Маншон скоростен лост с м конци
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Re: Маншон скоростен лост с м конци
Ето обещаните снимки ,снимах ги във гаража със светкавица . И за това са станали някакво никакво ,но се вижда :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Твоя като този от постнатата от мен снимка ли е. Нещо взех да се разочаровам-много набръчкано стои, особено този за ръчната. На ОЕМ маншона за скоростния лост има шев само от едната страна- при м конците, на твоя виждам шев и отпред.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
baitun написа:Твоя като този от постнатата от мен снимка ли е. Нещо взех да се разочаровам-много набръчкано стои, особено този за ръчната. На ОЕМ маншона за скоростния лост има шев само от едната страна- при м конците, на твоя виждам шев и отпред.
Прояви въображение. Поизрежи го където трябва.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма къде да се реже, той е като конус и ако го отрежеш няма да пасне долу 

- baitun
- ентусиаст
-
А бре момци, така изглежда яко набръчкано, явно ще се реже ако пристигне маншон като този на колегата, чак взех да се плаша
.
Добре, че ще го видя след празниците

Добре, че ще го видя след празниците

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
baitun написа:Твоя като този от постнатата от мен снимка ли е. Нещо взех да се разочаровам-много набръчкано стои, особено този за ръчната. На ОЕМ маншона за скоростния лост има шев само от едната страна- при м конците, на твоя виждам шев и отпред.
Точно ,като този дето си постнал е ! Има си само от едната страна М конци. И да бум бум е прав ,още не се е опънала кожата ,за това стои така набръчкано ! И двата калъфа съм ги извадил нови от опаковката ,не са били слагани на друга кола преди .
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- baitun
- ентусиаст
-
Сигурно има тема по въпроса, но нека да повдигнем въпрос и тук.
Дайте хубав препарат за поддръжка на кожа и да е на сравнително добра цена-до 40-50лв. Гледах вчера по Дискавъри мажат 50 годишна кожа със слонска мас. Чак сега се ядосвам, че не отстрелях вчера слона
Дайте хубав препарат за поддръжка на кожа и да е на сравнително добра цена-до 40-50лв. Гледах вчера по Дискавъри мажат 50 годишна кожа със слонска мас. Чак сега се ядосвам, че не отстрелях вчера слона

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
baitun написа:Сигурно има тема по въпроса, но нека да повдигнем въпрос и тук.
Виж това си е идея . И аз бих искал да знам нещо по въпроса ,че скоро ще се сдобия и с кожено рекаро .
"Drat! And Double Drat!"

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Слонска мас имат Суис Уокс. Ама цената за 100мл е 30-тина долара или поне толкова беше преди 4-5 години. Иначе наистина върши чудеса. Всеки качествен препарат върши добра работа. Тия от бензиностанциите също може да създадат впечатление, че работят добре докато не си купиш нещо истинско.
Моята кожа на скоростния лост също беше такава, но като се маже по-дълго време и се поотпусне не седи така.

Моята кожа на скоростния лост също беше такава, но като се маже по-дълго време и се поотпусне не седи така.
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
///M Rider написа:baitun написа:Сигурно има тема по въпроса, но нека да повдигнем въпрос и тук.
Виж това си е идея . И аз бих искал да знам нещо по въпроса ,че скоро ще се сдобия и с кожено рекаро .
Това за слонската мас и аз го чух ,че са го давали по дискавъри , ако някой намери целия епизод в интернет , да го изгледаме и да видим какво представлява това възстановяване с слонска мас.
Иначе за кожата аз първоначално си купих лосион оригинален на БМВ , но въобще не ми хареса , има ефект но само за 1 ден и после пак изсъхва и става суха.
После си купих лосион на Turtle wax (има го в метро за 10лв) и с него ефекта е доста по-добър , като я намажа обилно поне 10 дена е "мазна" и като седна се пързалям по нея

И по темата да се изкажа
Ако някой в България продава такива маншони със //м конци (без други шарении) , доста хора се биха сдобили с такива.
Така че, чудесна възможност да поръчвате голямо количество и тука да се разпродадат

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако не е поддържана и овлажнявана дълго време е нормално да седи "суха" след едно или две третирания. Дори е възможно цял флакон да иде и пак да е суха. Целта на мазането с тези препарати е не да лъска като в такси
Това е по-скоро нежелан ефект. Кожата трябва да изглежда свежа и хидратирана без да има гланцов ефект.

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
С кърпички на Касабланка си поддържам салона от доста време и съм доволен. Преди пробвах какви ли не други препарати. Има ги във Фантастико, не навсякъде ги продават: https://www.google.bg/search?q=casablan ... 592%3B1944. 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз моят го поддържам с един препарат от ЕКО, струва 16лв в черна тубичка. Доволен съм от него.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
00700 написа:С кърпички на Касабланка си поддържам салона от доста време и съм доволен. Преди пробвах какви ли не други препарати. Има ги във Фантастико, не навсякъде ги продават: https://www.google.bg/search?q=casablan ... 592%3B1944.
Нали след употребата с тея кърпички не стой постоянно лъскава и мазна кожата ?! Не мисля ,че ще е приятно като седнеш на седалката и да се свличаш надолу постоянно !

"Drat! And Double Drat!"