Киномания
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Киномания
Честно казано действително можеше да е малко по динамично. Немога да разбера защо толко го разводянват при положение ,че доколкото знам в книгите има материал за поне 10 сезона. А и честно казано малко се загубих в това кой на кой е син от коя фамилия на кой е братчед и на кой ше става балдъза.
Но въпреки това чакам всеки епизод с интерес, и въпреки изброените косури не се сещам за нещо подобно на тоя сериал, толкова мащабно и различно като история.
Но въпреки това чакам всеки епизод с интерес, и въпреки изброените косури не се сещам за нещо подобно на тоя сериал, толкова мащабно и различно като история.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Petrolhead
- Потребител
-
Ако бяхте прочели книгите, нямаше да пишете подобни коментари
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Снощи гледах Die hard 5 - по тъп,скучен,безидеен филм,скоро не бях гледал...
Единственото хубаво бяха 7-ците отначалото доакто не ги взривиха и тъпата реклама на Г класа..останалото пъълна боза - но какво ли да очаквам от безсмътния Маклейн
Единственото хубаво бяха 7-ците отначалото доакто не ги взривиха и тъпата реклама на Г класа..останалото пъълна боза - но какво ли да очаквам от безсмътния Маклейн

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Приятно сериалче от типа на "Двама мъже и половина"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
TNT написа:Толкова много неща могат коренно да променят развитието... от 2 сезона насам
Мани ако знаете кво ви очаква натам ,няма така да говорите

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
chucky написа:TNT написа:Толкова много неща могат коренно да променят развитието... от 2 сезона насам
Мани ако знаете кво ви очаква натам ,няма така да говоритеБез дългите диалози ,нищо няма да се разбере от предстоящите неща ,още повече ,че не могат да представят мислите, както във книгите
То аз тва го слушам от 3 години

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
acho.rs написа:chucky написа:TNT написа:Толкова много неща могат коренно да променят развитието... от 2 сезона насам
Мани ако знаете кво ви очаква натам ,няма така да говоритеБез дългите диалози ,нищо няма да се разбере от предстоящите неща ,още повече ,че не могат да представят мислите, както във книгите
То аз тва го слушам от 3 годиниИ защо един филм трябва да е 1:1 книга - по-тъпо нещо няма . Двете изкуства ползват различни инструменти за въздействие . Това което е описано като мисли, актьорите трябва да го пресъздадат с добра игра . И най-вече - един филм трябва да е наслада за окото (по различен начин). . . А отделно в 3те сезона сценария даде предостатъчно опции за действие . . .
А ти ако знаеш ,колко се различават книгите и филма

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
за тези, на които им се гледа някакво екшънче да препоръчам поредицата за Johan Falk. Около 10тина(или повече) игрални филма са и са доста интересни. Шведски е, но има бг субтитри. Главния герой е един полицай от елитните служби(GSI).
Иначе в различните филми се случват какви ли не неща - сделки с наркотици, пране на пари, разни имигранти или чужди криминално проявени, които се появяват в Швеция и т.н. Има яко престрелки и преследвания. Тук там има и BMW-та даже. Абе ще се зарибите гаранция
Много реален филм бих казал и мисля, че си заслужава. По междудругото, шведите продължават да работят по заснемането на нови епизоди(ако мога да ги нарека епизоди, понеже не са пряко свързани).
Иначе в различните филми се случват какви ли не неща - сделки с наркотици, пране на пари, разни имигранти или чужди криминално проявени, които се появяват в Швеция и т.н. Има яко престрелки и преследвания. Тук там има и BMW-та даже. Абе ще се зарибите гаранция

Много реален филм бих казал и мисля, че си заслужава. По междудругото, шведите продължават да работят по заснемането на нови епизоди(ако мога да ги нарека епизоди, понеже не са пряко свързани).

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Няколко сериала ,които препоръчвам :
Елементарно - http://www.imdb.com/title/tt2191671/?ref_=sr_1
Ханнибал - http://www.imdb.com/title/tt2243973/?ref_=sr_1
Калифорнийски разврат/Секс до дупка /Californication http://www.imdb.com/title/tt0904208/?ref_=sr_1
The Big Bang Theory http://www.imdb.com/title/tt0898266/?ref_=sr_2
Елементарно - http://www.imdb.com/title/tt2191671/?ref_=sr_1
Ханнибал - http://www.imdb.com/title/tt2243973/?ref_=sr_1
Калифорнийски разврат/Секс до дупка /Californication http://www.imdb.com/title/tt0904208/?ref_=sr_1
The Big Bang Theory http://www.imdb.com/title/tt0898266/?ref_=sr_2
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Колеги аз гледах в събота бързи и яростни-6. става за гледане но има много фантастика...нооо са вкарали и бмв-та
накрая в последните 10 сек. се появява и Джеисън Стейтъм със заявка че ще участва в следващата серия..

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
The Sopranos - мафиотски комедиен сериал , есента изгледах сезоните на един дъх и сега го почвам отново 

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
armani78 написа:Колеги аз гледах в събота бързи и яростни-6. става за гледане но има много фантастика...нооо са вкарали и бмв-танакрая в последните 10 сек. се появява и Джеисън Стейтъм със заявка че ще участва в следващата серия..
Дам в началото имаше Е60 , а в края в сцената с танка имаше Е36 coupe

Oo (|||)(|||) oO
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
На мен много ми хареса Бръзи и яростни!!! Дадоха доста добра заявка за следващия филм с Джейсън Стейтъм
Само че най ми беше интересно тоя самолет 5 часа не може да излети
и сйответно толкова дълга писта.....

Само че най ми беше интересно тоя самолет 5 часа не може да излети