Въпрос за тонколонки и салон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Въпрос за тонколонки и салон
Колеги да ви питам нещо набързо, на задните врати в горната част има мрежичка като за колонки обаче под мрежичката няма колонки. Да знае някой дали има пуснати кабели до там или трябва да си окабелявам че мисля да запълня дупките там. Благодаря предварително.
И още един въпрос малко настрани от темата за тонколоните. Колата е с кожен салон и на места около вратите особено самата кожа издава доста кофти звуци като скърцане е. Пробвах да я намажа с препарат за кожа но освен че се лъсна малко друг ефект нямаше ако някой има подобен проблем да сподели моля.
И още един въпрос малко настрани от темата за тонколоните. Колата е с кожен салон и на места около вратите особено самата кожа издава доста кофти звуци като скърцане е. Пробвах да я намажа с препарат за кожа но освен че се лъсна малко друг ефект нямаше ако някой има подобен проблем да сподели моля.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
За вратите които скърцат е писано в темата [Детски болести при Е39 ... и за каращите дизел!!!] 

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Четох го това за вратите, ама не мисля че е от тях, а от седалките, там където се допират с вратите. А за тонколонките някой ако може да помогне.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
За седалките оправия няма, просто няма кожен салон който да не скърца.
За говорителите и на мен ми е интересно да разбера.
За говорителите и на мен ми е интересно да разбера.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
доколкото знам има кабели прекарани към задните колонки по default. Колонки отзад има когато колата има HIFI система като екстра.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
На Салама уникалната Е34-ка в гр.Несебър имала същия проблем със скърцане на кожата в движение,но от момчето разбрах ,че е била третирана с някакъв препарат и от тогава каза,че се е разкърцала отвратително.Имаме автомобил с кожен салон в супер състояние и скърцане няма никакво
Трябва много да се внимава с избора на препарати за третиране и подхранване на салона за да се избегнат отрицателни емоции в движение
Най-добре е препаратите да са на основата на растително масло
Направило ми е впечатление,че стари ,опънати от годините и слънце+студ кожи се държат по този гаден начин.Пробвай с химическо почистване и след това някакъв мазен препарат
Георги Пенчев

Георги Пенчев
6 мнения
• Страница 1 от 1