Историята на една Жигула

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Историята на една Жигула

Мнение от Doc » 01 Сеп 2006, 0:10

Здравейте, пичове и дами.Досега не съм писал във форума, защото съм нов, но това е без значение.

Та случи ми се следната случка преди около 4 години.........

Аз съм студент в Благоевград :) ( да поясня тогава съм втори курс ), познавам някоя и друга кака, :mhihi: :mhihi: но не това е най-важното.Да си дойдем на думата – Обажда ми се една мацка, която бях освежил :uups: преди няколко дена, че е пристигнала в града.А аз вместо да съм на лекции или да се мотая с обилното количество жени в този доста интересен и в същото време банален град, аз се забавлявах с моята Жигулка.Просто се забавлявах как върти дупето по завойчетата и не се притеснявах да я притискам до край за да покаже на какво е “способна” :shock: .Лека скоба ( ВАЗ 2101 1979г. 1200 куб.)
След бурна вечер и много голямо количество алкохол в резервоара на моята личност ( 1.5 л Ракия (домашна) и безброй водки и шотове през нощта ) на сутринта :help: главата ми беше пот леглото.Ставам от леглото а мозъка ми на Айрян .Мацето вика :
- Пиле хайде на по бира
- Едвам ме нави :mhihi:
Отиваме пиеме по 4-5 бири и палиме Жиголето . С нас беше и нейна позната, която за първи път виждам.
Както си карам аз доволно на трета с 40 км/ч и тъпата овца казва нещо от сорта:
- Абе много се дразня като се возя в такава кола :evil: И аз от там
- Кво?
И една предавка на долу и гаааааз колкото може :twisted: ( а знам, че след 200 м има ченгета).Мисълта надделява и отпускам педала.Ама куката чула че се “гърча” и ме спира. Ама аз пердето ми е вече на коленете и пак гааааз на горе.Викам си : “тия толкова ги мързи, че няма и да се качат в колата. Аз поемам по една улица “Вардар” ( като планината) ....е същото.Наклон около 65 – 70 градуса. Аз на втора мъча Жижи.А тая зад мене вика : “май има полиция зад нас?” Аз гледам в огледалото и какво “май” ушевите зад мене се набирад с по усъвършенствания брат на Жигата Лада 2105 :help: .
Еми какво да се прави викам “извинявай...... и първа ......трудно влиза ама...... съдба.
Следва лош десен а аз съм супер неопитен все още .... пробвам само със спирачка ама не става, малко ръчна (добре че работи)........... като за новобранец се зачита. А аз целия вир вода като кола на авто-мивка, куките зад мене.После следва същата улица само , че спускане.Там децата си играят и аз почвам да се моля да не искочи някой пъргав малчуган , че тогава лошо. Аз съм най- малко със 100, а има и завои.Капчица пот в окото ...... дете – гаааз минавам преди него а куките спирачки. Продължавам и ги дърпам малко . Вече съм във по-оживени улици и намалявам на 90.Карам по някви преки и ХОП куките пак зад мене. Мама му млада. На къде сега :help: ?
И тъпата мисъл ми идва в главата. Да бягам по главен път щото съм бърз нали?
А пътя ? В ремонт DAMN работници навсякъде.Вече не карам кола – вече съм на гигантски слалом – Алберто Томба – приятно ми е .

А забравих за жените при мен. Ни дума ни стон.
Както си карам с 90 на втора (постижение за мойта ЖИЖИ) май ми се е отворил багажника, защото ме бяха “подпирали” отзад.И нищо не се вижда щото съм без странични огледала.А бе като кон с капаци си бях.До тук добре а сега на къде? Идва трафик.Еми на право си викам. Една Омега ми прави засечка и аз в бордюра , а той ГОЛЯМ и колата се хвърля във въздуха, до най-близкото дърво със страничен удар в задната греда. Аз сам жив тия двете също. А сега какво? Отварям вратата и…….. гаааз на цвичките…………

Ако ви е харесало мога да довърша историята, ако ЗДРАВЕ да е.

П.С. Извинявам се, че е толкова подробна, но това е част от моят не чак толкова вълнуващ живот.

С уважение : Васил Иванов
Последна промяна Doc на 01 Сеп 2006, 10:03, променена общо 1 път
Live by the gun
Die by the gun

Потребител
Аватар

Мнение от EsSsIiI » 01 Сеп 2006, 0:20

( 1.5 л Ракия (домашна) и безброй водки и шотове през нощта ).Тая домашна ракийка нещо не ти действа а ? :) мн. си здрав :) ти 1.5 литра ракия знаеш ли кво е :) пиеш и неможеш да станеш от мястото си 2 дена... а иначе :) случката нзн дали е истина но все едно няккъв филм разпраяш :roll: с ръчна в остър завой с 100 мале мале :) тая кола не и ли паднаха частите по пътя :)

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 01 Сеп 2006, 0:23

Брат в острия завой съм с не повече от 50, все пак говориме за ВАЗ.И това е след изкачването направо на равно.
А за алкохола това е за др. тема и др. форум :lol:
Live by the gun
Die by the gun

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 01 Сеп 2006, 0:25

А колкото до историята е напълно реална и с множество последствия за мен :( .
Live by the gun
Die by the gun

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 01 Сеп 2006, 0:50

Гъзар :mhihi: Смени дилъра бе пубертет!

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 01 Сеп 2006, 1:00

Митко 91 първо не съм пубер, и второ няма смисъл да сменям дилъра, защото нямам такъв.

П.С. На който не му се вижда реална историята - просто да не пуска тъпи коментари ;)
Live by the gun
Die by the gun

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Сеп 2006, 1:13

Е трябва да има чат все някъде... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А сега сериозно.
На мен ми беше увлекателно. Ако нямаш истински преживавания поне имаш дар слово. С това не искам да кажа че историята ти не е истинска. Гледам сега караш XC90 (дано да не е само виртуално) от което съдя че последствията не са били чак толкова тежки.
Поправи ме ако греша...
Поздрави.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 01 Сеп 2006, 1:22

Doc написа:Митко 91 първо не съм пубер, и второ няма смисъл да сменям дилъра, защото нямам такъв.

П.С. На който не му се вижда реална историята - просто да не пуска тъпи коментари ;)

Бе то да са те гонили куките хубаво както и да е... ма ти литър и половина домашна ракия помирисвал ли си изобщо и как така ги вкара след тва тия водки шотове бири, само антифриз май не си пил още...тва ми беше мисълта за нереалното. Не се обиждай ма аз си пия редовно, а с повече от половин литър ракия трудно се справям...ти може и да си по стабилен ма некак си...литър и половина...ваще знаят ли?!?!? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 01 Сеп 2006, 1:48

Така.... първо отговарям за последствията

1. 1 година без книжка
2. Баща ми не ми проговори един месец
3. За майка ми да не говориме :lol: ........ Само пилежи на главата

Колкото за алкохола
Митко 91 тогава съм бил на 20 и повярвай ми 1.5 л ракия и след това др. работи не са били проблем

П.С. А за Volvoto .......... е да сега нещата са доста по - добре ;)
Live by the gun
Die by the gun

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Сеп 2006, 1:56

Mitko19 написа:ма ти литър и половина домашна ракия помирисвал ли си изобщо и как така ги вкара след тва тия водки шотове бири

:shock: Т'ва дори и аз не го мога за една вечер! 1.5л дом. ракия + водки + шотове + бири си е сериозно количество. По принцип е възможно да се погълне, но трябва да си доста държалив и да не лягаш два дни. За толкова време може да се изпие без да припаднеш на масата ;) Друг е въпроса какъв е бил градусът на ракията. Ако е била някоя шльокавица с процентно съдържание на алкохол колкото на вишнев сироп може и два литра да изпиеш ;) Айде със здраве и наздраве :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 01 Сеп 2006, 2:15

Пичове за да не намесваме повече пиенето (щото ми е болна тема) напесал съм го, за да знаете колко ми е бело трудно сутринта.

Колкото до бирите дето ги включвате в сметката, те бяха за закуска .......след като се събудих.

А ракията си беше съвсем нормална дамашнярка около 60 градуса.
Live by the gun
Die by the gun

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 01 Сеп 2006, 2:19

Doc написа:А ракията си беше съвсем нормална дамашнярка около 60 градуса.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
1.5 литра 60 градусова домашна ракия .... и ти си вярваш?! :lol:
Абе а аз друг въпрос имам, тва докато спа след ракията ли го сънува или май верно трябва смениш дилъра ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Doc » 01 Сеп 2006, 2:40

San4o

При кого искаш да те заведа при тези с които пих, или при ченгетата , които ме гониха?
Live by the gun
Die by the gun

т-т-т-тузар
Аватар

Re: Историята на една Жигула

Мнение от GaD » 01 Сеп 2006, 4:12

Doc написа: Отварям вратата и…….. гаааз на цвичките…………

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Боже какво прави алкохола...

А колкото до другите, сега дали е било 1.5 литра или 1 литър или 500 милилитра....има ли значение..в тез неща всеки увеличава малко :) както със жените и повечето мъжки глупости .... ;)

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 01 Сеп 2006, 6:38

Doc написа:...1.5 литра...нормална дамашнярка около 60 градуса...

Това си е като да изпиеш литър чист спирт.
Абе пич, ако това е вярно тогава как си успял да влезаш в Жигата?
По груби сметки за да останеш в съзнание след това количество трябва да тежиш около 380-400кг и да имаш 12-13 литра кръв
Другия вариант е да си с ненормален метаболизъм и да не усвояваш алкохола като останалите хора.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Следваща

Назад към Страхотни истории