Некоректно поведение от Армеец
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Re: Некоректно поведение от Армеец
Conqueror написа:Добави ДЖЕНЕРАЛИ и ДЗИ при застрахователите при които не искаш да попадаш.
Въпрос е на какъв човек ще случиш и как ще подходиш към тях, аз примерно съм доволен от ДЗИ, а точно с Армеец имах проблем със завеждането на щета.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска
Е кой остава коректен застраховател тогава ?

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
laviatan написа:Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска![]()
За съжаление като човек който работи Точно такава работа ще ти кажа, че колкото си по-честен, толкова повече ядеш дървото. Системата на повечето ЗК е такава.
laviatan написа:Е кой остава коректен застраховател тогава ?
Няма такова понятие "коректен застраховател". Всички са един дол дренки. Търсите си "ваш човек", работещ в коя да е ЗК, че ако стане фал да ви "уреди". С времето съм се убедил, че нямаш ли връзки и си сам всичко в милата ни държавица е ултра-хипер-мега трудно. Аз така си загубих над 3 месеца в разправии с ДСК за една ипотека, докато се усетя, че не познавам точните хора. Та отидох в SG и взех парите за точно 1 седмица, но с "вътрешен" човек

Специално за Армеец последно gazzzar се занимаваше с каскота при тях. Но не знам дали още е там де.

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
laviatan написа:Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска![]()
Колега, Алианц, Булстрад и Уника - последните две са австрийски. Аз при една от тях ще ходя.

Имам колеги с откраднати автомобили там и не са имали никакви проблем.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
bmw545i написа:laviatan написа:Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска![]()
Колега, Алианц, Булстрад и Уника - последните две са австрийски. Аз при една от тях ще ходя.![]()

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
честно казано аз до сега съм ползвал един път от гражданска на Български имоти,Каско няколко пъти от тях и Булстрад и до сега не съм имал проблеми с Виена иншурънс дано и за напред да е така и най-добре да не ми се налага да ползвам де 

Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
taratora написа:laviatan написа:Е кой остава коректен застраховател тогава ?
Няма такова понятие "коректен застраховател". Всички са един дол дренки. Търсите си "ваш човек", работещ в коя да е ЗК, че ако стане фал да ви "уреди". С времето съм се убедил, че нямаш ли връзки и си сам всичко в милата ни държавица е ултра-хипер-мега трудно. Аз така си загубих над 3 месеца в разправии с ДСК за една ипотека, докато се усетя, че не познавам точните хора. Та отидох в SG и взех парите за точно 1 седмица, но с "вътрешен" човек![]()
Специално за Армеец последно gazzzar се занимаваше с каскота при тях. Но не знам дали още е там де.
Твой човек също не помага, четеш внимателно общите условия и сглобяваш сщетата по тях, попринцип "вътрешните" хора точно тази услуга ти правят, измислят обстоятелствата, при които е станала щетата.
Аз завеждам накуп няколко щети и като ме пита как така му казвам - много кофти седмица имах

- lunatikbmwfen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е28 520 Xi
- Мечтае да кара: с бензин по 1 лев!!!
bmw545i написа:laviatan написа:Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска![]()
Колега, Алианц, Булстрад и Уника - последните две са австрийски. Аз при една от тях ще ходя.![]()
Точно в Булстрад ядох дървото с открадната кола,беше застрахована по техните правила и оценка за 4200лв,с клауза при кражба и пожар се изплаща на 100%!!!!....да ама не,седем месеца ходене по мъките,за какви ли не бележки(от рпу-то,от автокъщата от която е купена и т.н)направих нов път до проклетия им офис

- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
iceblast написа:Твой човек също не помага, четеш внимателно общите условия и сглобяваш сщетата по тях, попринцип "вътрешните" хора точно тази услуга ти правят, измислят обстоятелствата, при които е станала щетата.
Това е истината. Четете условията дума по дума ПРЕДИ да направите каското. Има ги в интернет. След това като ви се наложи да завеждате щета, ще знаете какво трябва и какво не трябва да казвате/пишете. Поне аз така правя и до сега не съм имал проблеми. Но и никога не съм се опитвал да ги ментя с измислени щети!
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- semper74
- Потребител
-
- Кара: G30 530 D
- Мечтае да кара: M8 concept
Conqueror написа:Добави ДЖЕНЕРАЛИ и ДЗИ при застрахователите при които не искаш да попадаш.Лично аз съм много доволен от Армеец специално от експертните им оценки (карам коли над 14г).Миналото лято един приятел имаше проблеми в доверен сервиз нещо се дърпаха за нови фарове хелла е39 фейс последваха писма и разговори до София и се оправи проблема.Предполагам че си попаднал просто на криви служители
Аз пък от ДЖЕНЕРАЛИ съм много доволен.Коректно отношение,бърза реакция - колата ми беще готова боядисана 48ч. след завеждане на щетата.За нещастие вчера ми сурнаха бронята на паркинга,и то само 2 дни след като излезе от сервиза,даже не можах да и се нарадвам

BMW its an addiction, Its a drug
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
semper74 написа:Conqueror написа:Добави ДЖЕНЕРАЛИ и ДЗИ при застрахователите при които не искаш да попадаш.Лично аз съм много доволен от Армеец специално от експертните им оценки (карам коли над 14г).Миналото лято един приятел имаше проблеми в доверен сервиз нещо се дърпаха за нови фарове хелла е39 фейс последваха писма и разговори до София и се оправи проблема.Предполагам че си попаднал просто на криви служители
Аз пък от ДЖЕНЕРАЛИ съм много доволен.Коректно отношение,бърза реакция - колата ми беще готова боядисана 48ч. след завеждане на щетата.За нещастие вчера ми сурнаха бронята на паркинга,и то само 2 дни след като излезе от сервиза,даже не можах да и се нарадвамУтре пак влизам в бокса,майсторът каза че им останало малко боя
и ще ме оправят. Весели празници и по малко ядове през новата година !!!
Преди време един джип хонда ме отнесе мина на червено като ходих да си завеждам неимуществена щета при трях по Г.О (само тя защото имах каско в Армеец и ми изплатиха тотална щета след 3 месеца) ми казаха че на виновния му е отказано каско защото имал и каско при тях

Ето за справка http://www.sdi.bg/onlineInsurance/calculator.php критерийте които съм посочил се виждат горе
е39 3.0 = 850 лв Г.О и не са измекяри просто искат да те клатят с усмимвка

- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
БулИнс също никак не им се плаща. Заведох щета веднага след събитието по всички техни критерии, всичко ОК било, само трябва в нашия сервиз да си оправиш колата /сервиз които те ти кажат, няма такива да си избираш/. Хоп оставям колата да я правят и ми звънят че половината неща ми ги отказват... Кой, как и защо - нямат отговор адекватен, Искам писмено да видя отказа, но нищо не ми предоставят и казват само че така било. 2 месеца чаках халоген, все различни идват или грешни или дефектни и не знам какво си. Абе всички май всички вадят от 100 кладенеца вода, само и само да не се бръкнат. Писах възражение и вече повече от 3 месеца няма отговор и решение. Махнах се от тях, само дерат кожи пък нищо няма насреща. Сега направих в Лев Инс - надявам се да не е от трън на глог 

Имаш право на избор, как ще те принудят да го правиш в техен сервиз? Когато жалбите към застрахователите не помагат - Комисия за финансов надзор, макар, че и там не са някакви пчелички и пак има корупция.
- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '12 Е70 40d
Никога повече Армеец,имах три коли при тях застраховани и когато откраднаха едната
И не я платиха се изнесох от там.няма такива нагли служители като тяхните.
Поздрави
И не я платиха се изнесох от там.няма такива нагли служители като тяхните.
Поздрави