ел.Стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
ел.Стъкла
Здравейте колеги изчетох всички теми които намерих отностно ел.стъклата ама решение не намирам прозореца илиза от щипките си здрави са и 2те питах тук там регулаж да им направя ама как никой не казва дайте съвет и ако може да ми кажете дали ножицата трябва да седи от вътрешната страна както е на снимките който съм качил или от външната става въпрос за е36 купе защото взимах врата на един приятел неговите бяха отвъншната страна със занитена ножица да ама на моята шофиорската е нитена(фабрична) и е от вътрешната както се вижда на снимките съвети ? Предварително благодаря!

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: ел.Стъкла
Там , където е оградено с червено , можеш да отвиеш леко болта и да теглиш леко надолу или нагоре , тази дългата метална планка ... Това до някаква сетепен регулира .... Ако си сигурен , че водачите са здрави и определиш правилното положение на дългата планка , не трябва да имаш проблеми ....
Иначе положението на ножицата ти си е правилно ...
Казваш , че прозореца илиза от щипките ... това малко не го разбирам ?
За кои щипки става дума , за пластмасовите водачи ли ?
Ако изводите на ножицата излизат от водачите , то застопоряващите скоби са ти хлабави и трябва да се донатегнат ..
Иначе положението на ножицата ти си е правилно ...
Казваш , че прозореца илиза от щипките ... това малко не го разбирам ?
За кои щипки става дума , за пластмасовите водачи ли ?
Ако изводите на ножицата излизат от водачите , то застопоряващите скоби са ти хлабави и трябва да се донатегнат ..
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Ако това което си оградил има ход за регулиране го премести отвьн и тогава го мести нагоре - надолу 

Да за пластмасовите водачи говаря. А това което е оградено в червено питах дали трябва да е така или на обратно защото видях е36 купе на който това което съм оградил с червено минава пред ламарината на която е захванато а при мен е отзадната страна ще пробвам да го разхлабя и да го размърдал нагоре/надолу да видя какво ще стане.
- Chernogorov
- Потребител
-
- Кара: 320i 1992г.
- Мечтае да кара: 765 Li
Колега и при мен излизаше ножица от водачите.Регулирах от болта но освен това се оказа,че просто ябълките не са влезли достатъчно само с натиск на ръка не става.Взимаш едни клещи тип гарги и стискаш здраво така щраква хубаво после слагаш металните скобички и би трябвало да си готов.Айде успех и пиши какво е станало.
Благодаря за съветите колеги.Пробвах нещата които сте ме посъветвали имаше резултат стигнах до половина сваляне и тогава излиза само че леко се спънах с поправката от мн сръчност счупих единия от водачите та спрях с поправката като купя продължавам но вече мисля че ще успея да го поправя : ) Благодаря още веднъж като купя водячите и пробвам ще пиша с резултат. Поздрави 

6 мнения
• Страница 1 от 1