М43 губи антифриз
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
М43 губи антифриз
Здравейте колеги. Сутринта долях 3 пръста антифриз до чертата KALT/COLD, притесних се, че го изгаря и то с "апетит", очаквах да е гарнитура, не бях доливал антифриз от януари
Маслото си е с обичайният цвят, не прави капки по щеката ...да е много рядко, нормално си е. Нямам майонеза по щеката. Мотора е М43. Помислих си, че го вкарва в маслото и ходих за анализ на картерните газове в Бош сервиза, резултатите са добри, антифриза не ми го гори. Проблем обаче явно има, антифриз ми се губи и то не от вчера.
На снимката се вижда къде сълзи, долу встрани на мотора. То като пипна там и ми лепнат пръстите, от това си правя извод, че е антифриз. Видях го чак като си бях вече пред нас. Сега какво следва?
Някой имал ли е такъв проблем? Имам комшия с оРел, посъветва ме да си го карам така БМВ-енцето и да не ходя по майстори 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- patlaka
- Потребител
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: 335D coupe
- Детайли за колата: 204hp седан
Re: М43 губи антифриз
Огледай си радиотора и разширителното казанче да не има пукнатини на един приятел така беше и губеше по малко антифриз.Успех 

Който учи ще сполучи,а който лъже и краде ще кара BMW
patlaka написа:Огледай си радиотора и разширителното казанче да не има пукнатини на един приятел така беше и губеше по малко антифриз.Успех
Радиатора и казанчето са добре, гледахме ги вчера.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Еми щом казваш , че антифриза и е по предната част на ангренажния капак (поне там си снимал) .... тогава теча е или от термостата (било от уплътнението м/у термостата и главата , или пластмасовото тяло на термостата се е спукало - пука се точно от вътрешната страна на "сгъвката" ) , или водната помпа ти е изпуснала (ако е тя ще се виждат пръски от двете страни по ланжероните ) ...
4 мнения
• Страница 1 от 1