Не толкова страхотна ....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Не толкова страхотна ....

Мнение от HammaN » 29 Сеп 2006, 0:26

Трета поредна вечер в мирк обсъждаме скуката с приятел.... часа е 12:20 когато той ми заявява че баща му е нощна смяна, а майка му вече спи дълбоко... хрумнала му идеята да вземе колата,да ме вземе от нас и да отпрашваме към другия край на града кадето живее още един от бандата :D. Въпреки че момчето кара много добре до книжка му остават 6 месеца.След малко обсъждания на обичайните места на които полицаите се спотайват той ми заявява че след 5мин е пред нас да сляза :) аз естествено не му вярвам и му викам да бе 100% ше дойдеш !!!! излиза от мирк, а мене нещо отвърте ми казва абе тоя верно ше земе да дойде ;) и веданга се залагам на шпионката 5минути по късно гледам как голфа маневрира на аркинга ред блока, отключвам врата слизам и го гледам нашия излиза и ми вика айде качвай се отиваме. Пръска лек дъжд, коли никакви няма ( малко е градчето и след 12 навсякъде е пусто ) слагаме коланите и аз се хиля :D Първа тръгваме съвсем леко и аз се въртя като пумпал-сканирам за патрулки :lol: 5минути по късно се обаждаме на трето момче, спираме пред техния блок и той слиза, и ни се хили аматочно така - :mhihi: аз веднага му казвам да скача и да палиме, при което той ми казва че не могъл щото мамчето се разбесняло деба :( намираме се на леко изнанагорно аз затварям прозореца и вратата момчето пали и мръсна газ по мокрото и хлъзгаво изнанагорно въпреки че гофа въобше не е мощен няма почти никакво сцепление и гумите запищяват, втора колата вече се успокоява и продължаваме съвсем леко по обратния път към вкъщи .......
въпреки че нямаше зашеметяващи скорости и тем подобни на мене ми беше много приятно да се возя по пустия път и лекия дъжд наистина много приятно !!!!
В историята няма нищо рейсърско ама така е като и двамата сме много съвестни :) никоган е съм мислил че може да направиме такова нещо сега предполагам че ше изям някой виртуален шамар че лапишнярите като нас не трябва да парвят такива неща ама ... :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Re: Не толкова страхотна ....

Мнение от Asterix » 29 Сеп 2006, 1:03

HammaN написа:Въпреки че момчето кара много добре до книжка му остават 6 месеца.

И по-добре да няма. И аз карах добре ... И аз бях против 'краденето на колата от тате' ама ... един единствен път се изкуших :) и то стана белята. Не бях с висока (не бях и с ниска) скорост, в завой спуках предна лява гума и ... бордюр ... два ... три .... не бяха сериозни пораженията, но беше гадно. По-гадното беше, че застраших околните ... Осъзнавам вината си, но ... (нека не звучи като оправдание) един път реших да взема колата (сериозно имах намерение 5-10 минути да покарам) и бързо стана белята ...

Това стана на 29.09.2005 - 3 месеца преди да взема книжка :)

Така, че карайте си по-спокойно да няма сакатлъци ... То на колите майната им, ламарини се правят ама ... човешкият живот е безценен ... :)

ПП Иначе, хубаво че сте си направили кефа :)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Сеп 2006, 8:52

HammaN написа:...

Аз пък, не се сещам за някой, който не е карал преди да вземе книжка. И аз съм карал, :uups: :uups: :uups: 1 месец преди да взема документите. Друг е въпроса, че бях изкарал курсовете (то па едни курсове у ВР :mhihi: ) ама все пак това не ме оправдава!

Кефете се и внимавайте. ;) И да не ви срещат полицай, че е гадно.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 29 Сеп 2006, 12:07

и аз съм крал колата десетки пъти ама моа дърт винаги ма фащаше ем гледах сичко да си е както трябва даже я паркирвах като него и един път я блъснах и тва ми беше последния :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 29 Сеп 2006, 12:58

vicho написа:
HammaN написа:...

Аз пък, не се сещам за някой, който не е карал преди да вземе книжка.

:mhihi:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 29 Сеп 2006, 13:36

:mhihi:
Най гадното е когато не можеш да я паркираш там от където си я взел ;)
Иначе си гот :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 29 Сеп 2006, 13:48

аз съм я карал само с присъствието на бащата и то само на село. Никога не ми е хрумвало да взема ключовете и да я карам без него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Сеп 2006, 14:17

е как не сме взимали колите... който го влече...
аз лично след гледанв на 3-часов основен инструктаж и каране, когато бях на 8, и до 12 годишен трениране на 'сухо' с представяне че карам, започнах да тафя ключовете през нощта, като бях на около 12...
оставях по 1 паве до гумите да знам къде да я върна с точност до сантиметър + щайга на мястото й да не ми паркират там докато се повъртя из задънените люлински улички :mhihi:

возехме се с приятели 20-30км/ч но си беше уникално усещането и адреналина. без инциденти ;)

хванаха ме на 15, като ме видя съседка прибираща се с такси в 4 сутринта :( но поне почнаха да ми дават да паркирам с по 1 маневра, а не да гледам майка ми как се мъчи 10 минути с указанията на бащата, яко изнервен ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 29 Сеп 2006, 16:29

То яко е да я зимаш ама какво става като баща ти спи с ключовете под възглавницата :mhihi:

Аз нямам никакви шансове да я взема деба :( а и той сам не ми я дава въпреки че вижда че съм внимателен и що годе карам ама айде де се казва " Абе разкарай ми се от главата " :lol:

Кефете се и внимавайте. И да не ви срещат полицай, че е гадно.

кви полицаи братче аз се въртях като пумпал на седалката ебати радара съм :mhihi:
Последна промяна HammaN на 29 Сеп 2006, 16:31, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Сеп 2006, 16:31

HammaN написа:То яко е да я зимаш ама какво става като баща ти спи с ключовете под възглавницата :mhihi:

Аз нямам никакви шансове да я взема деба :( а и той сам не ми я дава въпреки че вижда че съм внимателен и що годе карам ама айде де се казва " Абе разкарай ми се от главата " :lol:

Все един път ще го изловиш и ще си извадиш дубликат на ключовете :mhihi: :mhihi: :twisted:

ако като радар засичаш и честотите :winky: :mhihi: 8) ;) :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 29 Сеп 2006, 17:17

Вижте това, и следващия път, като се правите на шофери, си спомнете ...
Колата е и оръжие, което може да убива ...

Оправданието "Това не може да се случи на мен!" - благодаря, запазете го за близките на жертвите.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 29 Сеп 2006, 20:30

ivantchoG написа:Вижте това, и следващия път, като се правите на шофери, си спомнете ...
Колата е и оръжие, което може да убива ...

Оправданието "Това не може да се случи на мен!" - благодаря, запазете го за близките на жертвите.

За това момиче не бях чул много жалко :( прав си, че това което правихме не беше редно, но има неща за които се замисляш късно хубаво е че при нас не стана нищо лошо, след като вечерта паркира колата и се разотивахме момчето каза че това е първия и последния път когато зима така колата
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Сеп 2006, 21:44

Документите не правят шофьора!Не насърчавам младежта да кара без книжка,ма с книжка или без с тия курсове са дет се карат се си е тва! И аз съм карал без книжка-даже на кормуване си ходех с колата на баща ми и после си се прибирах!Ма курсовете беха по 4 месеца-се ше се научиш!А после карах пак,щото немах годините близо 2години без книжка-чак докато навърших 18! Въпроса е да внимавате независимо дали имате някакво си талонче в джоба или не!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G-force » 29 Сеп 2006, 22:05

Хах, иска ми се и аз да взема колата на наще, ама просто тряя си ебати "прото" да я върнеш пак на място, то баща ми винаги я вкарва на заден и не е проблем да изляза, ама да я върна вътре на заден, като вратата е 2см по-широка от колата е невъзможно за мен. А купона на Мах щеше да е ако можех, щото те често я оставят и на работа докато са. Иначе майката не ми дава даже 100 метра да покарам от магазина до нас щото "можело да ни спрат", ей това жените са странно племе. А за това че "неуките" шофьори се трепели, айде сверете си часовнците, на 20-25г най-много се трепят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 29 Сеп 2006, 22:16

SKISABMW написа:Документите не правят шофьора!Не насърчавам младежта да кара без книжка,ма с книжка или без с тия курсове са дет се карат се си е тва! И аз съм карал без книжка-даже на кормуване си ходех с колата на баща ми и после си се прибирах!Ма курсовете беха по 4 месеца-се ше се научиш!А после карах пак,щото немах годините близо 2години без книжка-чак докато навърших 18! Въпроса е да внимавате независимо дали имате някакво си талонче в джоба или не!!!

Над това и аз се замислих, брата на това момче което караше има книжйа само че кара по зле от него, а моя приятел учи листовки баща му му обяснява в реални ситуации как стоят нещата ...
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории