Сервиз
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Сервиз
Моля да ми предложите някъв сервиз в плд където работят най добре и да имат оригинални части за БМВ , защото до сега отивах в М Кар обаче не съм изобщо доволен !! казаха ми че в Nice Car работи ли хубаво и в пенев ? вие как мислите
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Сервиз
rasim написа:...вие как мислите
Мислим че темата ти не е за тук!

ПП. Иначе като ти гледам профила - гр.Хасково, не мога да ти предложа нищо. Сори мама...

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
За Nice Car нямам идея а в Пенев познавам няколко човека ( това не е реклама) от сервиза и мисля, че им е добре работата там.
Ако искаш подробности, на лични, да не пълним форума
Очакваме мнения за Nice Car
Ако искаш подробности, на лични, да не пълним форума

Очакваме мнения за Nice Car

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Найси Кар (или нанайси както ги наричам аз) добре работят, преди 2-3 седмици бях там за един уж голям проблем, ама това е друга тема. Направи ми впечатление, че като отидох да си я взимам дори ми я бяха измили и лъснали перфектно. Пък и горе долу тънко работят 

---
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Ми оторизиран сервиз на БМВ са, пък и като пътуваш по асеновградско няма как да не видиш търкалото на БМВ на стената им - метър и нещо сигурно ги има в диаметър. Обаче от друга страна и втора ръка части казаха че имат (ЕКУ в частност) поне за нас простосмъртните с Е36-ците. Към твоя шестак не знам какво ще бъде отношението, ама за питане ДДС още няма, така че като имаш път натам се отбий. Другото което ми направи впечатление е, че с охота си казва колко ще струва ПРЕДИ да ти захапят колата. Бе 'арни хора са, с кеф си дадох парите. 

---
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ