Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
изобщо не се връзвайте на комунистите по принцип, без значение дали е серголета или прикрити тук, отгледани от партията-майка или поне техните родители. тва е нагла пасмина, която е по-различна от хомо-сапиенса и по-близка към маймуните. крият се, щото са мразени, за тях думи като морал, чест, достойнство не носят никакво значение.
единственият начин да задържат властта е чрез бой и диктатура, а не щото ги харесват http://www.youtube.com/watch?v=oyX1R8DSI14
преди на езика им беше западният-империализъм, сега герб и Борисов... Б.Б никога нямаше да остави държавата да се командва от дпс, камо ли 5 месеца да му протестират и в същото време да говори че той е премахнал страха и стабилизирал финансовото положение
да не говорим за полицаите, които обикалят като фашисти по къщите да разпитват студенти и да не се легитимират.
скоро колелото пак ще се завърти, прогреса никъде по света не е спрял
били сме по-малко от 2 млн и пак сме оцелели и пак ще го направим, а тези от партията-майка ще бъдат плюти, мразени и заклеймени, както са сега, а след време забравени, никой не помни еничарите.
да си харчат парите и да спят спокойно.. и въпреки че съм атеист и не вярвам в нищо, най-малкото карми, винаги рано или късно за злините които си правил, живота ти го връща обикновено където най-боли.
единственият начин да задържат властта е чрез бой и диктатура, а не щото ги харесват http://www.youtube.com/watch?v=oyX1R8DSI14
преди на езика им беше западният-империализъм, сега герб и Борисов... Б.Б никога нямаше да остави държавата да се командва от дпс, камо ли 5 месеца да му протестират и в същото време да говори че той е премахнал страха и стабилизирал финансовото положение

скоро колелото пак ще се завърти, прогреса никъде по света не е спрял

да си харчат парите и да спят спокойно.. и въпреки че съм атеист и не вярвам в нищо, най-малкото карми, винаги рано или късно за злините които си правил, живота ти го връща обикновено където най-боли.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^
Типичен лозунг от 1945 та година,само малко са разменени имената на участниците,останалото е същите глупости
Да не говорим че дядо ти или някой друг твой роднина е бил член на бкп,да не говорим че и вожда ти е бил член на бкп и 90 % от любимата ти партия са били членове на дкмс или бкп,да не говорим че вожда,да,не допуска дпс във властта ,той се цели на по-високо-турция,пътека направи до турция да се среща с ердоган ,разрешиха се строежи на джамии,разрешава се частна магистрала с помощта на арабите и турците за да минават турските тирове скоростно през държавата...
Абе какво да ти кажа на теб,все едно говоря с изслямист и му обяснявам че не е нормално да е такъв надъхан религиозен и агресивен човек
Типичен лозунг от 1945 та година,само малко са разменени имената на участниците,останалото е същите глупости

Да не говорим че дядо ти или някой друг твой роднина е бил член на бкп,да не говорим че и вожда ти е бил член на бкп и 90 % от любимата ти партия са били членове на дкмс или бкп,да не говорим че вожда,да,не допуска дпс във властта ,той се цели на по-високо-турция,пътека направи до турция да се среща с ердоган ,разрешиха се строежи на джамии,разрешава се частна магистрала с помощта на арабите и турците за да минават турските тирове скоростно през държавата...
Абе какво да ти кажа на теб,все едно говоря с изслямист и му обяснявам че не е нормално да е такъв надъхан религиозен и агресивен човек

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ясно и ярко червени светофари лъснаха тука 

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
sambeto написа:Държиш се като малко сърдито дете,което плаче че Бойко Борисов не е на власт.
Всъщност съм от тези, които викаха срещу него.
Интересното, че аз дори не съм го предлагал като алтернатива, но явно някой ти е обяснил, че или БСП, или ГЕРБ и това е. Пък ония по Софията са лумпени и не знаят какво искат.
Малко е тъжно.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
rosendaal написа:Разликата е че мишлетата са вече към 7 милиона.
Не са, чОрбаджи, не са. Към 3 млн са.
Избяха от кораба и плачкат отвън или дават акъл на местните. Единственият им начин да се чувстват значими за пред себе си.
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Tия дето плашат в Борисов, ги раборам до някъде. Има един пример с жената и развода. Да ама ако жените в къщи ги бият, не смеят да я напуснат, коклото и да им е зле. Чакат по-силна жена да дойде и да ги спаси от сегашната. Обаче така винаги си остават чехльовци. А нормалния човек, като види че жената не става или нещата се променят и същността е много различна от първоначално представената, си бие шута без да го е страх, че пред вратата го чака бившата.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Е.Димитров написа:
имам 3 дядовци, единият беше обикновен пияница на село не близвал политика, другият украински генерал от 2-та световна с редица почести и върл русофоб, третия забегна в казахстан до копа планини, та може и да съм милиардер без да знам

баща ми е завършил строителния и е бил бригадир в москва и сант-петербург, разбира се са опитали да го вербуват, ама им е теглил по една и 89-та остава без работа заради честта си да не е доносник.. та, ако твоето семейство са били червени и са продавали сънародници за жълтици не значи че всички са такива

тва с мантрата за ББ и Турция се изтърка. 1-во Борисов го каза в прав текст "беше тоталитарен режим, без да членуваш в бкп няма развитие". 2-ро ако беше с тях, това в държавата нямаше да се случва, единственият е който дръзна да тръгне срещу ДС и бсп.. затва и всички уж зелени, червени, сини, лайняни, НО всички от котилото на ДС/БКП стават и си лягат с него, все им е на устата, само където не са го обвинили за земетресенията и глобалното затопляне

разбиранията за турция са ти странни, в кой век живееш? и не знам какво общо има с ДПС, която е еднолична партия и плячкосва страната от 20 години. иначе само ще кажа че Ататюрк + сащ превърнаха турция в светска държава, а инстамбул е ню йорк-а на европа и азия

т.нар бели турци тип бехлю са съвсем нормални хора, често с по-нормални разбирания от нашите, в университета точно те пиеха и се забавляваха най-много, без никакви предразсъдъци към нас или няква злоба.. за разлика от злобата дори българин към българин. турция има проблем със старите ислямисти и Ердоган, които искат да върнат страната 1-век назад.. ББ посъветва Ердоган да си подаде оставката.
Последна промяна acer на 14 Ное 2013, 16:05, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bmw_g_power
-
-
daddy_ написа:Ясно и ярко червени светофари лъснаха тука
Налазиха налазиха колега като червени бабички без бастуни налазиха и взеха да обясняват "ако не са сегашните щели да се върнат предишните"Да ти имам и основанието да искаш сегашното грабителско правителство да остане на власт.Комунизма е като болест засяга най вече мозъка и от там хората засегнати от болестта(поклонници на комунизма) спират да разсъждаваш адекватно!Жалка е картинката но какво да се прави.Все пак има надежда като гледам,че в точно тази тема има 1-2 заблудени защитници на сегашната паплач!И коментари от типа"ако бях аз на власт и аз щях да крада"това може да го чуете и видите нали знаете от какъв човек.За това винаги следващите които влизат в властта и те крадат

- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
членове на СИК и РИК..........
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Плановете са им да съберат всички от Бузлуджа. Т.е. според тях - 50 000. освен тях ще има мач на Левски-ЦСКА с 40 000 човека (предполагам) и 10 000 полицаи и жандарми.
Или ще е началото на гражданска война и извънредно положение, или ще е просто изключтелно интересно.
Или ще е началото на гражданска война и извънредно положение, или ще е просто изключтелно интересно.
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
По повод на коментара ти ->
http://www.webcafe.bg/id_1159825926_Koy ... ava_sabota
http://www.webcafe.bg/id_1159825926_Koy ... ava_sabota
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
да вземат червените наред с податливия си към мъжки напъни ръководител,заедно с ахмет мъртвия политик и неговия м...тчия Воленчо да си предводят електората към Малашевци ако може
ако няма място-може един върху друг, ръководителя на бсп то знае как!

ако няма място-може един върху друг, ръководителя на бсп то знае как!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Малоумни комунистически провокатори, то само това им се удава!!!
На какво ли още са способни, за да останат на власт, не ми се иска да си помислям!

На какво ли още са способни, за да останат на власт, не ми се иска да си помислям!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ще има кръв по улиците ..за съжаление това е действителноста.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...