СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
Добре,че познавах малко хора и че имах навигация да се прибера 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

Явор написа:Добре,че познавах малко хора и че имах навигация да се прибера
Добре, че на тръгване изчезна за шейс... ШЕСТ секунди

А тоз хладилник с М-пакет 18-ка викат била, а
 А тоз хладилник с М-пакет 18-ка викат била, а   Май никой не я снимал, като гледам...
 Май никой не я снимал, като гледам...  МНОООГО й отива
 МНОООГО й отива   

А иначе обявявам това за снимка на вечерта

Ето още, мои и и на Цецко, неговите са по-готините

http://apassionata.snimka.bg/automobile ... -04.742760
- IceManTBG
- Потребител
- 

- Кара: e36 m50b25
Супер!! Дано продължат тези събирания още дълго  

Изложих се снощи яко точно като опела ама газ нестава нещо не направих нищо следващия път ще пробвам пак   

- Shadowed
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Ако собственика на колата, снимана по-долу има нещо против снимката, свалям я веднага! 

93/365 - Crazy stuff by Bmw Spirit, on Flickr

93/365 - Crazy stuff by Bmw Spirit, on Flickr
- rve
- ///Мтусиаст
- 

- Кара: ///М3 и още нещо
Надали ще има нещо против, даже сигурно ще ти е благодарен. Ако все пак се свържеш с него го питай дали знае друго подобно място за сбирката, защото нещо ми подсказва, че след снощи и на Баухаус няма да се задържат нещата... 

- Shadowed
- младши ентусиаст
- 

rve написа:Надали ще има нещо против, даже сигурно ще ти е благодарен. Ако все пак се свържеш с него го питай дали знае друго подобно място за сбирката, защото нещо ми подсказва, че след снощи и на Баухаус няма да се задържат нещата...
+1. Имаше малко криви изпълнения.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

На мен ми омръзна на повтаряме едно и също като некви латерни: МОЛЯ, въздържайте се от показване на "свръх уменията" си на ПАРКИНГА! 
За тези, които още не са разбрали или не знаят, нямаме някакво официално разрешение за сбирка ТАМ! Паркинга е обществен, най-вероятно частен. Въпрос на време е и неизбежно собствениците му на писнат, асфалта около стълбовете е на гъ* вече... Ако се продължи в тая насока, като снощи, полицията няма да ни остави ей така...Особено ако се намесят собственици на магазини и пр...
Не ми се обяснява на новопръкналите се фенове какво се случва като има такива изпълнения нон-стоп, какво се случваше преди години на Дружба, на Бояна, проверки, актове, двигатели, записване на номера, справки, заяжданици, дрегери, репортажи и пр, ще ми се някой от по-старите да вземе да разкаже как го ядяха хора, които не са си мърдали колите...
Ето ви мнение на колеги от обсъждане в групата във фейса:
Димитър Дойчинов: Принципно е така аз съм бил на няколко сбирки , на които са идвали по 4-5 патрулки и затварят входа и изхода и нищо не правят и като си тръгнеш минаваш през тях и дрегер , справка, проверка, заяждане и актове . Всичко беше заради 2 коли , другите го изядоха. Както казва Бойка ако има такива неща , нека да са към края на сбирката. За да не се получи края на сбирката , първите 5 минути след като си дошъл...
Tsvetan Tsekov: Абе да издрифтиш някой и друг завой окей, ама да седиш и да циклиш с бърнаути и донъти не става...най-малкото правиш настилката на гъз и трябва някой да я чисти след теб...изобщо не би ми било кеф да си вляза в паркинга, дето съм инвестирал една торба пари да го направя и да е целия в гуми и масло...и да е поожулен някой друг стълб или някой да е минал през тия малките дървенца засадените...ся, готино е да изпързаляш един-два завоя, както примерно някои колеги на влизане или излизане, ама цяла вечер няк'ви коли да чертаят е прекалено...
Та хайде, другата сряда от входа напрао на плаца, и нека дрАфтът започне още в 20.00ч. Още при първата сбирка на Бояна при малоумното въртене на 36-цата насред околовръстното думите на един от създателите на форума бяха:
 Още при първата сбирка на Бояна при малоумното въртене на 36-цата насред околовръстното думите на един от създателите на форума бяха:   ето заради такива нещо ни гонят отвсякъде и не ни искат никъде!
 ето заради такива нещо ни гонят отвсякъде и не ни искат никъде!
Замислете се малко, подгони ли ни полицията сериозно, вярвайте ми място няма си намерим за сбирки, нон-стоп ще се заяждат, проверено неколкократно в годините, ама кой да слуша...
Аз лично повече няма да пиша в тая връзка... Хубава вечер

За тези, които още не са разбрали или не знаят, нямаме някакво официално разрешение за сбирка ТАМ! Паркинга е обществен, най-вероятно частен. Въпрос на време е и неизбежно собствениците му на писнат, асфалта около стълбовете е на гъ* вече... Ако се продължи в тая насока, като снощи, полицията няма да ни остави ей така...Особено ако се намесят собственици на магазини и пр...
Не ми се обяснява на новопръкналите се фенове какво се случва като има такива изпълнения нон-стоп, какво се случваше преди години на Дружба, на Бояна, проверки, актове, двигатели, записване на номера, справки, заяжданици, дрегери, репортажи и пр, ще ми се някой от по-старите да вземе да разкаже как го ядяха хора, които не са си мърдали колите...
Ето ви мнение на колеги от обсъждане в групата във фейса:
Димитър Дойчинов: Принципно е така аз съм бил на няколко сбирки , на които са идвали по 4-5 патрулки и затварят входа и изхода и нищо не правят и като си тръгнеш минаваш през тях и дрегер , справка, проверка, заяждане и актове . Всичко беше заради 2 коли , другите го изядоха. Както казва Бойка ако има такива неща , нека да са към края на сбирката. За да не се получи края на сбирката , първите 5 минути след като си дошъл...
Tsvetan Tsekov: Абе да издрифтиш някой и друг завой окей, ама да седиш и да циклиш с бърнаути и донъти не става...най-малкото правиш настилката на гъз и трябва някой да я чисти след теб...изобщо не би ми било кеф да си вляза в паркинга, дето съм инвестирал една торба пари да го направя и да е целия в гуми и масло...и да е поожулен някой друг стълб или някой да е минал през тия малките дървенца засадените...ся, готино е да изпързаляш един-два завоя, както примерно някои колеги на влизане или излизане, ама цяла вечер няк'ви коли да чертаят е прекалено...
Та хайде, другата сряда от входа напрао на плаца, и нека дрАфтът започне още в 20.00ч.
 Още при първата сбирка на Бояна при малоумното въртене на 36-цата насред околовръстното думите на един от създателите на форума бяха:
 Още при първата сбирка на Бояна при малоумното въртене на 36-цата насред околовръстното думите на един от създателите на форума бяха:   ето заради такива нещо ни гонят отвсякъде и не ни искат никъде!
 ето заради такива нещо ни гонят отвсякъде и не ни искат никъде!Замислете се малко, подгони ли ни полицията сериозно, вярвайте ми място няма си намерим за сбирки, нон-стоп ще се заяждат, проверено неколкократно в годините, ама кой да слуша...
Аз лично повече няма да пиша в тая връзка... Хубава вечер

- Shadowed
- младши ентусиаст
- 

Aз ще напиша и моята гледна точка. Това ми е първото посещение на тези сбирки въобще, въпреки че съм от 3-4 годинки във форума. И мисля, че ще ми е последната  Готина идея, но простотията идва в повече.
 Готина идея, но простотията идва в повече.

Готина идея, но простотията идва в повече.
 Готина идея, но простотията идва в повече.Re: СОФИЯ - седмични сбирки
BREICHEV написа:Изложих се снощи яко точно като опела ама газ нестава нещо не направих нищо следващия път ще пробвам пак

разбрахме те какво искаш да кажеш... но се въздържай човек
   разбрахме те какво искаш да кажеш... но се въздържай човек   

Последна промяна Savy на 05 Апр 2013, 15:43, променена общо 1 път

- Wolfen
- старши ентусиаст
- 

- Кара: само по празници
Еми един средно интелигентен човек с глава на раменете вместо тиква ще се сети сам, че не е редно да се правят такива неща точно там поради вече изброените причини! 
Ама то не бе писане, повтаряне, молби ... и пак ще се намери някой як пичага с яката тройка да стърже по асфалта. Същата работа и с навлеците с другите марки бангии.

Ама то не бе писане, повтаряне, молби ... и пак ще се намери някой як пичага с яката тройка да стърже по асфалта. Същата работа и с навлеците с другите марки бангии.