СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от zafirovp » 11 Апр 2013, 22:45

Наистина ли мислите, че с приказки по форумите ще се промени нещо? Аз примерно си обикалям пеша из паркинга и като ме хванат бесните си правя кефа на булеварда, стига да няма други коли около мен. И аз искам да пиля гуми пред 200 човека, но просто там не е мястото за това. Стига сте говорили за това паркиране, мисля че е ясно, който където си иска може да паркира, въпреки че е желателно да е по модели. Убедих се, че организаторите се опитват да има ред, но не карат насила хората да паркират по модели. И на мен ми стана кеф като видях е46ците как са се наредили като по конец. Тъпото е, че аз съм с комопакт и като спра до 10 седана и развалям целия ред (погледнато отзад) :paranoid: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 11 Апр 2013, 22:46

randity написа:И кое по-точно му е сложното, че има хора, които редят и изобщо, кое е сложното в това колите да са наредени по модели ? Нещо не те разбирам явно.

Не ме разбираш, защото се обръща внимание на далеч неважни неща и се пренебрегват важните.
Човешко, твърде човешко.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 12 Апр 2013, 0:50

абе фараоне...я излез от библията и погледни през прозореца...

Боби, Стоянски...помислете да сложим някоя фадрома до стълба да спрат изгъзиците на превъзбудените м'няци, че всички ще берат ядове покрай манята. :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 12 Апр 2013, 11:21

Мого лесно покрай стълба могат да се струпат пазарските колички на пикадилито и айде :mhihi: .
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 13 Апр 2013, 0:27

BMW сбирката е сряда вечер така ли? Това което се случва през всички останали дни, главно петък и събота какво е? Просто хора които се събират да гледат сеир и да въртят гуми ли? Без да е определена сбирка на определен абтомобилен клуб?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zafirovp » 13 Апр 2013, 1:40

Да, точно. В сряда е по-прилично. Един, двама пилят гуми и полицията идва. Има някакъв ред и е добро място за на по лафче.
В петък е мазало. Днес поне 50 човека се бяха качили на покрива на пикадили, поне 20 коли се въртяха(и два москвича). Точно бяха измили булеварда и всичко беше хлъзгаво. Две коли изтърбушиха съединителите, а един колега въртя по джанти. Полицията изобщо не ни притесняваше.

Затова дайте в сряда по прилично, пък в петък който иска да се лигави да идва.

Потребител
Аватар

Мнение от Ivaylo_Goranov » 13 Апр 2013, 22:46

Червения баварец и бавареца без капак правят уникално шоу, и май имаше едно бяло BMW , нали тази вечер 13.04.2013 ?

По неофициална информация тази вечер на паркинга е имало цивилен голф 2-ка с камера правеща записи за полицията ...
Представяте ли , началника на РПУ 2-ро стои в офиса си, яде семки, пие кока-кола и гледа червения баварец.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 14 Апр 2013, 22:16

Искам снимки, видео и всякакви материали.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zafirovp » 15 Апр 2013, 0:14

Е тоя голф да не е бил на покрива? Няма какво да снима, понеже около стълбовете винаги има доста народ. Само на булеварда да не се скрият с камера, че става лошо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 15 Апр 2013, 9:11

Просто ще направят пешеходните пътеки задигнати и ще осакатят цялата улица
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 318 IS Coupe
Мечтае да кара: ///M

Мнение от alexbmw3 » 15 Апр 2013, 13:16

Или да монтират още една камера, която да е по-близо до BAUHAUS. Не трябва да има такива изяви на седмичните сбирки каквито си има попринцип на 202-ра

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 e91 320d 163 hp
Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR

Мнение от Damyan_Staykov » 17 Апр 2013, 9:22

Приятели, мисля тази вечер да дойда на ОМВ на България.Не можах да прочета всички мнения, та въпросът ми е дали е още там и събирате ли се хора ? За първи път идвам, простете ако се обаждам неподготвен, но съм си неподготвен :))
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 17 Апр 2013, 9:50

Damyan_Staykov написа:Приятели, мисля тази вечер да дойда на ОМВ на България.Не можах да прочета всички мнения, та въпросът ми е дали е още там и събирате ли се хора ? За първи път идвам, простете ако се обаждам неподготвен, но съм си неподготвен :))

Колега, сбирката е в кв.Надежда на ул.202, магазин Bauhaus. от 20:00ч. :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 e91 320d 163 hp
Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR

Мнение от Damyan_Staykov » 17 Апр 2013, 10:21

randity написа:
Damyan_Staykov написа:Приятели, мисля тази вечер да дойда на ОМВ на България.Не можах да прочета всички мнения, та въпросът ми е дали е още там и събирате ли се хора ? За първи път идвам, простете ако се обаждам неподготвен, но съм си неподготвен :))

БЛАГОДАРСКО! Добре, че попитах за всеки случай, че щях да си кибича сам :mhihi:

До довечера, колеги. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 17 Апр 2013, 10:56

randity написа:

В леека грешка си ;)
Сбирката в сряда не се е променила и си е на омв-то за южните райони.
В последно време не е много постоянна...през по-топлите дни се събираме повечко хора, но и сега с 2-3 телефона се събираме 6-7 души.
Така че ако колегата има желание да ми драсне едно лично и ще му дам повече подробности :yes:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг