Киномания
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Киномания
Бързи и яростни е сладък филм, не се вманиачавайте да търсите кусури. Отивате, гледате и се забавлявате, това е.
За мен най-тъпата част е 4-та. Останалите са ок, като може би първа част и Токио дрифт са най-добри, или поне за мен.
За мен най-тъпата част е 4-та. Останалите са ок, като може би първа част и Токио дрифт са най-добри, или поне за мен.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Fixxxer написа:TNT написа:Първата част си е най-добра
+ Токио дрифт , за мен
За мене 1 част е най-най, милион пъти съм я гледал и вече я знам наизуст

6-та неска ще ходя на кино да я гледам че беше баси чакането докато дойде пък и билета е 4 лв

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Бързи и Яростни 6 незнам кво не му харесахте, вчера го гледах на кино и даже звука не беше много силен а трябваше
Кат за 6-та част беше добре замислен, за мене та част е по-добра от 5-та даже. Имаше и моменти от предните части, че и от първа част, пойче гонки с коли, екшън абе филма беше един път!
Заслужаваше си чакането

Заслужаваше си чакането

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Къде изчезнаха циците от киното...вече не дават такива работи,главната героиня я дават по гръб или си легнала върху героя,става и няма никаква гледка

А имаше филми където ги даваха тези неща.....

- barty
- старши ентусиаст
-
Вчера гледах Z-та световна война с Брат Пит - става, но не бих го гледал отново на 3Д
Тая работа с зомбита и 3Д ми идва в повече
Вместо да разпускам аз бях на тръни
Очаквах да ме захапят
Филма ми напомня малко Аз героят с Уил Смит....

Вместо да разпускам аз бях на тръни

Филма ми напомня малко Аз героят с Уил Смит....

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Olympus Has Fallen
не мога, ще се разплача от умиление просто
Що по-добре не си направят едно министерство на пропагандата и да спрат да карат Холивуд да правят тъпотии като тази
не мога, ще се разплача от умиление просто

Що по-добре не си направят едно министерство на пропагандата и да спрат да карат Холивуд да правят тъпотии като тази

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава
Друго нещо ми направи счепетление че освен че някъде има най-дългата самолетна писта в света,джипчето мерцедес дето се върза са самолета и го подигаше,видя се че кардан няма...тея хора как караха така без колата да има кардан не ми е ясно

Друго нещо ми направи счепетление че освен че някъде има най-дългата самолетна писта в света,джипчето мерцедес дето се върза са самолета и го подигаше,видя се че кардан няма...тея хора как караха така без колата да има кардан не ми е ясно

Е.Димитров написа:Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава![]()
Ти тоша го зарежи, ама това ако не се лъжа трябваше да е военно летище. Нали се сещате че такиша филми просто няма, оставят ги да се дигнат и после им помагат да кацнат с две ракети.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава![]()
А не ти ли направи впечатление , че определиха високообортния пронизващ писък на карта на лошия като ... "специфичен звук , вероятно е дизел "

- barty
- старши ентусиаст
-
Zapa написа:Olympus Has Fallen
не мога, ще се разплача от умиление просто![]()

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
acho.rs написа:Е.Димитров написа:Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава![]()
А не ти ли направи впечатление , че определиха високообортния пронизващ писък на карта на лошия като ... "специфичен звук , вероятно е дизел "![]()
![]()
Е добре де, защо се излагаш ,като очевидно не си разбрал? То е ясно, че имат предвид Вин Дизел какво знаеш ти