Премахване на катализатори м60б40

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Re: Премахване на катализатори м60б40

Мнение от ljubo72 » 01 Юни 2013, 8:32

Колеги знаете ли аз моите два ги дадох на колегата от форума дето изкупува такива и ми даде супер цена от 440 лв, но аз съжалявам,защото много люти отзад сега. Иначе никаква разлика.моят съвет е ако ме са ви наложителни тези парички не ги махаите. Аз дори сега когато вкарам някоя седмица и се оглеждам за читави но търговията надделява.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 01 Юни 2013, 9:05

Не го правих заради паричките, а променям доста неща отдолу и експерементирам .И влагам пари .А защо да не взема за нещо което струва 400 лева ,400 лева ,а не 250 .това е нормално.
Двете крайни гърнета съм ги сменил с резонансни,махнал съм катализаторите (като че ли колата се отпуши от към вървене ,а и за 15 години сметай колко ти вършат работа катализаторите ,почти нищо).
Сега звука е доволно як,но колата я взех вчера още я развозвам ,и после ще реша дали ще продължа натам или до тука е добре .
Доста плътен звук и мощен вади сега до към 2 000 оборота ,натам си намалява .
vvvvv

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Мнение от ljubo72 » 01 Юни 2013, 16:49

BMW M5 super написа:Не го правих заради паричките, а променям доста неща отдолу и експерементирам .И влагам пари .А защо да не взема за нещо което струва 400 лева ,400 лева ,а не 250 .това е нормално.
Двете крайни гърнета съм ги сменил с резонансни,махнал съм катализаторите (като че ли колата се отпуши от към вървене ,а и за 15 години сметай колко ти вършат работа катализаторите ,почти нищо).
Сега звука е доволно як,но колата я взех вчера още я развозвам ,и после ще реша дали ще продължа натам или до тука е добре .
Доста плътен звук и мощен вади сега до към 2 000 оборота ,натам си намалява .

направи едно клипче за звука.ако е удобно разбира се
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 06 Юни 2013, 11:46

vvvvv

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 08 Юни 2013, 20:08

На дълъг път обаче колеги прекалено много ми бучи .
Сега смятам да оставя прави тръби от началото до края. тоест махам и средното гърне , обаче на задните си връщам оригианлите ,да видим какво ще стане
в момента от 1000- до 2500 оборотоа звука е мега як но първите 20 минути после омръзва ,чак глава боли.
vvvvv

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Юни 2013, 21:35

Дълго време съм карал с пробито задно гърне, и от там знам че старите мотори са си гласовити :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мисълта ми е, че тая работа с бръмченето наистина си омръзва и като цяло не виждам смисъл премиум лимузина, да бръмчи като американски мъсъл.
Просто философията на едното и другото е съвсем различна.
С това мнение не мисля да ангажирам никого, просто смятам че тези коли трябва да са тихи, но до толкова, че да се усеща спортния дух (звук) когато десния крак натежи. :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 09 Юни 2013, 0:31

cod-cdbp написа:Дълго време съм карал с пробито задно гърне, и от там знам че старите мотори са си гласовити :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мисълта ми е, че тая работа с бръмченето наистина си омръзва и като цяло не виждам смисъл премиум лимузина, да бръмчи като американски мъсъл.
Просто философията на едното и другото е съвсем различна.
С това мнение не мисля да ангажирам никого, просто смятам че тези коли трябва да са тихи, но до толкова, че да се усеща спортния дух (звук) когато десния крак натежи. :twisted:

:yes: :yes: :yes:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 09 Юни 2013, 9:23

тука мотора така е конструиран ,че да е тих .Не е този модел на бмв за тази работа .Докато на една С8 -ца с генерация беше доста по плътен и приятен звука и на дълъг път не натоварваше въобще .
vvvvv

Предишна

Назад към Е38