СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
Наистина ли мислите, че с приказки по форумите ще се промени нещо? Аз примерно си обикалям пеша из паркинга и като ме хванат бесните си правя кефа на булеварда, стига да няма други коли около мен. И аз искам да пиля гуми пред 200 човека, но просто там не е мястото за това. Стига сте говорили за това паркиране, мисля че е ясно, който където си иска може да паркира, въпреки че е желателно да е по модели. Убедих се, че организаторите се опитват да има ред, но не карат насила хората да паркират по модели. И на мен ми стана кеф като видях е46ците как са се наредили като по конец. Тъпото е, че аз съм с комопакт и като спра до 10 седана и развалям целия ред (погледнато отзад)
.

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
randity написа:И кое по-точно му е сложното, че има хора, които редят и изобщо, кое е сложното в това колите да са наредени по модели ? Нещо не те разбирам явно.
Не ме разбираш, защото се обръща внимание на далеч неважни неща и се пренебрегват важните.
Човешко, твърде човешко.

абе фараоне...я излез от библията и погледни през прозореца...
Боби, Стоянски...помислете да сложим някоя фадрома до стълба да спрат изгъзиците на превъзбудените м'няци, че всички ще берат ядове покрай манята.
Боби, Стоянски...помислете да сложим някоя фадрома до стълба да спрат изгъзиците на превъзбудените м'няци, че всички ще берат ядове покрай манята.

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

Мого лесно покрай стълба могат да се струпат пазарските колички на пикадилито и айде
.

- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
BMW сбирката е сряда вечер така ли? Това което се случва през всички останали дни, главно петък и събота какво е? Просто хора които се събират да гледат сеир и да въртят гуми ли? Без да е определена сбирка на определен абтомобилен клуб?
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
Да, точно. В сряда е по-прилично. Един, двама пилят гуми и полицията идва. Има някакъв ред и е добро място за на по лафче.
В петък е мазало. Днес поне 50 човека се бяха качили на покрива на пикадили, поне 20 коли се въртяха(и два москвича). Точно бяха измили булеварда и всичко беше хлъзгаво. Две коли изтърбушиха съединителите, а един колега въртя по джанти. Полицията изобщо не ни притесняваше.
Затова дайте в сряда по прилично, пък в петък който иска да се лигави да идва.
В петък е мазало. Днес поне 50 човека се бяха качили на покрива на пикадили, поне 20 коли се въртяха(и два москвича). Точно бяха измили булеварда и всичко беше хлъзгаво. Две коли изтърбушиха съединителите, а един колега въртя по джанти. Полицията изобщо не ни притесняваше.
Затова дайте в сряда по прилично, пък в петък който иска да се лигави да идва.
- Ivaylo_Goranov
- Потребител
-
Червения баварец и бавареца без капак правят уникално шоу, и май имаше едно бяло BMW , нали тази вечер 13.04.2013 ?
По неофициална информация тази вечер на паркинга е имало цивилен голф 2-ка с камера правеща записи за полицията ...
Представяте ли , началника на РПУ 2-ро стои в офиса си, яде семки, пие кока-кола и гледа червения баварец.
По неофициална информация тази вечер на паркинга е имало цивилен голф 2-ка с камера правеща записи за полицията ...
Представяте ли , началника на РПУ 2-ро стои в офиса си, яде семки, пие кока-кола и гледа червения баварец.
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
Е тоя голф да не е бил на покрива? Няма какво да снима, понеже около стълбовете винаги има доста народ. Само на булеварда да не се скрият с камера, че става лошо.
Просто ще направят пешеходните пътеки задигнати и ще осакатят цялата улица

- alexbmw3
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318 IS Coupe
- Мечтае да кара: ///M
Или да монтират още една камера, която да е по-близо до BAUHAUS. Не трябва да има такива изяви на седмичните сбирки каквито си има попринцип на 202-ра
- Damyan_Staykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 e91 320d 163 hp
- Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR
Приятели, мисля тази вечер да дойда на ОМВ на България.Не можах да прочета всички мнения, та въпросът ми е дали е още там и събирате ли се хора ? За първи път идвам, простете ако се обаждам неподготвен, но съм си неподготвен
)

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Damyan_Staykov написа:Приятели, мисля тази вечер да дойда на ОМВ на България.Не можах да прочета всички мнения, та въпросът ми е дали е още там и събирате ли се хора ? За първи път идвам, простете ако се обаждам неподготвен, но съм си неподготвен)
Колега, сбирката е в кв.Надежда на ул.202, магазин Bauhaus. от 20:00ч.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Damyan_Staykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 e91 320d 163 hp
- Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR
randity написа:Damyan_Staykov написа:Приятели, мисля тази вечер да дойда на ОМВ на България.Не можах да прочета всички мнения, та въпросът ми е дали е още там и събирате ли се хора ? За първи път идвам, простете ако се обаждам неподготвен, но съм си неподготвен)
БЛАГОДАРСКО! Добре, че попитах за всеки случай, че щях да си кибича сам

До довечера, колеги.

randity написа:Damyan_Staykov написа:Приятели, мисля тази вечер да дойда на ОМВ на България.Не можах да прочета всички мнения, та въпросът ми е дали е още там и събирате ли се хора ? За първи път идвам, простете ако се обаждам неподготвен, но съм си неподготвен)
В леека грешка си

Сбирката в сряда не се е променила и си е на омв-то за южните райони.
В последно време не е много постоянна...през по-топлите дни се събираме повечко хора, но и сега с 2-3 телефона се събираме 6-7 души.
Така че ако колегата има желание да ми драсне едно лично и ще му дам повече подробности

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс