Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
yavor20V написа:Аспартам имат дъвките,чУкни гугъл и глей кво става..
Тик таците не го съдържат... Най-вероятно съдържат нещо друго де,ама още не е станало явно
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
Ясно...

Ето малко интересно инфо по повод аспартама , незнам до колко е вярно но все пак:
Продукти на българския пазар, които съдържат АСПАРТАМ или Е951:
1.. Coca-Cola Light;
2. Газирана вода „Горна Баня“ със свеж дъх на лимон;
3. Mентови дражета „Fisherman´s Friends„;
4. Дъвки „Orbit„;
5. Дражета и дъвки „Mentos„;
6. Разтворими напитки „Танг“ и „Степ„;
7. Дражета, бонбони и дъвки „Winterfresh„;
8. Диетични вафли „Стокси“. Производител “Стокси” ООД гр. Стара Загора. (в коментарите под статията има и снимка, благодарим!)
9. Бонбони „Orbit Drops„;
10. Coca-Cola Blak;
11. Бонбони за гърло „Propolki“/“Прополки“;
12. Лимонада Мания;
13. Напиткa Дерби;
14. Енергийна напитка Pitbull;
15. Енергийна напитка Bulldog;
16. Плодова напитка „Party“;
17. Дъвки „Витаголд“ / „Vitagold“;
18. Боза „Бомакс“;
19. Кока кола към суб-марката на Billa – Clever;
20. Лекарствен препарат (перорален разтвор) VOLTFAST;
21. Детски мултивитамини „Марсианци“;
22. Пепси кола лайт, Pepsi Cola light;
23. Плодова напитка „COSTA“ с вкус на касис;
24. Серия газирани напитки лайт (light) на Флорина (Florina):
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Аха... а кофтито е ,че в кво ли ги няма тия "Е-та" ,а те докарват рак и инфаркти,и кво ли още не!!? 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
vlad0 написа:ElizabetS написа:Аз пак да се наместя с въпрос, тази седмица съм си записала час за вега тест и анализ на тялото за изготвяне на хранителен режим. Започнах тренировки с инструктор, като ми предлага изготвяне и на хр. режим, но не мога да си дам логично обяснение как ще го изготви без да съм си направила теста и анализа, а само по това което кажа , че ям като цяло и инструктора не вярвал на такъв тип изследвания. Някак си супер несериозно ми звучи, ще ми кажете ли вашето мнение? Благодаря Ви предварително!
Аз съм ходил на такова и са страшни шарлатаниНекви тоци, некви глупости... Не си разграждал това, не си разграждал онова. Прочети за ВМ-НВХ за 1 час и намери/гледай видео-тата на Милко от spidersport: lichentrenior.com примерно при Гала, за да почнеш да навлизаш в материята.
Вега Теста - мега смотаната история. Самия апарат нищо не ти помага, измерва и казва!
Особено и идеята, че на някой им препоръчват шоколади, пържени картофи и кола, защото ги разграждали, трябва да ти говори доста за този тип тестове.
Преди години и аз си бях правил прословутия вега тест. Тогава още вярвах на разните шарлатании и не си правих труд да чета повече и да се образовам. На мен ми показа, че най-добре разграждам цигари, кока-кола и агнешко

- yavor20V
-
-
Каква е разликата между сурови и печени ядки?
Аве,вие какъв хляб ядете,колко и въобще по колко ядете? Аз ям много малко , обаче е ония ден си правих телешко варено и с една купа от него мога да изям и две хлебчета от тия от Билла, продълговатите , ебати!!?
Аве,вие какъв хляб ядете,колко и въобще по колко ядете? Аз ям много малко , обаче е ония ден си правих телешко варено и с една купа от него мога да изям и две хлебчета от тия от Билла, продълговатите , ебати!!?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
бял ляп не ям от поне осем лазарника..
хляб от около две..
по Коледа обаче уент хорс ту дъ ривър с баници и прочиЯ
хляб от около две..
по Коледа обаче уент хорс ту дъ ривър с баници и прочиЯ

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
От 8 години в къщи хляб не се яде(че като имаме гости,често се излагаме без хляб за тях
)...само през януари се изкушихме на два три пати със сандвичи на тоста(пълнозрнест лЕб) докато беше бременна жена ми и се хапваше.че и аз покрай нея
Ама след това ми ставаше много тежко,а хапвах само по два сандвича...

- Vantage
- Потребител
-
- Кара: ..
- Мечтае да кара: M, M, M, M.....
Преди бях пристрастен към хляба- на ядене поне 4-5 филии си заминаваха, франзели и кво ли още не... От 10 месеца съм го спрял и въобще не ми липсва- даже се чудя как съм ял хляб. Покрай него и други глезотии спрях(въглехидрати основно
) и олекнах с 20 кг, мазнините отстъпиха място на мускулите, разбрах че и аз имам преса
... абе с две думи чувствам се и изглеждам много по-добре.
Е, и аз от време на време не отказвам малко домашна баница- то си е грехота човек да не хапне малко.

Е, и аз от време на време не отказвам малко домашна баница- то си е грехота човек да не хапне малко.

...there is no replacement for displacement...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Прекаленият светец и богу не е драг
Няма смисъл човек да се лишава от всичко, но е много важно да гледа какво яде. Качеството на храната е на първо място. За съжаление е все по-трудно, почти невъзможно да си набавяме истинска храна.

- yavor20V
-
-
Ами трудно е,близо до работата ми има само кифтаци,пирожки ,баници и шкеНбе чорба :пропадам:
Добре че под мене има хубави плодове,та подкрепям с банани или кивита чат пат
Добре че под мене има хубави плодове,та подкрепям с банани или кивита чат пат
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Някой може ли да даде мнение или инфо ако има опит със това BCAA : http://www.silabg.com/bg/10043-SCIVATIO ... ervs-.html ? Преди взимах 2700 на Universal,но тогава и избора не беше толкова богат ( не че не бях доволен от амините де ),но сега човек трябва да избира от океан от марки и комбинации 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
loadrunner написа:Някой може ли да даде мнение или инфо ако има опит със това BCAA : http://www.silabg.com/bg/10043-SCIVATIO ... ervs-.html ? Преди взимах 2700 на Universal,но тогава и избора не беше толкова богат ( не че не бях доволен от амините де ),но сега човек трябва да избира от океан от марки и комбинации
Може би най-доброто BCAA на пазара днес. Може да пробваш и Modern BCAA, но да знаеш, че трудно се разтварят, иначе пропорциите са по-брутални.
- loadrunner
- Потребител
-
@Jim Е,не може да се каже,че търся някакво зверско съотношение BCAA/mg,но както казах,избора е труден с толкова производители.Пък и ако гледа човек описанията,лошо такова няма да срещне,та остава само личното впечатление на някой ползвал продукта.Благодарско за мнението 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И за мен не е от такова значение съотношения или +/- 2гр протеин на доза. По-важното е марката и продукта за мен! Тези класации не са случайни! Всички протеини били еднакви вече, не знам си кво
Като си взех на Syntrax един път, ебаси ташака се оказа. На един приятел му казах да не си взима и той... След един месец ми писа колко се е прецакал
П.П. BCAA никога не съм взимал, но разгледай и на Primaforce или Optimum Nutrition разфасовките на прах. http://www.silabg.com/bg/12413-PRIMAFOR ... 860g-.html примерно. Иначе Xtend-a си го дават за №1.

П.П. BCAA никога не съм взимал, но разгледай и на Primaforce или Optimum Nutrition разфасовките на прах. http://www.silabg.com/bg/12413-PRIMAFOR ... 860g-.html примерно. Иначе Xtend-a си го дават за №1.

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Аз ползвам почти винаги продуктите на Гаспари и съм много доволен от BCAA-то им + креатин ми действат много добре. Цената е доста добра http://www.silabg.com/bg/8535-GASPARI-BCAA-6000-180-Tabs--.html. A и от аминото им само хубави неща чувам http://www.silabg.com/bg/8225-GASPARI-Aminomax-8000-350-Tabs-.html. 

- loadrunner
- Потребител
-
Аз също погледнах на Гаспари Аминомакс 8000 и имайки предвид разликата в цената,съответно и пренебрежимата разлика от 3 дози повече в опаковка Екстенд,общо взето на тях двете се бях спрял.И в крайна сметка човек все на нещо трябва да се спре.А че работата с добавките е проба-грешка,повече от ясно