Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
KPETEH написа:Е нема си изрине е46-чката, щото си е дал последния лев за нея, за да я качи на пистата и да се прави на аватара си... Толко е просто. Ксенона и фолиото + стикерите на форума е повече от достатъчно за повечето юзъри, наричащи се фенове. Фантазии
Я кажи кой са феновете и какво значи да си фен....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз ще замълча 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Явор написа:аз ще замълча
Тебе ти ги ражда ореха

Много като тебе вече плакаха ...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Яко съм извън темата тия дни и ми идва нанагорно, ама колегите сте прави. VLD е най-прав... и само аз съм сбъркан и нема си купя друга кола от е30
П.С.
Предпочитам и си житкам с 316и е30 пред 525и е34-ката.... сбъркана работа...
П.С.1. Па даже кат имах 5к лева за кола си зех ръждивата е34 с м50б25 и с шпера - пред познайте кво... ПАСАТ със задно
Приключих.

П.С.
Предпочитам и си житкам с 316и е30 пред 525и е34-ката.... сбъркана работа...

П.С.1. Па даже кат имах 5к лева за кола си зех ръждивата е34 с м50б25 и с шпера - пред познайте кво... ПАСАТ със задно

Приключих.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Не мога.... viewtopic.php?t=344867
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
не ми гледайте ника ,че е тъп,като бях на 15 години се правехме на роналдо повечето ,така беше модерно . просто не ми се мислеше друг а и нов акаунт не ми се прави тоя е от години . това не променя факта ,че съм прав.а отностно е46цата въобще не е най-скъпата или най-добрата просто дадох пример с нея,защото е близко като модел и цена. исках да кажа ,че се вижда огромна разлика от е30 и кола за 10 хиляди,а че има и много по скъпи и нови е ясно,просто там пък въобще няма място за сравнение.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, ще се хванете за гушите за едни коли. Срамота. Не придавайте на една кола значение, неща и стойности, които тя не притежава. Колата е просто средство, за постигане на определени цели, средство за придвижване от т. А, до т. Б, С. и т.н.. Напълно съм наясно, че в изкл. много случаи, средството е станало цел, но това не променя изначалния смисъл. И за това говорят и разразилите се тук дискусии, в които даже се долавя и налитане на бой, понеже някой говорил небрежно за колата на друг. Ами ако говорят така за жена ти/приятелката, за убийство ли ще говорим? Засрамете се. Едно време и мен ме болеше главата, че нещо по колата не било наред и нямах мир и спокойствие, карах се с жена си, ходех намусен и обикновенно го отнасяха децата. Като решах проблема по колата и се усмихвах и бях добър. Колко сляп, глупав и тъп съм бил...... Междувременно няколко хиляди лева отидоха по направление... Знам, че мнозинството няма да ме разберат и не очаквам. Още съм фен на марката и даже съм се зарекъл, че сегашната си кола едва ли ще я сменя скоро, понеже най-малко не вижда нужда от друга, но вече не се разболявам и емоционалното и душевното ми състояние не зависи от състоянието на колата. Та така. Не се палете толкова. Благодарете на Бога и се радвайте, че изобщо имате възможност да карате коли и то добри коли, понеже мнозина нямат и може никога да нямат такава възможност през живота си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:Колеги, ще се хванете за гушите за едни коли. Срамота. Не придавайте на една кола значение, неща и стойности, които тя не притежава. Колата е просто средство, за постигане на определени цели, средство за придвижване от т. А, до т. Б, С. и т.н...
Бе средство,средство,ма с некой средства пристигаш в "C,D,F" по-усмихнат
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Тук някои колега се напрягат излишно.
Бих им препоръчал да изкарат crash course по автомобилна толерантност, като се запознаят с фен на друга марка. И да се порадват на същите обяснения за спортния характер на двигателите на алфа, примерно, и иновациите на ситроен. И като погледнат алфата и ситроена, ще разберат как им гледат 30-ките и как звучат те самите като се пенявят. По дяволите, има върли фенове дори на това:

А по темата - карам е36 и ако добявам нещо друго от мараката, по-скоро ще се връщам назад в годините.
Бих им препоръчал да изкарат crash course по автомобилна толерантност, като се запознаят с фен на друга марка. И да се порадват на същите обяснения за спортния характер на двигателите на алфа, примерно, и иновациите на ситроен. И като погледнат алфата и ситроена, ще разберат как им гледат 30-ките и как звучат те самите като се пенявят. По дяволите, има върли фенове дори на това:

А по темата - карам е36 и ако добявам нещо друго от мараката, по-скоро ще се връщам назад в годините.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
_galio_ написа:Тук някои колега се напрягат излишно.
Кажи честно? ти познаваш ли такъв

Тия с алфите няма какво да ги коментираме, там веднъж се пребваш да купиш такъв барутарник и ти е за последно, ако имаш малко ъкъл в главата

Виж голфаджиите са необорими, там вече съм се примирил, казавам им добре карайте си глфове, аз като по балък не ги харесвам

Vra4anin написа:_galio_ написа:По дяволите, има върли фенове дори на това.
To някои умират да си ядат фекалиите и урината по време на секса, ма това не е меродавно за приятно правене на секс

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vld написа:
Тия с алфите няма какво да ги коментираме, там веднъж се пребваш да купиш такъв барутарник и ти е за последно, ако имаш малко ъкъл в главата![]()
Виж голфаджиите са необорими, там вече съм се примирил, казавам им добре карайте си глфове, аз като по балък не ги харесвам
:
Аз познавам такъв човек с такъв ситроен и много си го харесва,това че не бяга толкова колкото некаква трийска не го прави по-малко автомобил,освен това може в секи един момент да се направи на висока кола и да мине от където си иска,а качеството му да се снижи толкова ниско че да опре в земята ,най-много го мразят тези дето дигат неправилно паркиралите автомобили.
За алфите...Тука малко се пообърка ,алфите са харесван автомобил заради дизайн ,
alfa romeo spider,

alfa 159

за Алфа GT ,уникален автомобил,карал съм такъв,просто е уникален и като дизайн...

Не съм "Алфаджия",но пък не съм и предубеден и заслепен
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
vld написа:_galio_ написа:Тук някои колега се напрягат излишно.
Кажи честно? ти познаваш ли такъв![]()
Има има, и аз не съм вярвал ама един приятел ми беше пратил линк към техния форум с няква тема къде някъв е набил в такава пръчка примерно колкото аз в Е36цата. Там вече са по-малко ентусиастите ама както се вика всеки луд с номера си.
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
ronaldomanekena написа:Тя е за ценители , и да си дивееш по улиците .
Тия са баш ценителите да знаеш

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Mad Max. написа:ronaldomanekena написа:Тя е за ценители , и да си дивееш по улиците .
Тия са баш ценителите да знаешЕто да видиш какво значи ценител
Ти пък избра точно тоя за ценител ли?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тия са по-скоро ценители. Принципно не съм голям фен на е30 ама ако ми я дадат тая няма да я върна