Теглич и е34?!
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Теглич и е34?!
Кажете си мнението
. Какви са вариантите, като се има предвид, че съм с М-пакет, и не искам да дупча задната броня? Изобщо има ли варианти
? Може ли да се сложи някакъв "скрит", който да се демонтира, когато не се ползва? Голям проблем ми е, няма с какво да си тегля мотора 

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Теглич и е34?!
Луд ли си бе момче
ми маторя няма да го теглиш...то свърши мото сезона къде си го зaтеглил.
M Paket ще реже?!това е все едно да прецакаш библията...богохулство!Недей.

M Paket ще реже?!това е все едно да прецакаш библията...богохулство!Недей.
Последна промяна Beamerdriver на 18 Окт 2013, 19:30, променена общо 2 пъти
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Без интервенции по бронята не мисля, че може да стане. Искаш *я до края и душата в рая, което не е лошо 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
не искам да я режа.. Нали има такива, които се подават отдолу? М-пакет с теглич - даже не мога да си го представя 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Това го има оригиналдъ, но за целта ще ти трябва читава броня или да намериш някой да ги завъртите.ACCELERATOR написа:не искам да я режа.. Нали има такива, които се подават отдолу? М-пакет с теглич - даже не мога да си го представя
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=17

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Добре ама не искаш да кажеш къде ще го теглиш този мaтор
мото сезона свърши отдавна...не може ли да си го изкараш от гаража лятото да го пoкараш, да го прибереш после с колата като имаш багаж и те така,той да не е ключодържател да го носиш навсякъде с теб, ще развалиш хубавия модел с това което си замислил,иначе е възможно , да се сложи ама стърчи като X*и.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Предполагам, че става дума за мотор, който не се регистрира, крос може би, а там мотосезона не свършва 12 месеца. Ако си намери М-броня оригинално с теглич, ще си е перфектно - теглича се демонтира, слага се капачето и няма грозотии, а оригиналния МтехBeamerdriver написа:Добре ама не искаш да кажеш къде ще го теглиш този мaтормото сезона свърши отдавна...не може ли да си го изкараш от гаража лятото да го пoкараш, да го прибереш после с колата като имаш багаж и те така,той да не е ключодържател да го носиш навсякъде с теб, ще развалиш хубавия модел с това което си замислил,иначе е възможно , да се сложи ама стърчи като X*и.

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
Митко Стоянов написа:Предполагам, че става дума за мотор, който не се регистрира, крос може би, а там мотосезона не свършва 12 месеца. Ако си намери М-броня оригинално с теглич, ще си е перфектно - теглича се демонтира, слага се капачето и няма грозотии, а оригиналния МтехBeamerdriver написа:Добре ама не искаш да кажеш къде ще го теглиш този мaтормото сезона свърши отдавна...не може ли да си го изкараш от гаража лятото да го пoкараш, да го прибереш после с колата като имаш багаж и те така,той да не е ключодържател да го носиш навсякъде с теб, ще развалиш хубавия модел с това което си замислил,иначе е възможно , да се сложи ама стърчи като X*и.
Да, точно така, мотора е кросов, а сезона е в разгара си

Мисля си и за вариант да се изреже капаче, което да се закрепя после след махането на теглича, но трябва да стане много прецизно, нещо като оригиналната М-броня с теглич.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Ако си склонен да жертваш пари за едно капаче, можеш да си поръчаш, да се консултираш с някой специалист да ти я изреже и направи с оригиналния капак, останалото с оригинален демонтируем теглич е детска игра.ACCELERATOR написа:Митко Стоянов написа:Предполагам, че става дума за мотор, който не се регистрира, крос може би, а там мотосезона не свършва 12 месеца. Ако си намери М-броня оригинално с теглич, ще си е перфектно - теглича се демонтира, слага се капачето и няма грозотии, а оригиналния МтехBeamerdriver написа:Добре ама не искаш да кажеш къде ще го теглиш този мaтормото сезона свърши отдавна...не може ли да си го изкараш от гаража лятото да го пoкараш, да го прибереш после с колата като имаш багаж и те така,той да не е ключодържател да го носиш навсякъде с теб, ще развалиш хубавия модел с това което си замислил,иначе е възможно , да се сложи ама стърчи като X*и.
Да, точно така, мотора е кросов, а сезона е в разгара си![]()
Мисля си и за вариант да се изреже капаче, което да се закрепя после след махането на теглича, но трябва да стане много прецизно, нещо като оригиналната М-броня с теглич.

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
аз имам теглич колега, ако искаш мога да направя една снимка.
ама не съм с М пакет и не знам до колко би ти помогнало.
относно мнението - специално за тук(Дания) е напълно нормално колата да има теглич и съвсем редовно се ползват. аз до сега само един път съм слагал ремарке.
Поздрави
ама не съм с М пакет и не знам до колко би ти помогнало.
относно мнението - специално за тук(Дания) е напълно нормално колата да има теглич и съвсем редовно се ползват. аз до сега само един път съм слагал ремарке.
Поздрави

- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Колега бях на същия зор като теб преди 5 месеца и направих следното. Намерих си оригинален теглич за Е34, свалих си бронята поставих го, после качих бронята, измерих точно колко да е отвора и си изрязах бронята колкото да минава теглича, верно не съм с М пакет обаче съм болен ендурист и заради едната фаца на колата нямаше как да ми седи мотора в гаража а колегите по Бухово
обаче дебна оригинална броня за теглич 

- panci
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34иE36
- Мечтае да кара: 740D
- Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.
Намери си 2 рака някаква обикновена и си и направи дупка когато ще теглиш сваляш м.ковата слагаш с дупката и теглича и си готов броня се сваля за 5мин 

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
panci написа:Намери си 2 рака някаква обикновена и си и направи дупка когато ще теглиш сваляш м.ковата слагаш с дупката и теглича и си готов броня се сваля за 5мин
Абе това е идея, изобщо не ми е хрумвало преди. Наистина, бронята се сваля за минута, г/д колкото ще ми отнеме да монтирам теглича. Единственият недостатък, за който се сещам е, че както си ме мързи, докато разкарвам мотора, цяло лято колата ще си стои с втората броня и теглича

13 мнения
• Страница 1 от 1