Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
totiboy написа:мнения за тази
http://www.cars.bg/u965848
НЕ

МОД: Гледам, че ти е весело

Темата е сериозна - щом даваш мнение - трябва и да го обосновеш! - имай го в предвид за напред.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
totiboy написа:кво е това не, нямаш мнение или?
Не колега означава НЕ!

МОД: Гледам, че ти е весело

МОД: Dimitroff - Както вече казах - техническият подфорум на Е46 е с ясно изразена сериозна тематика - в този ред на мисли...прояви малко уважение - както към кандидат купувачите (щом пишеш - обосноваваш се), така и към Модераторите в раздела - просто приятелски съвет.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
ilia1984 написа:totiboy написа:кво е това не, нямаш мнение или?
Не колега означава НЕ!зависи какво търсиш конкретният автомобил е внос от Италия с превъртяни километри вероятно около 280 000км. реални ако искаш го купуваш ако искаш не
МОД: Гледам, че ти е веселоЕми весело ми е няма да взема да плача я
Ми че те повечето са италиянки и са поне на по 300 000 км. Ако колата е гледана, няма проблеми. И моята е от там и е на около 315 000. И не съм имал някакви сериозни драми. Според мен това, че е от Италия, като цяло, не е проблем. Грешно е да слагаме всички под общ знаменател. Можеш да си намериш добра бройка и от италия, както и голям (кош) от Германия или друга "реномирана" страна.
Кокретната кола кола изглежда добре. Климатроник (новият), 4 ел. стъкла, мултиволан, подлакътник, рекаро, ксенон, 6 скорости, с-ма за миена на фаровете, DCS, капаците под климатроника и на пепелника изглеждат ненадрани, лети джанти, само ми се вижда малко луфт между фар и броня от дясна страна (пасажерската) в сравнение с другата. Липсват снимки на двигателният отсек. Виж я, направете една диагностика + живи данни и ако всичко е ок и ти допада, си ти. Все пак избираме коли по на 10 години. Въпрос на късмет

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
ka4i написа:Ми че те повечето са италиянки и са поне на по 300 000 км. Ако колата е гледана, няма проблеми. И моята е от там и е на около 315 000. И не съм имал някакви сериозни драми. Според мен това, че е от Италия, като цяло, не е проблем. Грешно е да слагаме всички под общ знаменател. Можеш да си намериш добра бройка и от италия, както и голям (кош) от Германия или друга "реномирана"
В случая не е проблем че от Италия(моята също е от там) или че е над 280 000км. проблема е че търговеца е написал 155 000км. което говори за неговата некоректност от там нататък всеки да си прави заключенията дали може да му се довери ! В случая казвал съм и го преди по картинка няма как да се каже колата става или не !Колко от тези "екстри" работят е отделен въпроса повечето хора виждат уж "нова" кола с много екстри на малко километри и на добра цена еми такъв филм няма

ilia1984 написа:търговеца е написал 155 000км. което говори за неговата некоректност от там нататък всеки да си прави заключенията дали може да му се довери
Забелязал съм, че повечето пишат някакви малки километри, защото повечето хора в България не могат да се свалят
оковите на предубедеността, и изобщо не обръщат внимание на коли на много километри. Защото масово се смята, че живота на мотора е 300 000км, още от времето на Соц жигулките..
Съгласен съм, че 70% от продавачите са мошеници, но това не трябва да е предтекст да се откажем от дадена кола!
Ходиш гледаш външно/вътрешно за забележки и т.н., едно око отдолу на ходовата и една диагностика и ако е твоята я
взимаш! Иначе забелязвам някакво разминаване на лайсните на предна дясна врата с другите!

ilia1984 написа:...

Смятам, че т'ва отговаря и прекратява спора за километрите... "Т'ва го знае всяко хлапе" ли беше, как беше...
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
ilia1984 написа:ka4i написа:Ми че те повечето са италиянки и са поне на по 300 000 км. Ако колата е гледана, няма проблеми. И моята е от там и е на около 315 000. И не съм имал някакви сериозни драми. Според мен това, че е от Италия, като цяло, не е проблем. Грешно е да слагаме всички под общ знаменател. Можеш да си намериш добра бройка и от италия, както и голям (кош) от Германия или друга "реномирана"
В случая не е проблем че от Италия(моята също е от там) или че е над 280 000км. проблема е че търговеца е написал 155 000км. което говори за неговата некоректност от там нататък всеки да си прави заключенията дали може да му се довери ! В случая казвал съм и го преди по картинка няма как да се каже колата става или не !Колко от тези "екстри" работят е отделен въпроса повечето хора виждат уж "нова" кола с много екстри на малко километри и на добра цена еми такъв филм нямаНяма как търговеца да ти я продава за 4000евро при положение че подобна кола на подобни километри почва от 5000 евро на горе в Италия !
Мисля, че няма значение от къде е колата, за километрите. Ако ще да я вземат от представителство на БМВ в чужбина, като дойде тук, пак ще я превъртят!!!
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:ilia1984 написа:...
Ти би ли си купил личен автомобил на 350 000км по километраж ?!
Смятам, че т'ва отговаря и прекратява спора за километрите... "Т'ва го знае всяко хлапе" ли беше, как беше...

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
gogoGT написа:ilia1984 написа:търговеца е написал 155 000км. което говори за неговата некоректност от там нататък всеки да си прави заключенията дали може да му се довери
Забелязал съм, че повечето пишат някакви малки километри, защото повечето хора в България не могат да се свалят
оковите на предубедеността, и изобщо не обръщат внимание на коли на много километри. Защото масово се смята, че живота на мотора е 300 000км, още от времето на Соц жигулките..
Съгласен съм, че 70% от продавачите са мошеници, но това не трябва да е предтекст да се откажем от дадена кола!
Ходиш гледаш външно/вътрешно за забележки и т.н., едно око отдолу на ходовата и една диагностика и ако е твоята я
взимаш! Иначе забелязвам някакво разминаване на лайсните на предна дясна врата с другите!
Ти за това взе на 202хил реални и по километраж

Момчета, всички знаете колко е безсмислен спора!
В БГ пазара е такъв, че всеки иска кола с върнат километраж, 90% от купувачите видят ли над 180хил. на километража се притесняват.
Отделно 90% от хората купуват по цена, добър външен вид и екстри.

Благодаря на всички за мненията относно тази http://www.cars.bg/u965848 обява. Направих оглед на колата и лично на мен не ми допадна. Дори не я палих. На външен вид е ОК и хубавото свършва до тук. Уплътненията на шоф. врата скъсани на 2 места. Седалка с претапициран борд и то само единия с доста различаващ се плат. Волан който не е претапициран, но боядисван в час по труд и техника.... ама нямаше смисъл да се пали. Огледах и други коли ама явно в пловдивските автокъщи към момента няма читави е46ци.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
totiboy написа:Благодаря на всички за мненията относно тази http://www.cars.bg/u965848 обява. Направих оглед на колата и лично на мен не ми допадна. Дори не я палих. На външен вид е ОК и хубавото свършва до тук. Уплътненията на шоф. врата скъсани на 2 места. Седалка с претапициран борд и то само единия с доста различаващ се плат. Волан който не е претапициран, но боядисван в час по труд и техника.... ама нямаше смисъл да се пали. Огледах и други коли ама явно в пловдивските автокъщи към момента няма читави е46ци.
да гледаш кола с 1000-2000лв. под нормалната пазарна цена и да се хващаш за дребни забележки звучи леко НЕлогично...
иначе ти си знаеш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Здравейте, нещо за това купе http://www.cars.bg/u914728 ?
Утре ще гледам тази
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=21setz
моля за инфо, ако забелязвате нещо на пръв поглед и на какво да наблягам утре.
Тази също ми е вариант
моля за инфо, ако забелязвате нещо на пръв поглед и на какво да наблягам утре.
Тази също ми е вариант
какво показва сервизната книжка и дали може да и се вярва?