ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
zafirovp написа:Мога ли лятото да карам със постоянно включено копче на климатика, без даже да съм пуснал да духа? Знам, че когато копчето със снежинката е включено, но духалките са на 0 компресора и перката не въртят, но има ли други консуматори? Знам, че въпросът е много тъп, но от пролетта до есента си карам със постоянно включен климатик и когато не съм пуснал да духа всеки ме пита, защо не го изключвам и от копчето.
И още един въпрос...
Къде мога да намеря бъбреци след фейса, за маска преди фейса? Няколко пъти ми споменават за такова животно, пък и има няколко мнения във форума, но така и не съм видял такива, а като питам във някой магазин ме гледат

Карам е36 купе 1992 година. Отдолу до ръчната намерих някакви кабели. На единия има 3 кабелни обувки а на другия има 2, някой знае ли за какво са? 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
zafirovp написа:zafirovp написа:Мога ли лятото да карам със постоянно включено копче на климатика, без даже да съм пуснал да духа? Знам, че когато копчето със снежинката е включено, но духалките са на 0 компресора и перката не въртят, но има ли други консуматори? Знам, че въпросът е много тъп, но от пролетта до есента си карам със постоянно включен климатик и когато не съм пуснал да духа всеки ме пита, защо не го изключвам и от копчето.
И още един въпрос...
Къде мога да намеря бъбреци след фейса, за маска преди фейса? Няколко пъти ми споменават за такова животно, пък и има няколко мнения във форума, но така и не съм видял такива, а като питам във някой магазин ме гледат
Те се водят бъбреци за преди фейса,но са широки като фейсовите

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Трябва днес да отида да гледам едно купе цяло за части. Интересува ме освен бомбетата на амортисьорите, под мокета в багажника и резервната гума... къде другаде да гледам за ръжда или намеса на поправка при удар, че да не се наиграя накрая с ударено купе (вече си имам такова).
Ако беше разглобена колата ясно, ама не е и за това питам дали няма някакви издайнически местенца където да се погледне да няма ръжди, следи от заварки и т.н.
Ако беше разглобена колата ясно, ама не е и за това питам дали няма някакви издайнически местенца където да се погледне да няма ръжди, следи от заварки и т.н.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
е36 компакт, вчера сядам в колата, не беше карана от седмица някъде и на стелката под таблото на пасажерското място имаше малко вода. Никой не се е качвал и не е мърдана. От какво може да е ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
randity написа:е36 компакт, вчера сядам в колата, не беше карана от седмица някъде и на стелката под таблото на пасажерското място имаше малко вода. Никой не се е качвал и не е мърдана. От какво може да е ?
Ако я е валяло дъжд е от уплътнението на вратата,не уплътнява добре,поне при мен е така и си тече на доста бързи капки.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- randity
- Photographer
-
vladi_a_i написа:randity написа:е36 компакт, вчера сядам в колата, не беше карана от седмица някъде и на стелката под таблото на пасажерското място имаше малко вода. Никой не се е качвал и не е мърдана. От какво може да е ?
Ако я е валяло дъжд е от уплътнението на вратата,не уплътнява добре,поне при мен е така и си тече на доста бързи капки.
Интересното е, че до сега никога не е текло там, това е за пръв път, а дъжд я е било много пъти.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
randity написа:vladi_a_i написа:randity написа:е36 компакт, вчера сядам в колата, не беше карана от седмица някъде и на стелката под таблото на пасажерското място имаше малко вода. Никой не се е качвал и не е мърдана. От какво може да е ?
Интересното е, че до сега никога не е текло там, това е за пръв път, а дъжд я е било много пъти.
Моторче на парното може да е да тече от вътре

- randity
- Photographer
-
player123 написа:randity написа:vladi_a_i написа:randity написа:е36 компакт, вчера сядам в колата, не беше карана от седмица някъде и на стелката под таблото на пасажерското място имаше малко вода. Никой не се е качвал и не е мърдана. От какво може да е ?
Моторче на парното може да е да тече от вътре
Мерси и на двама ви !

- host
- старши ентусиаст
-
Обявиха ми цена за голо купе - само ламарините и стъклата + предна и задна броня - 800лв?
Някой ако е запознат как вървят цените да ме освети това нормално ли е? Щото гледам цели коли в движение - които не са тотални гробове като купе - за 1500лв?! Някакси странно ми се вижда или аз не разбирам?
Някой ако е запознат как вървят цените да ме освети това нормално ли е? Щото гледам цели коли в движение - които не са тотални гробове като купе - за 1500лв?! Някакси странно ми се вижда или аз не разбирам?
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
host написа:Обявиха ми цена за голо купе - само ламарините и стъклата + предна и задна броня - 800лв?
Зависи какво търсиш,с документи или без.Лично на мен ми се струва много,аз си взех перфектен италиански компакт без точка ръжда и забележка за под 1000лв с документи,с включено прехвърляне и пътя докато си го докарам

- host
- старши ентусиаст
-
С документи - спряно от движение, да не е бракувано или в движение. Много ме изненада тая цена честно казано. Принципно от форума каквото знам и ми е казано 300-600лв беше ориентировъчно - ся естествено може утре да отида да го видя и да се укаже уникалното е36 купе, шварц 2 без никакви забележки ... ама малко ме съмнява.
И наистина почвам да се замислям, дали да не говоря с някой в автокъща да ми докара 320i с единствената претенция купето да е идеалка или примерно той да му прибере салон, ходова част и т.н. и да ми даде цена. Явно тепърва ми предстоят бая филми.
Щото не че нещо ама > http://www.autoscout24.bg/Details.aspx? ... asrc=st|fs и тва е цял автомобил!?
И наистина почвам да се замислям, дали да не говоря с някой в автокъща да ми докара 320i с единствената претенция купето да е идеалка или примерно той да му прибере салон, ходова част и т.н. и да ми даде цена. Явно тепърва ми предстоят бая филми.
Щото не че нещо ама > http://www.autoscout24.bg/Details.aspx? ... asrc=st|fs и тва е цял автомобил!?
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Здравейте колата ми е бмв е36 318ис м42б18 понеже ше сменям двигателя,който пак ще е м42б18 момчето което го продава има само сниман голям талон,но не и оригинала искам да попитам ще мога ли да прехвърля мотора в КАТ легално ?
не
снимките на пачки по стотачки във фейсбук също не ти вършат работа нали?
снимките на пачки по стотачки във фейсбук също не ти вършат работа нали?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
player123 написа:Здравейте колата ми е бмв е36 318ис м42б18 понеже ше сменям двигателя,който пак ще е м42б18 момчето което го продава има само сниман голям талон,но не и оригинала искам да попитам ще мога ли да прехвърля мотора в КАТ легално ?
Ако под снимката на талона има печат "вярно с оригинала" и е нотариално заверен - ще свърши работа.
Освен това ще ти трябва и договор за покупко-продажба.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com