Некоректно поведение от Армеец

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i 04, G30 540i

Re: Некоректно поведение от Армеец

Мнение от hrpopov217 » 22 Дек 2013, 3:19

Conqueror написа:Добави ДЖЕНЕРАЛИ и ДЗИ при застрахователите при които не искаш да попадаш.

Въпрос е на какъв човек ще случиш и как ще подходиш към тях, аз примерно съм доволен от ДЗИ, а точно с Армеец имах проблем със завеждането на щета.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 22 Дек 2013, 10:28

Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска :banghead:
Е кой остава коректен застраховател тогава ?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 22 Дек 2013, 10:47

laviatan написа:Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска :banghead:

За съжаление като човек който работи Точно такава работа ще ти кажа, че колкото си по-честен, толкова повече ядеш дървото. Системата на повечето ЗК е такава.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 22 Дек 2013, 11:00

laviatan написа:Е кой остава коректен застраховател тогава ?

Няма такова понятие "коректен застраховател". Всички са един дол дренки. Търсите си "ваш човек", работещ в коя да е ЗК, че ако стане фал да ви "уреди". С времето съм се убедил, че нямаш ли връзки и си сам всичко в милата ни държавица е ултра-хипер-мега трудно. Аз така си загубих над 3 месеца в разправии с ДСК за една ипотека, докато се усетя, че не познавам точните хора. Та отидох в SG и взех парите за точно 1 седмица, но с "вътрешен" човек :banghead:
Специално за Армеец последно gazzzar се занимаваше с каскота при тях. Но не знам дали още е там де.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 545i
Детайли за колата: E 60

Мнение от bmw545i » 22 Дек 2013, 12:25

laviatan написа:Тъкмо мислех в Армеец да застраховам колите , защото съм недоволен от Булинс . И те ми отказаха щета защото честно си налисах ,че е преди 1 седмица . А съм им клиент от много години и имам при тях едновременно по 3-4 коли застраховани с каско и гражданска :banghead:

Колега, Алианц, Булстрад и Уника - последните две са австрийски. Аз при една от тях ще ходя. :yes:

Имам колеги с откраднати автомобили там и не са имали никакви проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 22 Дек 2013, 12:47

bmw545i написа:

Колега, Алианц, Булстрад и Уника - последните две са австрийски. Аз при една от тях ще ходя. :yes:

:yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 22 Дек 2013, 13:28

честно казано аз до сега съм ползвал един път от гражданска на Български имоти,Каско няколко пъти от тях и Булстрад и до сега не съм имал проблеми с Виена иншурънс дано и за напред да е така и най-добре да не ми се налага да ползвам де :bowdown:
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 22 Дек 2013, 13:38

taratora написа:
laviatan написа:Е кой остава коректен застраховател тогава ?

Няма такова понятие "коректен застраховател". Всички са един дол дренки. Търсите си "ваш човек", работещ в коя да е ЗК, че ако стане фал да ви "уреди". С времето съм се убедил, че нямаш ли връзки и си сам всичко в милата ни държавица е ултра-хипер-мега трудно. Аз така си загубих над 3 месеца в разправии с ДСК за една ипотека, докато се усетя, че не познавам точните хора. Та отидох в SG и взех парите за точно 1 седмица, но с "вътрешен" човек :banghead:
Специално за Армеец последно gazzzar се занимаваше с каскота при тях. Но не знам дали още е там де.

Твой човек също не помага, четеш внимателно общите условия и сглобяваш сщетата по тях, попринцип "вътрешните" хора точно тази услуга ти правят, измислят обстоятелствата, при които е станала щетата.

Аз завеждам накуп няколко щети и като ме пита как така му казвам - много кофти седмица имах :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е28 520 Xi
Мечтае да кара: с бензин по 1 лев!!!

Мнение от lunatikbmwfen » 22 Дек 2013, 14:06

bmw545i написа:

Точно в Булстрад ядох дървото с открадната кола,беше застрахована по техните правила и оценка за 4200лв,с клауза при кражба и пожар се изплаща на 100%!!!!....да ама не,седем месеца ходене по мъките,за какви ли не бележки(от рпу-то,от автокъщата от която е купена и т.н)направих нов път до проклетия им офис :banghead: ..и след всичката тая ПОМИЯРЩИНА ми пращат смс,че ми е преведена сумата от 2853,45лв :?: :!: :idea: защото в момента такава била ПАЗАРНАТА цена на автомобила :ranting: :ranting: :ranting: ....десетки жалби до къде ли не ,резултат НИКАКЪВ.....просто олекваш с още някои лев за адвокати и т.н ит.н.Каквато и да е по народност фирмата стъпи ли в Бг.....става ............ :nono:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Детайли за колата: N42B20

Мнение от pimpo » 22 Дек 2013, 14:11

iceblast написа:Твой човек също не помага, четеш внимателно общите условия и сглобяваш сщетата по тях, попринцип "вътрешните" хора точно тази услуга ти правят, измислят обстоятелствата, при които е станала щетата.

Това е истината. Четете условията дума по дума ПРЕДИ да направите каското. Има ги в интернет. След това като ви се наложи да завеждате щета, ще знаете какво трябва и какво не трябва да казвате/пишете. Поне аз така правя и до сега не съм имал проблеми. Но и никога не съм се опитвал да ги ментя с измислени щети!
Кога се пише "И" и кога "Й"

1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ

2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)

Потребител
Аватар
Кара: G30 530 D
Мечтае да кара: M8 concept

Мнение от semper74 » 22 Дек 2013, 16:17

Conqueror написа:Добави ДЖЕНЕРАЛИ и ДЗИ при застрахователите при които не искаш да попадаш.Лично аз съм много доволен от Армеец специално от експертните им оценки (карам коли над 14г).Миналото лято един приятел имаше проблеми в доверен сервиз нещо се дърпаха за нови фарове хелла е39 фейс последваха писма и разговори до София и се оправи проблема.Предполагам че си попаднал просто на криви служители :yes:

Аз пък от ДЖЕНЕРАЛИ съм много доволен.Коректно отношение,бърза реакция - колата ми беще готова боядисана 48ч. след завеждане на щетата.За нещастие вчера ми сурнаха бронята на паркинга,и то само 2 дни след като излезе от сервиза,даже не можах да и се нарадвам :bang: Утре пак влизам в бокса,майсторът каза че им останало малко боя :D и ще ме оправят. Весели празници и по малко ядове през новата година !!! :bchug:
BMW its an addiction, Its a drug

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 22 Дек 2013, 18:31

semper74 написа:
Conqueror написа:Добави ДЖЕНЕРАЛИ и ДЗИ при застрахователите при които не искаш да попадаш.Лично аз съм много доволен от Армеец специално от експертните им оценки (карам коли над 14г).Миналото лято един приятел имаше проблеми в доверен сервиз нещо се дърпаха за нови фарове хелла е39 фейс последваха писма и разговори до София и се оправи проблема.Предполагам че си попаднал просто на криви служители :yes:

Аз пък от ДЖЕНЕРАЛИ съм много доволен.Коректно отношение,бърза реакция - колата ми беще готова боядисана 48ч. след завеждане на щетата.За нещастие вчера ми сурнаха бронята на паркинга,и то само 2 дни след като излезе от сервиза,даже не можах да и се нарадвам :bang: Утре пак влизам в бокса,майсторът каза че им останало малко боя :D и ще ме оправят. Весели празници и по малко ядове през новата година !!! :bchug:

Преди време един джип хонда ме отнесе мина на червено като ходих да си завеждам неимуществена щета при трях по Г.О (само тя защото имах каско в Армеец и ми изплатиха тотална щета след 3 месеца) ми казаха че на виновния му е отказано каско защото имал и каско при тях :ok: А за цените им за гражданска да не говоря .....

Ето за справка http://www.sdi.bg/onlineInsurance/calculator.php критерийте които съм посочил се виждат горе
е39 3.0 = 850 лв Г.О и не са измекяри просто искат да те клатят с усмимвка :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D '04

Мнение от mupoo » 23 Дек 2013, 13:31

БулИнс също никак не им се плаща. Заведох щета веднага след събитието по всички техни критерии, всичко ОК било, само трябва в нашия сервиз да си оправиш колата /сервиз които те ти кажат, няма такива да си избираш/. Хоп оставям колата да я правят и ми звънят че половината неща ми ги отказват... Кой, как и защо - нямат отговор адекватен, Искам писмено да видя отказа, но нищо не ми предоставят и казват само че така било. 2 месеца чаках халоген, все различни идват или грешни или дефектни и не знам какво си. Абе всички май всички вадят от 100 кладенеца вода, само и само да не се бръкнат. Писах възражение и вече повече от 3 месеца няма отговор и решение. Махнах се от тях, само дерат кожи пък нищо няма насреща. Сега направих в Лев Инс - надявам се да не е от трън на глог :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 23 Дек 2013, 20:54

Имаш право на избор, как ще те принудят да го правиш в техен сервиз? Когато жалбите към застрахователите не помагат - Комисия за финансов надзор, макар, че и там не са някакви пчелички и пак има корупция.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '12 Е70 40d

Мнение от Gatz » 24 Дек 2013, 0:57

Никога повече Армеец,имах три коли при тях застраховани и когато откраднаха едната
И не я платиха се изнесох от там.няма такива нагли служители като тяхните.
Поздрави
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61