Историята на една Жигула
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Историята на една Жигула
Здравейте, пичове и дами.Досега не съм писал във форума, защото съм нов, но това е без значение.
Та случи ми се следната случка преди около 4 години.........
Аз съм студент в Благоевград
( да поясня тогава съм втори курс ), познавам някоя и друга кака,
но не това е най-важното.Да си дойдем на думата – Обажда ми се една мацка, която бях освежил
преди няколко дена, че е пристигнала в града.А аз вместо да съм на лекции или да се мотая с обилното количество жени в този доста интересен и в същото време банален град, аз се забавлявах с моята Жигулка.Просто се забавлявах как върти дупето по завойчетата и не се притеснявах да я притискам до край за да покаже на какво е “способна”
.Лека скоба ( ВАЗ 2101 1979г. 1200 куб.)
След бурна вечер и много голямо количество алкохол в резервоара на моята личност ( 1.5 л Ракия (домашна) и безброй водки и шотове през нощта ) на сутринта
главата ми беше пот леглото.Ставам от леглото а мозъка ми на Айрян .Мацето вика :
- Пиле хайде на по бира
- Едвам ме нави
Отиваме пиеме по 4-5 бири и палиме Жиголето . С нас беше и нейна позната, която за първи път виждам.
Както си карам аз доволно на трета с 40 км/ч и тъпата овца казва нещо от сорта:
- Абе много се дразня като се возя в такава кола
И аз от там
- Кво?
И една предавка на долу и гаааааз колкото може
( а знам, че след 200 м има ченгета).Мисълта надделява и отпускам педала.Ама куката чула че се “гърча” и ме спира. Ама аз пердето ми е вече на коленете и пак гааааз на горе.Викам си : “тия толкова ги мързи, че няма и да се качат в колата. Аз поемам по една улица “Вардар” ( като планината) ....е същото.Наклон около 65 – 70 градуса. Аз на втора мъча Жижи.А тая зад мене вика : “май има полиция зад нас?” Аз гледам в огледалото и какво “май” ушевите зад мене се набирад с по усъвършенствания брат на Жигата Лада 2105
.
Еми какво да се прави викам “извинявай...... и първа ......трудно влиза ама...... съдба.
Следва лош десен а аз съм супер неопитен все още .... пробвам само със спирачка ама не става, малко ръчна (добре че работи)........... като за новобранец се зачита. А аз целия вир вода като кола на авто-мивка, куките зад мене.После следва същата улица само , че спускане.Там децата си играят и аз почвам да се моля да не искочи някой пъргав малчуган , че тогава лошо. Аз съм най- малко със 100, а има и завои.Капчица пот в окото ...... дете – гаааз минавам преди него а куките спирачки. Продължавам и ги дърпам малко . Вече съм във по-оживени улици и намалявам на 90.Карам по някви преки и ХОП куките пак зад мене. Мама му млада. На къде сега
?
И тъпата мисъл ми идва в главата. Да бягам по главен път щото съм бърз нали?
А пътя ? В ремонт DAMN работници навсякъде.Вече не карам кола – вече съм на гигантски слалом – Алберто Томба – приятно ми е .
А забравих за жените при мен. Ни дума ни стон.
Както си карам с 90 на втора (постижение за мойта ЖИЖИ) май ми се е отворил багажника, защото ме бяха “подпирали” отзад.И нищо не се вижда щото съм без странични огледала.А бе като кон с капаци си бях.До тук добре а сега на къде? Идва трафик.Еми на право си викам. Една Омега ми прави засечка и аз в бордюра , а той ГОЛЯМ и колата се хвърля във въздуха, до най-близкото дърво със страничен удар в задната греда. Аз сам жив тия двете също. А сега какво? Отварям вратата и…….. гаааз на цвичките…………
Ако ви е харесало мога да довърша историята, ако ЗДРАВЕ да е.
П.С. Извинявам се, че е толкова подробна, но това е част от моят не чак толкова вълнуващ живот.
С уважение : Васил Иванов
Та случи ми се следната случка преди около 4 години.........
Аз съм студент в Благоевград

След бурна вечер и много голямо количество алкохол в резервоара на моята личност ( 1.5 л Ракия (домашна) и безброй водки и шотове през нощта ) на сутринта

- Пиле хайде на по бира
- Едвам ме нави

Отиваме пиеме по 4-5 бири и палиме Жиголето . С нас беше и нейна позната, която за първи път виждам.
Както си карам аз доволно на трета с 40 км/ч и тъпата овца казва нещо от сорта:
- Абе много се дразня като се возя в такава кола

- Кво?
И една предавка на долу и гаааааз колкото може

Еми какво да се прави викам “извинявай...... и първа ......трудно влиза ама...... съдба.
Следва лош десен а аз съм супер неопитен все още .... пробвам само със спирачка ама не става, малко ръчна (добре че работи)........... като за новобранец се зачита. А аз целия вир вода като кола на авто-мивка, куките зад мене.После следва същата улица само , че спускане.Там децата си играят и аз почвам да се моля да не искочи някой пъргав малчуган , че тогава лошо. Аз съм най- малко със 100, а има и завои.Капчица пот в окото ...... дете – гаааз минавам преди него а куките спирачки. Продължавам и ги дърпам малко . Вече съм във по-оживени улици и намалявам на 90.Карам по някви преки и ХОП куките пак зад мене. Мама му млада. На къде сега

И тъпата мисъл ми идва в главата. Да бягам по главен път щото съм бърз нали?
А пътя ? В ремонт DAMN работници навсякъде.Вече не карам кола – вече съм на гигантски слалом – Алберто Томба – приятно ми е .
А забравих за жените при мен. Ни дума ни стон.
Както си карам с 90 на втора (постижение за мойта ЖИЖИ) май ми се е отворил багажника, защото ме бяха “подпирали” отзад.И нищо не се вижда щото съм без странични огледала.А бе като кон с капаци си бях.До тук добре а сега на къде? Идва трафик.Еми на право си викам. Една Омега ми прави засечка и аз в бордюра , а той ГОЛЯМ и колата се хвърля във въздуха, до най-близкото дърво със страничен удар в задната греда. Аз сам жив тия двете също. А сега какво? Отварям вратата и…….. гаааз на цвичките…………
Ако ви е харесало мога да довърша историята, ако ЗДРАВЕ да е.
П.С. Извинявам се, че е толкова подробна, но това е част от моят не чак толкова вълнуващ живот.
С уважение : Васил Иванов
Последна промяна Doc на 01 Сеп 2006, 10:03, променена общо 1 път
Live by the gun
Die by the gun
Die by the gun
( 1.5 л Ракия (домашна) и безброй водки и шотове през нощта ).Тая домашна ракийка нещо не ти действа а ?
мн. си здрав
ти 1.5 литра ракия знаеш ли кво е
пиеш и неможеш да станеш от мястото си 2 дена... а иначе
случката нзн дали е истина но все едно няккъв филм разпраяш
с ръчна в остър завой с 100 мале мале
тая кола не и ли паднаха частите по пътя 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Е трябва да има чат все някъде...
А сега сериозно.
На мен ми беше увлекателно. Ако нямаш истински преживавания поне имаш дар слово. С това не искам да кажа че историята ти не е истинска. Гледам сега караш XC90 (дано да не е само виртуално) от което съдя че последствията не са били чак толкова тежки.
Поправи ме ако греша...
Поздрави.

А сега сериозно.
На мен ми беше увлекателно. Ако нямаш истински преживавания поне имаш дар слово. С това не искам да кажа че историята ти не е истинска. Гледам сега караш XC90 (дано да не е само виртуално) от което съдя че последствията не са били чак толкова тежки.
Поправи ме ако греша...
Поздрави.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Doc написа:Митко 91 първо не съм пубер, и второ няма смисъл да сменям дилъра, защото нямам такъв.
П.С. На който не му се вижда реална историята - просто да не пуска тъпи коментари
Бе то да са те гонили куките хубаво както и да е... ма ти литър и половина домашна ракия помирисвал ли си изобщо и как така ги вкара след тва тия водки шотове бири, само антифриз май не си пил още...тва ми беше мисълта за нереалното. Не се обиждай ма аз си пия редовно, а с повече от половин литър ракия трудно се справям...ти може и да си по стабилен ма некак си...литър и половина...ваще знаят ли?!?!?

Така.... първо отговарям за последствията
1. 1 година без книжка
2. Баща ми не ми проговори един месец
3. За майка ми да не говориме
........ Само пилежи на главата
Колкото за алкохола
Митко 91 тогава съм бил на 20 и повярвай ми 1.5 л ракия и след това др. работи не са били проблем
П.С. А за Volvoto .......... е да сега нещата са доста по - добре
1. 1 година без книжка
2. Баща ми не ми проговори един месец
3. За майка ми да не говориме

Колкото за алкохола
Митко 91 тогава съм бил на 20 и повярвай ми 1.5 л ракия и след това др. работи не са били проблем
П.С. А за Volvoto .......... е да сега нещата са доста по - добре

Live by the gun
Die by the gun
Die by the gun
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Mitko19 написа:ма ти литър и половина домашна ракия помирисвал ли си изобщо и как така ги вкара след тва тия водки шотове бири

Пичове за да не намесваме повече пиенето (щото ми е болна тема) напесал съм го, за да знаете колко ми е бело трудно сутринта.
Колкото до бирите дето ги включвате в сметката, те бяха за закуска .......след като се събудих.
А ракията си беше съвсем нормална дамашнярка около 60 градуса.
Колкото до бирите дето ги включвате в сметката, те бяха за закуска .......след като се събудих.
А ракията си беше съвсем нормална дамашнярка около 60 градуса.
Live by the gun
Die by the gun
Die by the gun
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Doc написа:А ракията си беше съвсем нормална дамашнярка около 60 градуса.

1.5 литра 60 градусова домашна ракия .... и ти си вярваш?!

Абе а аз друг въпрос имам, тва докато спа след ракията ли го сънува или май верно трябва смениш дилъра

Re: Историята на една Жигула
Doc написа: Отварям вратата и…….. гаааз на цвичките…………

Боже какво прави алкохола...
А колкото до другите, сега дали е било 1.5 литра или 1 литър или 500 милилитра....има ли значение..в тез неща всеки увеличава малко

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Doc написа:...1.5 литра...нормална дамашнярка около 60 градуса...
Това си е като да изпиеш литър чист спирт.
Абе пич, ако това е вярно тогава как си успял да влезаш в Жигата?
По груби сметки за да останеш в съзнание след това количество трябва да тежиш около 380-400кг и да имаш 12-13 литра кръв
Другия вариант е да си с ненормален метаболизъм и да не усвояваш алкохола като останалите хора.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4