Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Киномания

Мнение от barty » 08 Юли 2013, 11:34

Бързи и яростни е сладък филм, не се вманиачавайте да търсите кусури. Отивате, гледате и се забавлявате, това е.
За мен най-тъпата част е 4-та. Останалите са ок, като може би първа част и Токио дрифт са най-добри, или поне за мен.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Юли 2013, 12:33

Първата част си е най-добра :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 08 Юли 2013, 13:01

TNT написа:Първата част си е най-добра :yes:

+ Токио дрифт , за мен :)

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 08 Юли 2013, 13:39

Fixxxer написа:
TNT написа:Първата част си е най-добра :yes:

+ Токио дрифт , за мен :)

За мене 1 част е най-най, милион пъти съм я гледал и вече я знам наизуст :mhihi: Токио дрифта също я яка, двойката е по-слаба, 4-та и тя, 5-та по-бива.
6-та неска ще ходя на кино да я гледам че беше баси чакането докато дойде пък и билета е 4 лв :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 09 Юли 2013, 21:30

39470

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 09 Юли 2013, 22:23

Бързи и Яростни 6 незнам кво не му харесахте, вчера го гледах на кино и даже звука не беше много силен а трябваше :mhihi: Кат за 6-та част беше добре замислен, за мене та част е по-добра от 5-та даже. Имаше и моменти от предните части, че и от първа част, пойче гонки с коли, екшън абе филма беше един път!
Заслужаваше си чакането :bchug:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 10 Юли 2013, 0:01

Caм ли си говориш колега :mhihi: , гледай този филм който предложих много е добър.
39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Юли 2013, 7:44

:OT:
Къде изчезнаха циците от киното...вече не дават такива работи,главната героиня я дават по гръб или си легнала върху героя,става и няма никаква гледка :banghead:
А имаше филми където ги даваха тези неща..... :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 10 Юли 2013, 8:28

Вчера гледах Z-та световна война с Брат Пит - става, но не бих го гледал отново на 3Д :no: Тая работа с зомбита и 3Д ми идва в повече :banghead:
Вместо да разпускам аз бях на тръни :mhihi: Очаквах да ме захапят :mhihi:
Филма ми напомня малко Аз героят с Уил Смит....

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 11 Юли 2013, 9:41

Olympus Has Fallen

не мога, ще се разплача от умиление просто :bgflag:
Що по-добре не си направят едно министерство на пропагандата и да спрат да карат Холивуд да правят тъпотии като тази :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Юли 2013, 7:35

Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава :mhihi:
Друго нещо ми направи счепетление че освен че някъде има най-дългата самолетна писта в света,джипчето мерцедес дето се върза са самолета и го подигаше,видя се че кардан няма...тея хора как караха така без колата да има кардан не ми е ясно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 12 Юли 2013, 7:55

Е.Димитров написа:Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава :mhihi:
Друго нещо ми направи счепетление че освен че някъде има най-дългата самолетна писта в света,джипчето мерцедес дето се върза са самолета и го подигаше,видя се че кардан няма...тея хора как караха така без колата да има кардан не ми е ясно :mhihi:

Ти тоша го зарежи, ама това ако не се лъжа трябваше да е военно летище. Нали се сещате че такиша филми просто няма, оставят ги да се дигнат и после им помагат да кацнат с две ракети. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Юли 2013, 18:48

Е.Димитров написа:Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава :mhihi:

А не ти ли направи впечатление , че определиха високообортния пронизващ писък на карта на лошия като ... "специфичен звук , вероятно е дизел " :banghead: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 12 Юли 2013, 19:55

Zapa написа:Olympus Has Fallen

не мога, ще се разплача от умиление просто :bgflag:
Що по-добре не си направят едно министерство на пропагандата и да спрат да карат Холивуд да правят тъпотии като тази :banghead:

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 12 Юли 2013, 21:39

acho.rs написа:

А не ти ли направи впечатление , че определиха високообортния пронизващ писък на карта на лошия като ... "специфичен звук , вероятно е дизел " :banghead: :banghead: :banghead:

Е добре де, защо се излагаш ,като очевидно не си разбрал? То е ясно, че имат предвид Вин Дизел какво знаеш ти :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата