Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от xerial » 13 Мар 2013, 10:16

yavor20V написа:Аспартам имат дъвките,чУкни гугъл и глей кво става..
Тик таците не го съдържат... Най-вероятно съдържат нещо друго де,ама още не е станало явно :mhihi:

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

Ясно... :confused:

Ето малко интересно инфо по повод аспартама , незнам до колко е вярно но все пак:

Продукти на българския пазар, които съдържат АСПАРТАМ или Е951:

1.. Coca-Cola Light;
2. Газирана вода „Горна Баня“ със свеж дъх на лимон;
3. Mентови дражета „Fisherman´s Friends„;
4. Дъвки „Orbit„;
5. Дражета и дъвки „Mentos„;
6. Разтворими напитки „Танг“ и „Степ„;
7. Дражета, бонбони и дъвки „Winterfresh„;
8. Диетични вафли „Стокси“. Производител “Стокси” ООД гр. Стара Загора. (в коментарите под статията има и снимка, благодарим!)
9. Бонбони „Orbit Drops„;
10. Coca-Cola Blak;
11. Бонбони за гърло „Propolki“/“Прополки“;
12. Лимонада Мания;
13. Напиткa Дерби;
14. Енергийна напитка Pitbull;
15. Енергийна напитка Bulldog;
16. Плодова напитка „Party“;
17. Дъвки „Витаголд“ / „Vitagold“;
18. Боза „Бомакс“;
19. Кока кола към суб-марката на Billa – Clever;
20. Лекарствен препарат (перорален разтвор) VOLTFAST;
21. Детски мултивитамини „Марсианци“;
22. Пепси кола лайт, Pepsi Cola light;
23. Плодова напитка „COSTA“ с вкус на касис;
24. Серия газирани напитки лайт (light) на Флорина (Florina):
Изображение Изображение

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 13 Мар 2013, 23:32

Аха... а кофтито е ,че в кво ли ги няма тия "Е-та" ,а те докарват рак и инфаркти,и кво ли още не!!? :conf:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 16 Мар 2013, 18:05

vlad0 написа:
ElizabetS написа:Аз пак да се наместя с въпрос, тази седмица съм си записала час за вега тест и анализ на тялото за изготвяне на хранителен режим. Започнах тренировки с инструктор, като ми предлага изготвяне и на хр. режим, но не мога да си дам логично обяснение как ще го изготви без да съм си направила теста и анализа, а само по това което кажа , че ям като цяло и инструктора не вярвал на такъв тип изследвания. Някак си супер несериозно ми звучи, ще ми кажете ли вашето мнение? Благодаря Ви предварително! :)

Аз съм ходил на такова и са страшни шарлатани :mhihi: Некви тоци, некви глупости... Не си разграждал това, не си разграждал онова. Прочети за ВМ-НВХ за 1 час и намери/гледай видео-тата на Милко от spidersport: lichentrenior.com примерно при Гала, за да почнеш да навлизаш в материята.
Вега Теста - мега смотаната история. Самия апарат нищо не ти помага, измерва и казва!

Особено и идеята, че на някой им препоръчват шоколади, пържени картофи и кола, защото ги разграждали :mhihi: , трябва да ти говори доста за този тип тестове.

Преди години и аз си бях правил прословутия вега тест. Тогава още вярвах на разните шарлатании и не си правих труд да чета повече и да се образовам. На мен ми показа, че най-добре разграждам цигари, кока-кола и агнешко :mhihi: Чиста загуба на пари и време. Човек трябва да експериментира и сам да разбере кое е най-добре за тялото му. То обикновено само си казва. Аз също не съм привърженик на нечовешките лишения. Няма нищо лошо да ядеш шоколад чат-пат, стига да е читав. Аз си купувам само черен линд с лешници или тоблерон. Разни боклуци като своге, милка и т.н. не ги и поглеждам. В момента съм на нов режим, в който първата седмица се яде само риба, морски дарове и зеленчуци. За 5 дни съм 2.5 кг. надолу, което не ми се беше случвало досега. Чувствам се супер зареден и енергичен, но пък рибата почвам да я намразвам адски много :mhihi: Учудващо, но това се оказва най-добрия режим за чистене, който съм пробвал досега. След първата седмица си минавам на мазни меса, сурови ядки, масло, яйца и минимум въглехидрати.

Аватар

Мнение от yavor20V » 16 Мар 2013, 23:22

Каква е разликата между сурови и печени ядки?
Аве,вие какъв хляб ядете,колко и въобще по колко ядете? Аз ям много малко , обаче е ония ден си правих телешко варено и с една купа от него мога да изям и две хлебчета от тия от Билла, продълговатите , ебати!!?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Мар 2013, 23:31

бял ляп не ям от поне осем лазарника..
хляб от около две..
по Коледа обаче уент хорс ту дъ ривър с баници и прочиЯ :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 16 Мар 2013, 23:45

От 8 години в къщи хляб не се яде(че като имаме гости,често се излагаме без хляб за тях :mhihi: )...само през януари се изкушихме на два три пати със сандвичи на тоста(пълнозрнест лЕб) докато беше бременна жена ми и се хапваше.че и аз покрай нея :mhihi: Ама след това ми ставаше много тежко,а хапвах само по два сандвича...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 17 Мар 2013, 0:39

Преди бях пристрастен към хляба- на ядене поне 4-5 филии си заминаваха, франзели и кво ли още не... От 10 месеца съм го спрял и въобще не ми липсва- даже се чудя как съм ял хляб. Покрай него и други глезотии спрях(въглехидрати основно :mhihi: ) и олекнах с 20 кг, мазнините отстъпиха място на мускулите, разбрах че и аз имам преса :lol: ... абе с две думи чувствам се и изглеждам много по-добре.
Е, и аз от време на време не отказвам малко домашна баница- то си е грехота човек да не хапне малко. :mhihi:
...there is no replacement for displacement...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 17 Мар 2013, 15:12

Прекаленият светец и богу не е драг :mhihi: Няма смисъл човек да се лишава от всичко, но е много важно да гледа какво яде. Качеството на храната е на първо място. За съжаление е все по-трудно, почти невъзможно да си набавяме истинска храна.

Аватар

Мнение от yavor20V » 17 Мар 2013, 16:53

Ами трудно е,близо до работата ми има само кифтаци,пирожки ,баници и шкеНбе чорба :пропадам:
Добре че под мене има хубави плодове,та подкрепям с банани или кивита чат пат

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 17 Мар 2013, 21:44

Някой може ли да даде мнение или инфо ако има опит със това BCAA : http://www.silabg.com/bg/10043-SCIVATIO ... ervs-.html ? Преди взимах 2700 на Universal,но тогава и избора не беше толкова богат ( не че не бях доволен от амините де ),но сега човек трябва да избира от океан от марки и комбинации :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 17 Мар 2013, 22:32

loadrunner написа:Някой може ли да даде мнение или инфо ако има опит със това BCAA : http://www.silabg.com/bg/10043-SCIVATIO ... ervs-.html ? Преди взимах 2700 на Universal,но тогава и избора не беше толкова богат ( не че не бях доволен от амините де ),но сега човек трябва да избира от океан от марки и комбинации :dunno:

Може би най-доброто BCAA на пазара днес. Може да пробваш и Modern BCAA, но да знаеш, че трудно се разтварят, иначе пропорциите са по-брутални.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от loadrunner » 18 Мар 2013, 17:36

@Jim Е,не може да се каже,че търся някакво зверско съотношение BCAA/mg,но както казах,избора е труден с толкова производители.Пък и ако гледа човек описанията,лошо такова няма да срещне,та остава само личното впечатление на някой ползвал продукта.Благодарско за мнението :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Мар 2013, 18:17

И за мен не е от такова значение съотношения или +/- 2гр протеин на доза. По-важното е марката и продукта за мен! Тези класации не са случайни! Всички протеини били еднакви вече, не знам си кво :mhihi: Като си взех на Syntrax един път, ебаси ташака се оказа. На един приятел му казах да не си взима и той... След един месец ми писа колко се е прецакал :no:

П.П. BCAA никога не съм взимал, но разгледай и на Primaforce или Optimum Nutrition разфасовките на прах. http://www.silabg.com/bg/12413-PRIMAFOR ... 860g-.html примерно. Иначе Xtend-a си го дават за №1.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 18 Мар 2013, 19:24

Аз ползвам почти винаги продуктите на Гаспари и съм много доволен от BCAA-то им + креатин ми действат много добре. Цената е доста добра http://www.silabg.com/bg/8535-GASPARI-BCAA-6000-180-Tabs--.html. A и от аминото им само хубави неща чувам http://www.silabg.com/bg/8225-GASPARI-Aminomax-8000-350-Tabs-.html. ;)
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Потребител
Аватар

Мнение от loadrunner » 18 Мар 2013, 19:52

Аз също погледнах на Гаспари Аминомакс 8000 и имайки предвид разликата в цената,съответно и пренебрежимата разлика от 3 дози повече в опаковка Екстенд,общо взето на тях двете се бях спрял.И в крайна сметка човек все на нещо трябва да се спре.А че работата с добавките е проба-грешка,повече от ясно :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата