциите също може да създадат впечатление, че работят добре докато не си купиш нещо истинско. :mhihi:
Моята кожа на скоростния лост също беше такава, но като се маже по-дълго време и се поотпусне не седи така.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d Mpack
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338

E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD

328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD

318is coupe 10.1998 SOLD

E39 530d 1999 Mpack SOLD

Мнение от Powerslide » 24 Дек 2013, 23:25

///M Rider написа:
baitun написа:Сигурно има тема по въпроса, но нека да повдигнем въпрос и тук.

Виж това си е идея . И аз бих искал да знам нещо по въпроса ,че скоро ще се сдобия и с кожено рекаро .

Това за слонската мас и аз го чух ,че са го давали по дискавъри , ако някой намери целия епизод в интернет , да го изгледаме и да видим какво представлява това възстановяване с слонска мас.
Иначе за кожата аз първоначално си купих лосион оригинален на БМВ , но въобще не ми хареса , има ефект но само за 1 ден и после пак изсъхва и става суха.
После си купих лосион на Turtle wax (има го в метро за 10лв) и с него ефекта е доста по-добър , като я намажа обилно поне 10 дена е "мазна" и като седна се пързалям по нея :mhihi:

И по темата да се изкажа
Ако някой в България продава такива маншони със //м конци (без други шарении) , доста хора се биха сдобили с такива.
Така че, чудесна възможност да поръчвате голямо количество и тука да се разпродадат :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2013, 23:45

Ако не е поддържана и овлажнявана дълго време е нормално да седи "суха" след едно или две третирания. Дори е възможно цял флакон да иде и пак да е суха. Целта на мазането с тези препарати е не да лъска като в такси :mhihi: Това е по-скоро нежелан ефект. Кожата трябва да изглежда свежа и хидратирана без да има гланцов ефект.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Мнение от 00700 » 25 Дек 2013, 10:32

С кърпички на Касабланка си поддържам салона от доста време и съм доволен. Преди пробвах какви ли не други препарати. Има ги във Фантастико, не навсякъде ги продават: https://www.google.bg/search?q=casablan ... 592%3B1944. ;)
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Дек 2013, 13:21

Аз моят го поддържам с един препарат от ЕКО, струва 16лв в черна тубичка. Доволен съм от него.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Rider » 25 Дек 2013, 14:13

00700 написа:С кърпички на Касабланка си поддържам салона от доста време и съм доволен. Преди пробвах какви ли не други препарати. Има ги във Фантастико, не навсякъде ги продават: https://www.google.bg/search?q=casablan ... 592%3B1944. ;)

Нали след употребата с тея кърпички не стой постоянно лъскава и мазна кожата ?! Не мисля ,че ще е приятно като седнеш на седалката и да се свличаш надолу постоянно ! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36