Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Киномания

Мнение от TNT » 14 Май 2013, 22:14

Толкова много неща могат коренно да променят развитието... от 2 сезона насам :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 14 Май 2013, 22:20

Честно казано действително можеше да е малко по динамично. Немога да разбера защо толко го разводянват при положение ,че доколкото знам в книгите има материал за поне 10 сезона. А и честно казано малко се загубих в това кой на кой е син от коя фамилия на кой е братчед и на кой ше става балдъза.

Но въпреки това чакам всеки епизод с интерес, и въпреки изброените косури не се сещам за нещо подобно на тоя сериал, толкова мащабно и различно като история.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Май 2013, 0:31

В новия епизод пак нищо :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 15 Май 2013, 7:43

Ако бяхте прочели книгите, нямаше да пишете подобни коментари

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 15 Май 2013, 9:01

Снощи гледах Die hard 5 - по тъп,скучен,безидеен филм,скоро не бях гледал...
Единственото хубаво бяха 7-ците отначалото доакто не ги взривиха и тъпата реклама на Г класа..останалото пъълна боза - но какво ли да очаквам от безсмътния Маклейн :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 15 Май 2013, 9:20

Приятно сериалче от типа на "Двама мъже и половина"

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 15 Май 2013, 22:36

TNT написа:Толкова много неща могат коренно да променят развитието... от 2 сезона насам :mhihi:

Мани ако знаете кво ви очаква натам ,няма така да говорите :mhihi: Без дългите диалози ,нищо няма да се разбере от предстоящите неща ,още повече ,че не могат да представят мислите, както във книгите :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Май 2013, 20:37

chucky написа:
TNT написа:Толкова много неща могат коренно да променят развитието... от 2 сезона насам :mhihi:

Мани ако знаете кво ви очаква натам ,няма така да говорите :mhihi: Без дългите диалози ,нищо няма да се разбере от предстоящите неща ,още повече ,че не могат да представят мислите, както във книгите :yes:

То аз тва го слушам от 3 години :mhihi: И защо един филм трябва да е 1:1 книга - по-тъпо нещо няма . Двете изкуства ползват различни инструменти за въздействие . Това което е описано като мисли, актьорите трябва да го пресъздадат с добра игра . И най-вече - един филм трябва да е наслада за окото (по различен начин). . . А отделно в 3те сезона сценария даде предостатъчно опции за действие . . .

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 16 Май 2013, 22:15

acho.rs написа:
chucky написа:

То аз тва го слушам от 3 години :mhihi: И защо един филм трябва да е 1:1 книга - по-тъпо нещо няма . Двете изкуства ползват различни инструменти за въздействие . Това което е описано като мисли, актьорите трябва да го пресъздадат с добра игра . И най-вече - един филм трябва да е наслада за окото (по различен начин). . . А отделно в 3те сезона сценария даде предостатъчно опции за действие . . .

А ти ако знаеш ,колко се различават книгите и филма :mhihi: А и за мен това е един много добър сериал и не се сещам за някой в неговата категория :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 28 Май 2013, 1:02

за тези, на които им се гледа някакво екшънче да препоръчам поредицата за Johan Falk. Около 10тина(или повече) игрални филма са и са доста интересни. Шведски е, но има бг субтитри. Главния герой е един полицай от елитните служби(GSI).

Иначе в различните филми се случват какви ли не неща - сделки с наркотици, пране на пари, разни имигранти или чужди криминално проявени, които се появяват в Швеция и т.н. Има яко престрелки и преследвания. Тук там има и BMW-та даже. Абе ще се зарибите гаранция :lol:

Много реален филм бих казал и мисля, че си заслужава. По междудругото, шведите продължават да работят по заснемането на нови епизоди(ако мога да ги нарека епизоди, понеже не са пряко свързани).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 28 Май 2013, 10:13

Няколко сериала ,които препоръчвам :
Елементарно - http://www.imdb.com/title/tt2191671/?ref_=sr_1
Ханнибал - http://www.imdb.com/title/tt2243973/?ref_=sr_1
Калифорнийски разврат/Секс до дупка /Californication http://www.imdb.com/title/tt0904208/?ref_=sr_1
The Big Bang Theory http://www.imdb.com/title/tt0898266/?ref_=sr_2
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 28 Май 2013, 19:20

Колеги аз гледах в събота бързи и яростни-6. става за гледане но има много фантастика...нооо са вкарали и бмв-та ;) накрая в последните 10 сек. се появява и Джеисън Стейтъм със заявка че ще участва в следващата серия..

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 28 Май 2013, 20:07

The Sopranos - мафиотски комедиен сериал , есента изгледах сезоните на един дъх и сега го почвам отново :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 28 Май 2013, 20:29

armani78 написа:Колеги аз гледах в събота бързи и яростни-6. става за гледане но има много фантастика...нооо са вкарали и бмв-та ;) накрая в последните 10 сек. се появява и Джеисън Стейтъм със заявка че ще участва в следващата серия..

Дам в началото имаше Е60 , а в края в сцената с танка имаше Е36 coupe :)
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Май 2013, 8:23

На мен много ми хареса Бръзи и яростни!!! Дадоха доста добра заявка за следващия филм с Джейсън Стейтъм :angel: :angel:
Само че най ми беше интересно тоя самолет 5 часа не може да излети :mhihi: и сйответно толкова дълга писта.....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата