Не толкова страхотна ....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Не толкова страхотна ....
Трета поредна вечер в мирк обсъждаме скуката с приятел.... часа е 12:20 когато той ми заявява че баща му е нощна смяна, а майка му вече спи дълбоко... хрумнала му идеята да вземе колата,да ме вземе от нас и да отпрашваме към другия край на града кадето живее още един от бандата
. Въпреки че момчето кара много добре до книжка му остават 6 месеца.След малко обсъждания на обичайните места на които полицаите се спотайват той ми заявява че след 5мин е пред нас да сляза
аз естествено не му вярвам и му викам да бе 100% ше дойдеш !!!! излиза от мирк, а мене нещо отвърте ми казва абе тоя верно ше земе да дойде
и веданга се залагам на шпионката 5минути по късно гледам как голфа маневрира на аркинга ред блока, отключвам врата слизам и го гледам нашия излиза и ми вика айде качвай се отиваме. Пръска лек дъжд, коли никакви няма ( малко е градчето и след 12 навсякъде е пусто ) слагаме коланите и аз се хиля
Първа тръгваме съвсем леко и аз се въртя като пумпал-сканирам за патрулки
5минути по късно се обаждаме на трето момче, спираме пред техния блок и той слиза, и ни се хили аматочно така -
аз веднага му казвам да скача и да палиме, при което той ми казва че не могъл щото мамчето се разбесняло деба
намираме се на леко изнанагорно аз затварям прозореца и вратата момчето пали и мръсна газ по мокрото и хлъзгаво изнанагорно въпреки че гофа въобше не е мощен няма почти никакво сцепление и гумите запищяват, втора колата вече се успокоява и продължаваме съвсем леко по обратния път към вкъщи .......
въпреки че нямаше зашеметяващи скорости и тем подобни на мене ми беше много приятно да се возя по пустия път и лекия дъжд наистина много приятно !!!!
В историята няма нищо рейсърско ама така е като и двамата сме много съвестни
никоган е съм мислил че може да направиме такова нещо сега предполагам че ше изям някой виртуален шамар че лапишнярите като нас не трябва да парвят такива неща ама ... 

въпреки че нямаше зашеметяващи скорости и тем подобни на мене ми беше много приятно да се возя по пустия път и лекия дъжд наистина много приятно !!!!
В историята няма нищо рейсърско ама така е като и двамата сме много съвестни

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Re: Не толкова страхотна ....
HammaN написа:Въпреки че момчето кара много добре до книжка му остават 6 месеца.
И по-добре да няма. И аз карах добре ... И аз бях против 'краденето на колата от тате' ама ... един единствен път се изкуших

Това стана на 29.09.2005 - 3 месеца преди да взема книжка

Така, че карайте си по-спокойно да няма сакатлъци ... То на колите майната им, ламарини се правят ама ... човешкият живот е безценен ...

ПП Иначе, хубаво че сте си направили кефа

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
HammaN написа:...
Аз пък, не се сещам за някой, който не е карал преди да вземе книжка. И аз съм карал,

Кефете се и внимавайте.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
vicho написа:HammaN написа:...
Аз пък, не се сещам за някой, който не е карал преди да вземе книжка.

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
е как не сме взимали колите... който го влече...
аз лично след гледанв на 3-часов основен инструктаж и каране, когато бях на 8, и до 12 годишен трениране на 'сухо' с представяне че карам, започнах да тафя ключовете през нощта, като бях на около 12...
оставях по 1 паве до гумите да знам къде да я върна с точност до сантиметър + щайга на мястото й да не ми паркират там докато се повъртя из задънените люлински улички
возехме се с приятели 20-30км/ч но си беше уникално усещането и адреналина. без инциденти
хванаха ме на 15, като ме видя съседка прибираща се с такси в 4 сутринта
но поне почнаха да ми дават да паркирам с по 1 маневра, а не да гледам майка ми как се мъчи 10 минути с указанията на бащата, яко изнервен 
аз лично след гледанв на 3-часов основен инструктаж и каране, когато бях на 8, и до 12 годишен трениране на 'сухо' с представяне че карам, започнах да тафя ключовете през нощта, като бях на около 12...
оставях по 1 паве до гумите да знам къде да я върна с точност до сантиметър + щайга на мястото й да не ми паркират там докато се повъртя из задънените люлински улички

возехме се с приятели 20-30км/ч но си беше уникално усещането и адреналина. без инциденти

хванаха ме на 15, като ме видя съседка прибираща се с такси в 4 сутринта

То яко е да я зимаш ама какво става като баща ти спи с ключовете под възглавницата
Аз нямам никакви шансове да я взема деба
а и той сам не ми я дава въпреки че вижда че съм внимателен и що годе карам ама айде де се казва " Абе разкарай ми се от главата "
кви полицаи братче аз се въртях като пумпал на седалката ебати радара съм

Аз нямам никакви шансове да я взема деба

Кефете се и внимавайте. И да не ви срещат полицай, че е гадно.
кви полицаи братче аз се въртях като пумпал на седалката ебати радара съм

Последна промяна HammaN на 29 Сеп 2006, 16:31, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
HammaN написа:То яко е да я зимаш ама какво става като баща ти спи с ключовете под възглавницата![]()
Аз нямам никакви шансове да я взема дебаа и той сам не ми я дава въпреки че вижда че съм внимателен и що годе карам ама айде де се казва " Абе разкарай ми се от главата "
Все един път ще го изловиш и ще си извадиш дубликат на ключовете

ако като радар засичаш и честотите

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Вижте това, и следващия път, като се правите на шофери, си спомнете ...
Колата е и оръжие, което може да убива ...
Оправданието "Това не може да се случи на мен!" - благодаря, запазете го за близките на жертвите.
Оправданието "Това не може да се случи на мен!" - благодаря, запазете го за близките на жертвите.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

ivantchoG написа:Вижте това, и следващия път, като се правите на шофери, си спомнете ...
За това момиче не бях чул много жалко

- Гост
-
Документите не правят шофьора!Не насърчавам младежта да кара без книжка,ма с книжка или без с тия курсове са дет се карат се си е тва! И аз съм карал без книжка-даже на кормуване си ходех с колата на баща ми и после си се прибирах!Ма курсовете беха по 4 месеца-се ше се научиш!А после карах пак,щото немах годините близо 2години без книжка-чак докато навърших 18! Въпроса е да внимавате независимо дали имате някакво си талонче в джоба или не!!!
Хах, иска ми се и аз да взема колата на наще, ама просто тряя си ебати "прото" да я върнеш пак на място, то баща ми винаги я вкарва на заден и не е проблем да изляза, ама да я върна вътре на заден, като вратата е 2см по-широка от колата е невъзможно за мен. А купона на Мах щеше да е ако можех, щото те често я оставят и на работа докато са. Иначе майката не ми дава даже 100 метра да покарам от магазина до нас щото "можело да ни спрат", ей това жените са странно племе. А за това че "неуките" шофьори се трепели, айде сверете си часовнците, на 20-25г най-много се трепят.

SKISABMW написа:Документите не правят шофьора!Не насърчавам младежта да кара без книжка,ма с книжка или без с тия курсове са дет се карат се си е тва! И аз съм карал без книжка-даже на кормуване си ходех с колата на баща ми и после си се прибирах!Ма курсовете беха по 4 месеца-се ше се научиш!А после карах пак,щото немах годините близо 2години без книжка-чак докато навърших 18! Въпроса е да внимавате независимо дали имате някакво си талонче в джоба или не!!!
Над това и аз се замислих, брата на това момче което караше има книжйа само че кара по зле от него, а моя приятел учи листовки баща му му обяснява в реални ситуации как стоят нещата ...
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2