СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
Добре,че познавах малко хора и че имах навигация да се прибера 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Явор написа:Добре,че познавах малко хора и че имах навигация да се прибера
Добре, че на тръгване изчезна за шейс... ШЕСТ секунди

А иначе обявявам това за снимка на вечерта

Ето още, мои и и на Цецко, неговите са по-готините

http://apassionata.snimka.bg/automobile ... -04.742760
- IceManTBG
- Потребител
-
- Кара: e36 m50b25
Супер!! Дано продължат тези събирания още дълго 

Изложих се снощи яко точно като опела ама газ нестава нещо не направих нищо следващия път ще пробвам пак

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Ако собственика на колата, снимана по-долу има нещо против снимката, свалям я веднага!

93/365 - Crazy stuff by Bmw Spirit, on Flickr

93/365 - Crazy stuff by Bmw Spirit, on Flickr
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Надали ще има нещо против, даже сигурно ще ти е благодарен. Ако все пак се свържеш с него го питай дали знае друго подобно място за сбирката, защото нещо ми подсказва, че след снощи и на Баухаус няма да се задържат нещата... 

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
rve написа:Надали ще има нещо против, даже сигурно ще ти е благодарен. Ако все пак се свържеш с него го питай дали знае друго подобно място за сбирката, защото нещо ми подсказва, че след снощи и на Баухаус няма да се задържат нещата...
+1. Имаше малко криви изпълнения.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
На мен ми омръзна на повтаряме едно и също като некви латерни: МОЛЯ, въздържайте се от показване на "свръх уменията" си на ПАРКИНГА!
За тези, които още не са разбрали или не знаят, нямаме някакво официално разрешение за сбирка ТАМ! Паркинга е обществен, най-вероятно частен. Въпрос на време е и неизбежно собствениците му на писнат, асфалта около стълбовете е на гъ* вече... Ако се продължи в тая насока, като снощи, полицията няма да ни остави ей така...Особено ако се намесят собственици на магазини и пр...
Не ми се обяснява на новопръкналите се фенове какво се случва като има такива изпълнения нон-стоп, какво се случваше преди години на Дружба, на Бояна, проверки, актове, двигатели, записване на номера, справки, заяжданици, дрегери, репортажи и пр, ще ми се някой от по-старите да вземе да разкаже как го ядяха хора, които не са си мърдали колите...
Ето ви мнение на колеги от обсъждане в групата във фейса:
Димитър Дойчинов: Принципно е така аз съм бил на няколко сбирки , на които са идвали по 4-5 патрулки и затварят входа и изхода и нищо не правят и като си тръгнеш минаваш през тях и дрегер , справка, проверка, заяждане и актове . Всичко беше заради 2 коли , другите го изядоха. Както казва Бойка ако има такива неща , нека да са към края на сбирката. За да не се получи края на сбирката , първите 5 минути след като си дошъл...
Tsvetan Tsekov: Абе да издрифтиш някой и друг завой окей, ама да седиш и да циклиш с бърнаути и донъти не става...най-малкото правиш настилката на гъз и трябва някой да я чисти след теб...изобщо не би ми било кеф да си вляза в паркинга, дето съм инвестирал една торба пари да го направя и да е целия в гуми и масло...и да е поожулен някой друг стълб или някой да е минал през тия малките дървенца засадените...ся, готино е да изпързаляш един-два завоя, както примерно някои колеги на влизане или излизане, ама цяла вечер няк'ви коли да чертаят е прекалено...
Та хайде, другата сряда от входа напрао на плаца, и нека дрАфтът започне още в 20.00ч.
Още при първата сбирка на Бояна при малоумното въртене на 36-цата насред околовръстното думите на един от създателите на форума бяха:
ето заради такива нещо ни гонят отвсякъде и не ни искат никъде!
Замислете се малко, подгони ли ни полицията сериозно, вярвайте ми място няма си намерим за сбирки, нон-стоп ще се заяждат, проверено неколкократно в годините, ама кой да слуша...
Аз лично повече няма да пиша в тая връзка... Хубава вечер
За тези, които още не са разбрали или не знаят, нямаме някакво официално разрешение за сбирка ТАМ! Паркинга е обществен, най-вероятно частен. Въпрос на време е и неизбежно собствениците му на писнат, асфалта около стълбовете е на гъ* вече... Ако се продължи в тая насока, като снощи, полицията няма да ни остави ей така...Особено ако се намесят собственици на магазини и пр...
Не ми се обяснява на новопръкналите се фенове какво се случва като има такива изпълнения нон-стоп, какво се случваше преди години на Дружба, на Бояна, проверки, актове, двигатели, записване на номера, справки, заяжданици, дрегери, репортажи и пр, ще ми се някой от по-старите да вземе да разкаже как го ядяха хора, които не са си мърдали колите...
Ето ви мнение на колеги от обсъждане в групата във фейса:
Димитър Дойчинов: Принципно е така аз съм бил на няколко сбирки , на които са идвали по 4-5 патрулки и затварят входа и изхода и нищо не правят и като си тръгнеш минаваш през тях и дрегер , справка, проверка, заяждане и актове . Всичко беше заради 2 коли , другите го изядоха. Както казва Бойка ако има такива неща , нека да са към края на сбирката. За да не се получи края на сбирката , първите 5 минути след като си дошъл...
Tsvetan Tsekov: Абе да издрифтиш някой и друг завой окей, ама да седиш и да циклиш с бърнаути и донъти не става...най-малкото правиш настилката на гъз и трябва някой да я чисти след теб...изобщо не би ми било кеф да си вляза в паркинга, дето съм инвестирал една торба пари да го направя и да е целия в гуми и масло...и да е поожулен някой друг стълб или някой да е минал през тия малките дървенца засадените...ся, готино е да изпързаляш един-два завоя, както примерно някои колеги на влизане или излизане, ама цяла вечер няк'ви коли да чертаят е прекалено...
Та хайде, другата сряда от входа напрао на плаца, и нека дрАфтът започне още в 20.00ч.

Замислете се малко, подгони ли ни полицията сериозно, вярвайте ми място няма си намерим за сбирки, нон-стоп ще се заяждат, проверено неколкократно в годините, ама кой да слуша...
Аз лично повече няма да пиша в тая връзка... Хубава вечер

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
Aз ще напиша и моята гледна точка. Това ми е първото посещение на тези сбирки въобще, въпреки че съм от 3-4 годинки във форума. И мисля, че ще ми е последната
Готина идея, но простотията идва в повече.

BREICHEV написа:Изложих се снощи яко точно като опела ама газ нестава нещо не направих нищо следващия път ще пробвам пак![]()
![]()
![]()

Последна промяна Savy на 05 Апр 2013, 14:43, променена общо 1 път
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Еми един средно интелигентен човек с глава на раменете вместо тиква ще се сети сам, че не е редно да се правят такива неща точно там поради вече изброените причини!
Ама то не бе писане, повтаряне, молби ... и пак ще се намери някой як пичага с яката тройка да стърже по асфалта. Същата работа и с навлеците с другите марки бангии.
Ама то не бе писане, повтаряне, молби ... и пак ще се намери някой як пичага с яката тройка да стърже по асфалта. Същата работа и с навлеците с другите марки бангии.