ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
Модератор: Технически модератори
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Re: ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
Заводско надали - но има тема във форума за подкаран такъв от е39-ка
Жики май го беше правил....ако намеря темата ще сложа линк
оп:
viewtopic.php?f=7&t=180355&hilit=%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD
тука ( ако не и чел колега вече )
Жики май го беше правил....ако намеря темата ще сложа линк

оп:
viewtopic.php?f=7&t=180355&hilit=%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD
тука ( ако не и чел колега вече )
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
byxal написа:Аз имам оборудване за задна броня - греда, лайсни и капачката на куката! 0886 670772
П.п. имам и дясно огледало *(диамантшварц) преди фейса!
Колега имаш ли още тая капачка за куката на задната броня и за седан ли е ?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Имам за подаряване малко дребни пластмаси за е34ка. Частите са прашасали от седене в гараж. Само управлението на климатика е счупено от едната страна и кожата за скоростния лост има 3-4 цепнатини. ето някоя друга снимка(малко са кофти, но толкова може телефончето):

- dani32
- Потребител
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: e34 v10
Здравейте,
таван от Е60 става ли на Е34, колко е по-различен и т.н. Не можах да намеря размерите на двата тавана никъде за да ги сравня. Този който имам от Е60тата много прилича по форма на този който е в колата. Ако някой има някаква информация нека сподели.
Поздрави.
таван от Е60 става ли на Е34, колко е по-различен и т.н. Не можах да намеря размерите на двата тавана никъде за да ги сравня. Този който имам от Е60тата много прилича по форма на този който е в колата. Ако някой има някаква информация нека сподели.
Поздрави.
Ако може съвет , откъде ми идва проблема.
Той е: колата ми "хълца" при подаване рязко на газ без значение дали съм на бензин или на гас. Не го прави винаги. От време на време. Смених свещи с нови по каталог, почистих капачката и палеца. Възможно ли е да са кабели?
Ако да ... Има ли евтин вариант за оправия с кабелите , че нови колкото колата!?!?
Ако има и други евентуални причини бих се радвал да разбера.
Колата е 520и м20 с газов инжекцион.
Event from Iconoclast
Той е: колата ми "хълца" при подаване рязко на газ без значение дали съм на бензин или на гас. Не го прави винаги. От време на време. Смених свещи с нови по каталог, почистих капачката и палеца. Възможно ли е да са кабели?
Ако да ... Има ли евтин вариант за оправия с кабелите , че нови колкото колата!?!?
Ако има и други евентуални причини бих се радвал да разбера.
Колата е 520и м20 с газов инжекцион.
Event from Iconoclast
e34
Колеги интересува ме Маслена помпа от бмв Е34 ще стане ли на бмв е32?!
Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
L.B.Team написа:Колеги интересува ме Маслена помпа от бмв Е34 ще стане ли на бмв е32?!
какви мотори колега?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако мотора започва с м20.... ще стане
ама най вероятно не е такъв.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
моторите са 524ТД е34 и м30б30-б35
Резервоарът от е34 520 ще стане ли на Е34 518 и двете преди фейса?
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
L.B.Team написа:Колеги интересува ме Маслена помпа от бмв Е34 ще стане ли на бмв е32?!
L.B.Team написа:моторите са 524ТД е34 и м30б30-б35
Колега, кАжи честно, да се намираш на приказка ли пишеш в тая тема?
По другия въпрос:
bat_gosho написа:Резервоарът от е34 520 ще стане ли на Е34 518 и двете преди фейса?
Колега, резервоарите на Е34 са 2 вида: пластик и метален.
Принципно няма невъзможни неща, но определено плъг енд плей ще е само варианта: какъвто е фабрично с такъв да го замениш

Демек ако си с метален на 18-ката, търсиш метален от кой да е бензинов мотор на Е34 и обратно

Я да пробваме с друг въпрос: Интересува ме дали Стартера от Е34 524ТД ще стане на м20б20-б25 - е34
- Affalterbach
-
-
- Кара: BMW 520i v24
- Мечтае да кара: ЗАЗ 968А
Привет и от мен. От скоро съм във форума, ще се радвам утре да се видим на ОМВ на Гешов. Исках да попитам дали на някой случайно не му се намира преден десен халоген за е34. (десен се пада по посока на движението, ако сте срещу колата е ляв). Някой ми сви моя и сега е като беззъба баба .... 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Колеги, привет! Имам нужда от малко акъл. В темите за шибедах не намерих, затова се надявам тук да помогнете. Стана така, че разкачих акумулатора на вдигнат шибедах (е34 седан, единичен е шибедаха, то не знам дали на седаните има двоен). После закачих акумулатора. Всичко е ок, но шибедаха не реагира. Натискам бутона за смъкване и се чува цъкане, и като че ли моторчето заработва за секунда, но нищо не става. Аз ли нещо съм прецакал, или е нещо нормално, и как да го прибера? Доколкото знам можеше да се прибира ръчно
Но как става не зная и сега ще търся из нета. Ако можете и вие да поскажете ще е супер, че нямам гараж 
edit: Оправено! Трябва да се задържи бутона за вдигане. След няколко секунда се чува още едно цъкване, и после с бутона за сваляне си се смъква нормално. Благодарности на колегата rhase

edit: Оправено! Трябва да се задържи бутона за вдигане. След няколко секунда се чува още едно цъкване, и после с бутона за сваляне си се смъква нормално. Благодарности на колегата rhase

- to4notoi
- Потребител
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 344 :)
здравейте колеги , за първи път пиша във форума ... и то не в правилния за мен раздел ( е36 ) понеже само такива бмвта съм карал до сега .. Причината да пиша в раздел е34 , е че продавайки мойта 25ца и оглеждайки се за голяма кола вече , попаднах на е34 touring 530i v8 за чист бартер . колата е автомат с двоен шибидах и колегата казва , че е 96 и оригинално с този двигател ... Оттам изчетох квото има из нета за този 8мак ( само при мисалта за 8мака и леко настръхвам ) и газ да я видя .. от София съм - колегата с 5цата също .. грам не разбирам от 5ци и 8маци , но колата навървява доста сериозно , може би до 150 170 малко по - бавно от 25цата , но на 180 става някаква реакция и колата не спира да набира
имала някакъв чип на мотора + разплетени колектори ( става въпрос за Бургаско е34 зелено , ако някой има инфо за него , ще съм благодарен да сподели ) . Утре сме на втора среща и ще мерим компресии и диагностики и мисля да скоча на комбито .. та въпроситее ми са .. наритвайки кика светят някви неща по таблото . и блокажи спират превъртането ... изключвайки ги , пак нещо спира поднасянето ... какви са тези блокажи , как да ги изкюча генерално .. и какъв шпер дифф да си търся ( понеже е отворен диффа , а това е недопустимо
поздрави и ще пиша да кажа какво е станало