Прокарване на ел. кабел през таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
- Мечтае да кара: Only BMW
Прокарване на ел. кабел през таблото
Здрасти,
кой може да помогне със следното нещо:
Налага ми се да прокарам кабел от таблото точно над предното обдухване на прозореца до Light модула.
Идеята ми е точно в средата на таблото да се прекара между стъклото и таблото, за да влезе кабела под таблото и да го докарам до Light модула.
Може ли това да стане и ако да как? Разглобявал ли е някой таблото, за да каже как да го направя най-чисто?
Налага ми се защото в жабката до Light модула съм си пуснал 12V захранване.
Налага ми се да прокарам кабел от таблото точно над предното обдухване на прозореца до Light модула.
Идеята ми е точно в средата на таблото да се прекара между стъклото и таблото, за да влезе кабела под таблото и да го докарам до Light модула.
Може ли това да стане и ако да как? Разглобявал ли е някой таблото, за да каже как да го направя най-чисто?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Прокарване на ел. кабел през таблото
sttekata написа:Здрасти,
Егати сложното си го написал просто свали таблото и малката жабка и зад таблото пусни една тел до жабката и после изтегли кабела с телта, но ти сигурно искаш да теглиш кабел от бушониерата която зад голямата жабка на пасежа, ако е така свали жабката и зад въздуховода на краката има една търбичка празна която минава от единия край до другия и излиза зад шофьорския въздуховод прекарай кабела през нея и си готов.
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
- Мечтае да кара: Only BMW
Re: Прокарване на ел. кабел през таблото
Оци, мерси
Ами аз вече съм прокарал кабел от запалката до малката жабка, като се отвори има монтирано ключе за тавана на малката жабка.
Сега дефакто трябва да прокарам кабела от малката жабка до (между) над таблото и предното стъкло.
Ами аз вече съм прокарал кабел от запалката до малката жабка, като се отвори има монтирано ключе за тавана на малката жабка.
Сега дефакто трябва да прокарам кабела от малката жабка до (между) над таблото и предното стъкло.
3 мнения
• Страница 1 от 1