Теглич и е34?!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Теглич и е34?!

Мнение от ACCELERATOR » 18 Окт 2013, 19:14

Кажете си мнението :). Какви са вариантите, като се има предвид, че съм с М-пакет, и не искам да дупча задната броня? Изобщо има ли варианти :lol: ? Може ли да се сложи някакъв "скрит", който да се демонтира, когато не се ползва? Голям проблем ми е, няма с какво да си тегля мотора :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Теглич и е34?!

Мнение от Beamerdriver » 18 Окт 2013, 19:21

Луд ли си бе момче :kuku: ми маторя няма да го теглиш...то свърши мото сезона къде си го зaтеглил.
M Paket ще реже?!това е все едно да прецакаш библията...богохулство!Недей.
Последна промяна Beamerdriver на 18 Окт 2013, 19:30, променена общо 2 пъти
39470

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 18 Окт 2013, 19:28

Без интервенции по бронята не мисля, че може да стане. Искаш *я до края и душата в рая, което не е лошо ;)
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 18 Окт 2013, 19:30

не искам да я режа.. Нали има такива, които се подават отдолу? М-пакет с теглич - даже не мога да си го представя :lol:

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 18 Окт 2013, 19:35

ACCELERATOR написа:не искам да я режа.. Нали има такива, които се подават отдолу? М-пакет с теглич - даже не мога да си го представя :lol:
Това го има оригиналдъ, но за целта ще ти трябва читава броня или да намериш някой да ги завъртите.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=17
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 18 Окт 2013, 19:39

Добре ама не искаш да кажеш къде ще го теглиш този мaтор :mhihi: мото сезона свърши отдавна...не може ли да си го изкараш от гаража лятото да го пoкараш, да го прибереш после с колата като имаш багаж и те така,той да не е ключодържател да го носиш навсякъде с теб, ще развалиш хубавия модел с това което си замислил,иначе е възможно , да се сложи ама стърчи като X*и.
39470

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 18 Окт 2013, 19:44

Beamerdriver написа:Добре ама не искаш да кажеш къде ще го теглиш този мaтор :mhihi: мото сезона свърши отдавна...не може ли да си го изкараш от гаража лятото да го пoкараш, да го прибереш после с колата като имаш багаж и те така,той да не е ключодържател да го носиш навсякъде с теб, ще развалиш хубавия модел с това което си замислил,иначе е възможно , да се сложи ама стърчи като X*и.
Предполагам, че става дума за мотор, който не се регистрира, крос може би, а там мотосезона не свършва 12 месеца. Ако си намери М-броня оригинално с теглич, ще си е перфектно - теглича се демонтира, слага се капачето и няма грозотии, а оригиналния Мтех
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 18 Окт 2013, 20:19

Митко Стоянов написа:
Beamerdriver написа:Добре ама не искаш да кажеш къде ще го теглиш този мaтор :mhihi: мото сезона свърши отдавна...не може ли да си го изкараш от гаража лятото да го пoкараш, да го прибереш после с колата като имаш багаж и те така,той да не е ключодържател да го носиш навсякъде с теб, ще развалиш хубавия модел с това което си замислил,иначе е възможно , да се сложи ама стърчи като X*и.
Предполагам, че става дума за мотор, който не се регистрира, крос може би, а там мотосезона не свършва 12 месеца. Ако си намери М-броня оригинално с теглич, ще си е перфектно - теглича се демонтира, слага се капачето и няма грозотии, а оригиналния Мтех

Да, точно така, мотора е кросов, а сезона е в разгара си :yes:
Мисля си и за вариант да се изреже капаче, което да се закрепя после след махането на теглича, но трябва да стане много прецизно, нещо като оригиналната М-броня с теглич.

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 18 Окт 2013, 20:22

ACCELERATOR написа:
Митко Стоянов написа:

Да, точно така, мотора е кросов, а сезона е в разгара си :yes:
Мисля си и за вариант да се изреже капаче, което да се закрепя после след махането на теглича, но трябва да стане много прецизно, нещо като оригиналната М-броня с теглич.
Ако си склонен да жертваш пари за едно капаче, можеш да си поръчаш, да се консултираш с някой специалист да ти я изреже и направи с оригиналния капак, останалото с оригинален демонтируем теглич е детска игра.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 18 Окт 2013, 23:15

аз имам теглич колега, ако искаш мога да направя една снимка.

ама не съм с М пакет и не знам до колко би ти помогнало.

относно мнението - специално за тук(Дания) е напълно нормално колата да има теглич и съвсем редовно се ползват. аз до сега само един път съм слагал ремарке.

Поздрави
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21

Мнение от AUTOMAX » 19 Окт 2013, 13:54

Колега бях на същия зор като теб преди 5 месеца и направих следното. Намерих си оригинален теглич за Е34, свалих си бронята поставих го, после качих бронята, измерих точно колко да е отвора и си изрязах бронята колкото да минава теглича, верно не съм с М пакет обаче съм болен ендурист и заради едната фаца на колата нямаше как да ми седи мотора в гаража а колегите по Бухово :banghead: :banghead: обаче дебна оригинална броня за теглич :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34иE36
Мечтае да кара: 740D
Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.

Мнение от panci » 19 Окт 2013, 17:55

Намери си 2 рака някаква обикновена и си и направи дупка когато ще теглиш сваляш м.ковата слагаш с дупката и теглича и си готов броня се сваля за 5мин ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 21 Окт 2013, 12:43

panci написа:Намери си 2 рака някаква обикновена и си и направи дупка когато ще теглиш сваляш м.ковата слагаш с дупката и теглича и си готов броня се сваля за 5мин ;)

Абе това е идея, изобщо не ми е хрумвало преди. Наистина, бронята се сваля за минута, г/д колкото ще ми отнеме да монтирам теглича. Единственият недостатък, за който се сещам е, че както си ме мързи, докато разкарвам мотора, цяло лято колата ще си стои с втората броня и теглича :mhihi:

Назад към E34