Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 13 Ное 2013, 20:21

изобщо не се връзвайте на комунистите по принцип, без значение дали е серголета или прикрити тук, отгледани от партията-майка или поне техните родители. тва е нагла пасмина, която е по-различна от хомо-сапиенса и по-близка към маймуните. крият се, щото са мразени, за тях думи като морал, чест, достойнство не носят никакво значение.
единственият начин да задържат властта е чрез бой и диктатура, а не щото ги харесват http://www.youtube.com/watch?v=oyX1R8DSI14

преди на езика им беше западният-империализъм, сега герб и Борисов... Б.Б никога нямаше да остави държавата да се командва от дпс, камо ли 5 месеца да му протестират и в същото време да говори че той е премахнал страха и стабилизирал финансовото положение :kuku: да не говорим за полицаите, които обикалят като фашисти по къщите да разпитват студенти и да не се легитимират.

скоро колелото пак ще се завърти, прогреса никъде по света не е спрял ;) били сме по-малко от 2 млн и пак сме оцелели и пак ще го направим, а тези от партията-майка ще бъдат плюти, мразени и заклеймени, както са сега, а след време забравени, никой не помни еничарите.
да си харчат парите и да спят спокойно.. и въпреки че съм атеист и не вярвам в нищо, най-малкото карми, винаги рано или късно за злините които си правил, живота ти го връща обикновено където най-боли.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Ное 2013, 8:57

^
Типичен лозунг от 1945 та година,само малко са разменени имената на участниците,останалото е същите глупости :mhihi:
Да не говорим че дядо ти или някой друг твой роднина е бил член на бкп,да не говорим че и вожда ти е бил член на бкп и 90 % от любимата ти партия са били членове на дкмс или бкп,да не говорим че вожда,да,не допуска дпс във властта ,той се цели на по-високо-турция,пътека направи до турция да се среща с ердоган ,разрешиха се строежи на джамии,разрешава се частна магистрала с помощта на арабите и турците за да минават турските тирове скоростно през държавата...
Абе какво да ти кажа на теб,все едно говоря с изслямист и му обяснявам че не е нормално да е такъв надъхан религиозен и агресивен човек :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 14 Ное 2013, 9:30

Ясно и ярко червени светофари лъснаха тука :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 14 Ное 2013, 10:01

sambeto написа:Държиш се като малко сърдито дете,което плаче че Бойко Борисов не е на власт.

Всъщност съм от тези, които викаха срещу него.

Интересното, че аз дори не съм го предлагал като алтернатива, но явно някой ти е обяснил, че или БСП, или ГЕРБ и това е. Пък ония по Софията са лумпени и не знаят какво искат.

Малко е тъжно.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 14 Ное 2013, 10:08

rosendaal написа:Разликата е че мишлетата са вече към 7 милиона.

Не са, чОрбаджи, не са. Към 3 млн са.

Избяха от кораба и плачкат отвън или дават акъл на местните. Единственият им начин да се чувстват значими за пред себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 14 Ное 2013, 10:46

Tия дето плашат в Борисов, ги раборам до някъде. Има един пример с жената и развода. Да ама ако жените в къщи ги бият, не смеят да я напуснат, коклото и да им е зле. Чакат по-силна жена да дойде и да ги спаси от сегашната. Обаче така винаги си остават чехльовци. А нормалния човек, като види че жената не става или нещата се променят и същността е много различна от първоначално представената, си бие шута без да го е страх, че пред вратата го чака бившата.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 14 Ное 2013, 11:12

Е.Димитров написа:

имам 3 дядовци, единият беше обикновен пияница на село не близвал политика, другият украински генерал от 2-та световна с редица почести и върл русофоб, третия забегна в казахстан до копа планини, та може и да съм милиардер без да знам :mhihi:

баща ми е завършил строителния и е бил бригадир в москва и сант-петербург, разбира се са опитали да го вербуват, ама им е теглил по една и 89-та остава без работа заради честта си да не е доносник.. та, ако твоето семейство са били червени и са продавали сънародници за жълтици не значи че всички са такива ;)

тва с мантрата за ББ и Турция се изтърка. 1-во Борисов го каза в прав текст "беше тоталитарен режим, без да членуваш в бкп няма развитие". 2-ро ако беше с тях, това в държавата нямаше да се случва, единственият е който дръзна да тръгне срещу ДС и бсп.. затва и всички уж зелени, червени, сини, лайняни, НО всички от котилото на ДС/БКП стават и си лягат с него, все им е на устата, само където не са го обвинили за земетресенията и глобалното затопляне :lol: ама те са тъпи, не осъзнават че след поредният пасквил не че само никой не се връзва, а постигат обраният ефект - вдигат му рейтинга, показват на хората за кой трябва да гласуват. затова и не дават оставка, ББ така го ритнаха, че когато се върне ще им стане тясно в България.

разбиранията за турция са ти странни, в кой век живееш? и не знам какво общо има с ДПС, която е еднолична партия и плячкосва страната от 20 години. иначе само ще кажа че Ататюрк + сащ превърнаха турция в светска държава, а инстамбул е ню йорк-а на европа и азия ;)
т.нар бели турци тип бехлю са съвсем нормални хора, често с по-нормални разбирания от нашите, в университета точно те пиеха и се забавляваха най-много, без никакви предразсъдъци към нас или няква злоба.. за разлика от злобата дори българин към българин. турция има проблем със старите ислямисти и Ердоган, които искат да върнат страната 1-век назад.. ББ посъветва Ердоган да си подаде оставката.
Последна промяна acer на 14 Ное 2013, 16:05, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от bmw_g_power » 14 Ное 2013, 12:19

daddy_ написа:Ясно и ярко червени светофари лъснаха тука :mhihi:

Налазиха налазиха колега като червени бабички без бастуни налазиха и взеха да обясняват "ако не са сегашните щели да се върнат предишните"Да ти имам и основанието да искаш сегашното грабителско правителство да остане на власт.Комунизма е като болест засяга най вече мозъка и от там хората засегнати от болестта(поклонници на комунизма) спират да разсъждаваш адекватно!Жалка е картинката но какво да се прави.Все пак има надежда като гледам,че в точно тази тема има 1-2 заблудени защитници на сегашната паплач!И коментари от типа"ако бях аз на власт и аз щях да крада"това може да го чуете и видите нали знаете от какъв човек.За това винаги следващите които влизат в властта и те крадат :mhihi: Да знаете няма лек срещу това.Това може да се отмие само със течение на времето!Явно 24 години не бяха достатъчни и трябват още години докато се изчистим от такива хора със такова безумно мислене.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorata » 14 Ное 2013, 14:58

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 14 Ное 2013, 15:04

членове на СИК и РИК..........

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 14 Ное 2013, 16:23

Плановете са им да съберат всички от Бузлуджа. Т.е. според тях - 50 000. освен тях ще има мач на Левски-ЦСКА с 40 000 човека (предполагам) и 10 000 полицаи и жандарми.

Или ще е началото на гражданска война и извънредно положение, или ще е просто изключтелно интересно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorata » 14 Ное 2013, 16:44

По повод на коментара ти ->
http://www.webcafe.bg/id_1159825926_Koy ... ava_sabota

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Ное 2013, 16:46

да вземат червените наред с податливия си към мъжки напъни ръководител,заедно с ахмет мъртвия политик и неговия м...тчия Воленчо да си предводят електората към Малашевци ако може :banghead:
ако няма място-може един върху друг, ръководителя на бсп то знае как! :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 14 Ное 2013, 17:08

Малоумни комунистически провокатори, то само това им се удава!!! :bang: :bang:
На какво ли още са способни, за да останат на власт, не ми се иска да си помислям!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Ное 2013, 17:36

Ще има кръв по улиците ..за съжаление това е действителноста.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата