Сервиз

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Сервиз

Мнение от rasim » 13 Сеп 2006, 17:52

Моля да ми предложите някъв сервиз в плд където работят най добре и да имат оригинални части за БМВ , защото до сега отивах в М Кар обаче не съм изобщо доволен !! казаха ми че в Nice Car работи ли хубаво и в пенев ? вие как мислите

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Re: Сервиз

Мнение от ICE » 13 Сеп 2006, 17:54

rasim написа:...вие как мислите

Мислим че темата ти не е за тук! :mhihi:

ПП. Иначе като ти гледам профила - гр.Хасково, не мога да ти предложа нищо. Сори мама... :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 13 Сеп 2006, 18:09

За Nice Car нямам идея а в Пенев познавам няколко човека ( това не е реклама) от сервиза и мисля, че им е добре работата там.
Ако искаш подробности, на лични, да не пълним форума ;)
Очакваме мнения за Nice Car :idea:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 13 Сеп 2006, 22:10

Найси Кар (или нанайси както ги наричам аз) добре работят, преди 2-3 седмици бях там за един уж голям проблем, ама това е друга тема. Направи ми впечатление, че като отидох да си я взимам дори ми я бяха измили и лъснали перфектно. Пък и горе долу тънко работят :D
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rasim » 14 Сеп 2006, 0:35

а тия найси с оригинални 4асти на бмв ли работят ???? в пенев съм отиал и от там съм доволен да , но трябва предварително да им се обадя да поръчват части :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 14 Сеп 2006, 0:51

Ми оторизиран сервиз на БМВ са, пък и като пътуваш по асеновградско няма как да не видиш търкалото на БМВ на стената им - метър и нещо сигурно ги има в диаметър. Обаче от друга страна и втора ръка части казаха че имат (ЕКУ в частност) поне за нас простосмъртните с Е36-ците. Към твоя шестак не знам какво ще бъде отношението, ама за питане ДДС още няма, така че като имаш път натам се отбий. Другото което ми направи впечатление е, че с охота си казва колко ще струва ПРЕДИ да ти захапят колата. Бе 'арни хора са, с кеф си дадох парите. :mhihi:
---

Назад към Сервизно обслужване на БМВ